Eşim benden parasını saklıyor

Araba nasıl alındı? Peşin parayla alındıysa ona gitmiş olabilir. Asıl sorun eşinizle olan iletişimsizlik.

adam başından tavrını koymuş, ben böyleyim, ya bana uyarsın ya bana uyarsın diye. normal mi diye sormuşsunuz normal değil dersek iade mi edeceksiniz, allah aşkına oturun kirada çocugunuzla kazandıgınız yiyin için ,mutlu olmaya çalışın. kaos ortamından uzak durun.

Aldı da hangi parayla aldı bilmiyorum. Para mevzusu açamıyorum hep sinirleniyor
Cok ilginç gerçekten . Maaşı belliyse , evde belli bir gelir gider vardir. Sonrasında borç da odemediyseniz o parayla aldı o zaman. Devlet sırrı sanki niye bu kadar saklıyor

Altınlarınız hala bankada mı acaba ? Bir de banka hesap kasa kimin adınaydı? Sormak hakkınız .. hesaplar gelirler bende durur eşim bana verir her şeyini ben söylemedim kendine alması gerekeni alır . Bu zamana kadar paraları ne yaptın diye sormadı .. ama ben gene de bak hayatım bu kadar buraya bu ödeme yaptık kiramız bu diye her ay kafa kafaya veririz ..

Bu kadarı bana biraz abartı ve yanlış geliyor. Aldı da hangi parayla aldı ne demek? Bu adamın ikinci bir işi ya da artı olarak gelen bir geliri mi var? Akan belli toplanan belli işte. Hangi para muhabbeti yapmak biraz körebe oynamak oluyor.

Düğün yaparken arabasını sattı. Ben bu altınlar için arabamı sattım dedi ve aldı.
Belli ki parayı seven biri harcadığını sanmıyorum hatta çok yüklü miktarda parası bile olabilir ama bunu söyleyen birinden para falan beklemeyin bence.

Sanki başkasıyla evlenin diye sattı, sonuçta kendisiyle evlendiniz, söylediği tam bir saçmalık.

Hani bi arkadaşla eve çıkılır ya, tüm giderler ortak ödenir kimin nesi kalırsa kendine kalır.. sizinki evlik değilde o şekilde ortaklık gibi.

bizim evde tüm para ortaya konur, eşim herşeyi öder, benim hesapta birikim yaparız. ne o ne ben ondan para saklamayız. ilk evlendiğimizde anlaşmamız bu şekildeydi...

her ay gelirinden artiriyorsa ya da çalıp çırpmadiysa o paralarla aldı demek ki, siz de bir hoşsunuz. elinde avucunda ne varsa kocaya verip hayırdır dememek iyi olmak değil, kendinizi kandırmayın. yaptıklarınız, burada verdiğiniz cevaplar biraz da kendi kendinizi mağdur ediyorsunuz gibi. ha eşiniz elle tutulur yanı var mı, o da yok

Para konusu açılınca hemen bağırıyor demişsiniz,
Hesap sorar gibi değil de ,
Normal muhabbet şeklinde konuşmayı denediniz mi hiç?

Yani genel olarak çiftler şu kadar birikimimiz var , şu kadar daha olursa şunu alabiliriz.
Şöyle yapabiliriz.
Şunu şuraya harcayabiliriz diye gayet insanî muhabbetler eder, etmeli.. etmiyor mu

Bunlardan kaçınmak olmaz ki, hayatın olağan akışı ;
Kesemize göre planlar yapmak.

El gibi , arkadaş gibi neden kimse kimsenin parasını bilmiyor, soramıyor.
Ortak bir hayat yaşanıyorsa parayı da birlikte değerlendirmek lazım.
Konuşmak lazım.
iki tarafın da fikri dinlenip ortak bir planda ilerlemeli.

Kendini mağdur etmek.
Kesinlikle doğru laf buydu ben bulamamışım. Aynen böyle düşünüyorum.

Anladım ki erkeklere iyilik yaramıyor. Hep dişli olacaksın. Ben evliliğin ilk yıllarında iyi oldum ve ezildim artık öyle değilim
banka hesaplari göstermen için üstüne düşmelisin bunalt adami bakalım ne yapacak.. kendini ezdirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…