Seni anlıyorum ama altinlarini geri iste..Düğün yaparken arabasını sattı. Ben bu altınlar için arabamı sattım dedi ve aldı.
Araba nasıl alındı? Peşin parayla alındıysa ona gitmiş olabilir. Asıl sorun eşinizle olan iletişimsizlik.7 yıllık evliliğimde hep çalışmadım.son 4 yıldır çalışıyorum.3 yıl boyunca eşim her şeyi karşıladı. Ben ona düğün takılarımi verdim tamamını.o da aldı bozdurup bankaya yatırdı.ben bu paranın ilerde kullanılacağını düşündüm ev için.evlendikten sonra 1 ,5 yıl geçici olarak bir yerde çalıştım bu sürede aldığım paraları ona verdim eve katkı sağlamak için.sonra memur olarak ataninca her şeyi ortak böldük.kiranin yarısını hesabına gönderiyordum.mutfak masrafları falan ortaktı.sonra eşim kirayı alınca benden yarısını tabi.diğer masrafları karşılamamaya başladı.ben de kirayı ödemedim sadece mutfak masrafları ve oğlumun ihtiyaçlarını paylaştım.şimdi ev almak istiyorum yok param yok peşinati sen öde falan sıkıldım
Asıl yalan söylediği için sinirlenirYalan söyleyen insan sinirlenir mi
adam başından tavrını koymuş, ben böyleyim, ya bana uyarsın ya bana uyarsın diye. normal mi diye sormuşsunuz normal değil dersek iade mi edeceksiniz, allah aşkına oturun kirada çocugunuzla kazandıgınız yiyin için ,mutlu olmaya çalışın. kaos ortamından uzak durun.Slm kadınlar kulübü üyeleri, ben 7 yıllık evliyim ve çalışıyorum. Eşimde çalışıyor. 1 çocuğumuz var 6 yaşında. Ben 4 yıldır çalışıyorum.benim derdim şu ki bir türlü eşimin neden böyle davrandığını anlayamıyorum. Biz hep kirada oturduk. Şimdi ev sahibi olmak istiyorum ama ne zaman ev konusu açılsa sinirleniyor ve konuyu kapatmaya çalışıyor. Param yok diyor. Şimdi para mevzusu bizde böyle oldu. Ben bütün düğün takılarımı ona verdim o fa bozdurdu bankaya yatırdı. İlk zamanlar kazandığımı da ona veriyordum. Salaklık işte.ben ona hiçbir zaman ne kadar paran var diye sormadım ama şimdi ev alsın istiyorum ama param yok diyor hatta bana peşinatı sen öde diyor
.kredi miktarını yine paylaşırız diyor. Galiba ben onun gözünde tam bir salağım. Ben de olmaz dedim .kirada oturmaya devam yani böyle bir koca normal mi sizce?
O paralarla mi aldı arabayı yeniden.1 sene sonra araba aldı yine.ev konusunda ortaya bir şey koymaması param yok demesi beni geriyor.peşinati ben niye ödüyorum ki. O ödesin ben yine gerisine ortağım.ama yok
Aldı da hangi parayla aldı bilmiyorum. Para mevzusu açamıyorum hep sinirleniyorO
O paralarla mi aldı arabayı yeniden.
Sindirmiş bu herif sizi.Aldı da hangi parayla aldı bilmiyorum. Para mevzusu açamıyorum hep sinirleniyor
Cok ilginç gerçekten . Maaşı belliyse , evde belli bir gelir gider vardir. Sonrasında borç da odemediyseniz o parayla aldı o zaman. Devlet sırrı sanki niye bu kadar saklıyorAldı da hangi parayla aldı bilmiyorum. Para mevzusu açamıyorum hep sinirleniyor
Aldı da hangi parayla aldı bilmiyorum. Para mevzusu açamıyorum hep sinirleniyor
Belli ki parayı seven biri harcadığını sanmıyorum hatta çok yüklü miktarda parası bile olabilir ama bunu söyleyen birinden para falan beklemeyin bence.Düğün yaparken arabasını sattı. Ben bu altınlar için arabamı sattım dedi ve aldı.
her ay gelirinden artiriyorsa ya da çalıp çırpmadiysa o paralarla aldı demek ki, siz de bir hoşsunuz. elinde avucunda ne varsa kocaya verip hayırdır dememek iyi olmak değil, kendinizi kandırmayın. yaptıklarınız, burada verdiğiniz cevaplar biraz da kendi kendinizi mağdur ediyorsunuz gibi. ha eşiniz elle tutulur yanı var mı, o da yokAldı da hangi parayla aldı bilmiyorum. Para mevzusu açamıyorum hep sinirleniyor
Kendini mağdur etmek.her ay gelirinden artiriyorsa ya da çalıp çırpmadiysa o paralarla aldı demek ki, siz de bir hoşsunuz. elinde avucunda ne varsa kocaya verip hayırdır dememek iyi olmak değil, kendinizi kandırmayın. yaptıklarınız, burada verdiğiniz cevaplar biraz da kendi kendinizi mağdur ediyorsunuz gibi. ha eşiniz elle tutulur yanı var mı, o da yok
peki nmiye almadin altınlarla araba alaydin.Düğün yaparken arabasını sattı. Ben bu altınlar için arabamı sattım dedi ve aldı.
banka hesaplari göstermen için üstüne düşmelisin bunalt adami bakalım ne yapacak.. kendini ezdirmeAnladım ki erkeklere iyilik yaramıyor. Hep dişli olacaksın. Ben evliliğin ilk yıllarında iyi oldum ve ezildim artık öyle değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?