- 18 Mayıs 2017
- 229
- 184
- 103
- 37
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Bende çok imreniyorum ama malesef ben çok tembel ve bunun önüne geçemiyorumSanki yeryüzünde çocuk doğuran ve aynı zamanda ev işi, yemek yapan sizsiniz.. ne kadınlar var imreniyorum her şeye yetişen
Çok teşekkür ederim önerileriniz için dikkate alacambebeğinizi annenize emanet edin bi kuaföre gidin güzel saç baş kaş güzel bi bakım yapın..
akşamları bebeğinizi eşinize emanet edin her gün günlük duşunuzu alın .. ve özenli giyinin lütfen açık saçık olmasına lüzum yok önemli olan diz izi yapmış pijamaları çıkarın üstünüzden..
sabrınızın taşacağı zamanlarda bebeğinizin konuşamadığını kendini ifade edemediğini düşünün onun yolunu nasıl gözlediğinizi doğum fotoğraflarınıza bakın ara ara..
aldığınızı aldıgınız yere koyun.. mesela düzenli çamaşır yıkayın ve kurur kurumaz toplayıp kaldırın yerlerine..
bebeğiniz uyurken yemek yapabilirsiniz mesela.. dağıtmazsanız toplamanıza da gerek kalmaz..
ayda bir de temizliğe bi abla aldınız mı derin temizlik işi de hallolmuş demektir.
gece yatmadan evvel tüm evinizi toparlayıp öyle yatın mesela.. sabah kalktığınızda mis gibi bir ev.. bi süpürseniz silmenize bile gerek kalmaz..
duşa girdiğinizde soyunmuşken banyoya bi deterjan sıkarsın, tuvalete girdiğinde birde oraya deterjan sıkarsın... el yıkarken lavaboyu ovaladın mı bitti gittii bu iş..
sende sana bunca laf söyleyen kocayla yatmak mı istiyiyosun pesss yuzune bile bakmaDaha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
valla elstirirken bile birbirimize ne kadar acimasiz yahu. herkesin bebegi bir degil..kimi cocuk yastik gibidir koyarsin aksam yatagina sabaha kadar uyur. sende islerini halledersin..gerek ev isi gerek kisisel bakim...ama bazi cocuklar varki gece 40 defa uyanir emmek ister meme ister baska birsey ister..yani zor bu isler bana gore.Sanki yeryüzünde çocuk doğuran ve aynı zamanda ev işi, yemek yapan sizsiniz.. ne kadınlar var imreniyorum her şeye yetişen
Bebek kaç aylık, sizin lohusa depresyonu biraz uzun sürmüş gibiDaha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?