- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
- 63
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Psikolojik yardım almayı denesen hatta eşin de alsın hamilelik lohusalık sürekli bakmak zorunda olduğun bir evlat bunlar çok zor bir süreç maalesef hamilelikte insan kıtlıktan çıkmış gibi yiyor bazen ve kilo alıyoruz ama eşiniz anlayışsız sanırım karşınıza alın bir konuşun hatta verin çocuğu bı pazar gidin kuaföre bakım yaptırın bakalım kaç saat dayanabilecek çok ofkelemdim eşinizle ama mutlaka oturulup konusulmaliDaha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
Siz anneyseniz o da babası. Bebek bakımına, ev işlerine yardımcı olsun. O kadar işin arasında kendinize bakamazsınız tabii supermen değilsiniz. sizi sürekli aşağılayan biriyle de birlikte olmaya çalışmayın. eşiniz de insaflı olsun müfettiş gibi denetleyip durmasın sizi, diş gösterin biraz.Daha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
Savunmasız çocuklara bebeklere ister psikolojik ister fiziksel şiddet uygulayan insanlardan bende tiksinirim.tedavi olunDaha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
Daha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?