Eşim benden tiksiniyor rezil bir hayat

Aynı beni tarif ettin =)) ama ben pijama seviyorum gün boyu resmiyim akşam pijamalarım ödülüm

terapi alın. alamıyorsanızda bu konuda makaleler kitaplar okuyun. eşinizde haklı tabi. çalışıyormusunuz bilmiyorum ama millet nelerle başa çıkıyor bu kadar salmayın kendinizi.

İnsanın kendinin ne olduğunu bilmesi bana göre çok büyük bir erdem.Bu hırçınlığınızın altında eşinizin size yaklaşım şekli var bence.Bir kadını kocası mutlu etmezse kadın hırçın ve agresif olur.Eşiniz için değil bebeğiniz için sakin olmanın yollarını bulun psikiyatrist te gidin kafanızı iyileştirin ilk önce,sonrada bebeğinizin sevgisiylede ruhunuzu.Eşinize de ne istiyorsanız onu yapın.

Bu adamlar ellerine ev isine, cocuk bakimina surmedigi surece kadinlarin psikolojisi bozulmaya devam edecek. Temizlik, yemek, utu, cocuk bakimi, kisisel bakim 4x4 luk olacak.

Gorev dagilimi yapabilirsiniz: yemegi siz yapin, bulasiklari esiniz kaldirsin. Esiniz süpürsün siz silin mesela. Boylece kendinize vakit ayirabilirsiniz

Bu ayda iki kere kuafore giderek asabileceginiz birsey gibi gelmedi bana malesef. Mutlaka bi psikologdan yardim alın. Eminim bir kac seans sonra kendiniz farkedeceksiniz farkı. Hayatınızda içinize sinmeyen bir şeyler var, bu esiniz olabilir, cocugunuz olabilir, eviniz olabilir vs. Bunu terapi eşliğinde kesfederek kabullenirseniz herşey cok guzel olur eminim.
Su an sorununiz sac, dağınık ev değil. Siz ruh hali olarak bunları yapmaya musait degilsiniz. Once kendi psikolojinizi duzeltin ve bunu esiniz için değil kendiniz için yapın. Sonrasında özgüvenle beraber cocugunuza da eminim tahammulunuz artacaktir, kendinize ozen göstermek icinizden gelecektir.
Su an kendinizi zorlayarak birseyler yapmanizin hic bir faydasi yok. Sorunun köküne inmeniz lazım

Bende çok imreniyorum ama malesef ben çok tembel ve bunun önüne geçemiyorum

ne tembelsiniz ne çirkin, depresyon bu.
Lütfen bi psikologla görüşün.
Dönüşte biraz alısveriş ve kuafor.
Gece de çocugunuza masal okuyun , okşayarak uyutun.
Yenilenmiş uyanacaksınız yeni güne.

Çocuk uyuduğu zaman kendinle ilgilenebilirsin ilk uykuda duş ve saç toparlama ikinci uykuda hafif makyaj yapabilirsin... Ben tek başıma bakma rağmen hiçbir zaman ne dağınık saçlarla oturmuşumdur ne de duş almadan geçirdiğim gün ... Sütüm olacak diye herşeyi yeme en iyi süt yapan su bol bol su içersen zaten kilo da vermiş olursun emzirmek de kilo verdirir... Bahanelerin arkasından çık ve kendine gelip hayatını eski haline çevir

cok zor bir bebegim var, aylarca bahsettiginiz durumda gezdim. ustelik yabanci bir ulkedeyim ve hicbir destekcim olmadigi gibi, bir de baska buyuk cocugum var. nihayetinde sagligim bozuldu. oncelikle emzirmiyorsaniz dukan diyeti oneririm, kilo verdikce ozguveniniz gelir. sacinizi da imkaniniz varsa kestirin.

Küçük ve vakit almayan değişikliklerle de kendinizi iyi hissedebilir ve güzel görünebilirsiniz. Saçınız dağınık ve yapamıyorsunuz mesela, şirin bir bandana ya da toka takın. Kilo aldığınız için size dar olan kıyafetleri giyip kötü hissedeceğinize bol bir elbise giyin, hem rahat hem güzel hissettirir. Çocuğunuz uyurken video açıp spor yapın mesela 15 dakikalık step videosu açarsınız. Evin her yerini hergün süpürmeyin, silmeyin. Oturduğunuz odayı ve mutfağı yapın, diğerlerini eşiniz yapsın haftasonu. Yemekleri de haftasonu eşiniz çocuğa bakarken birkaç çeşit yapıp buzluğa atın, haftaiçi yalnızken bebek de var zaten yemekle uğraşmayın, onları ısıtıp yersiniz. Bir taze fasulye, bir fırında tavuk, pilav yapsanız aynı anda 2 saatte pişer. Sonra da bunları 3-4 gün yersiniz. Tam tekmil sofra hazırlayacaksınız diye bir şey yok, salatası tatlısı çorbası olmasın. İsterse eşiniz işten gelince yapar salatayı, ya da gelirken tatlı alır. Siz kendinizi iyi hissetmeye bakın. Kolayınıza gelen şeyleri yapın. Makyaj yapmaya vakit yoksa bir ruj sürün, fark ettiriyor bence. Sürmesi on saniye. Eşinizi karşılarken topuklu terliklerinizi giyin mesela. Ay çok konuştum, benden bu kadar. Umarım her şey düzelir.

bende saçım başım dağınık pijamayla geziyordum ama bu durum ne beni ne eşimi rahatsız etmiyordu. eşinizin fiziksel görüntünüzden mi yoksa çocuğa ve kendinize olan agresifliğinizden mi rahatsız olduğunu öğrenin bence. fiziksel değişiklikler size iyi gelecekse bu konuda birşey yapın. kuaföre gitmek, temiz olmak, kilo vermek gibi ( emziriyorsanız kilo vermek için en ideal dönemdesiniz). bunlar değil benim sorunum diyorsanız muhakkak psikoloğa görünün. en güzel zamanlarınızı kendiniz ve çocuğunuz için zehir etmeyin. siz düzeldikten sonra eşiniz söylenmeye devam ederse psikoloğa onuda götürürsünüz.

beni anlatmışsın aynen ben de öyle yaparım kizim 1 yaşında. Bütün.isi o.uyurken yaparım gündüz de onunla vakit geçiririm biraz olan program herşeyi halleder aslında :))

önce pozitif olacaksın. Aynda nasıl birn kadın gormek istiyorsun. Sabah uyanır uyanmaz pijamaları çıkar saçını güzel bir topuz yap. Hafif makyaj kendini iyi hissetme için. Sporu bebekle yapabilirsin. Oyun gibi düşün. Havalar güzel al çocuğunu yürüyüşe çik ama bunu kendin için yap. Esin için değil. Eşinin tavrı da hic hos değil benc e üzerinde durman gerekn bu. Yani adamlar gobeklenecek bisey olamayacak biz kadınlar çocuk doğurup fit olacağız adamlar .. Önce anlayış. Gerçi ben herşeyi yapıyorum ama ona rağmen adam.yanıma yanaşmıyor. Hepsi öküz bunların:))

Kilo veremiyorsanız diyetisyene başlamayı demediniz mi ? Eğer diyetisyene başlayamıyorsanız da en azından eşiniz işten gelmeden biraz allık fondötenle bişey sürseniz... kendinizi mutlu edecek bişeyler yapsanız farklı olur bence, bir kuaföre gitmek bile mutlu eder biz kadınları , umarım kısa zamanda herşey yoluna girer.

yeri geldimi cocugunuz kucaginizda yapin sporunuzu cok fazla boyle anneler var imkansiz degil ustelik iki kucuk cocukla yapiyorlar ev isini askiya alin kendinize bakin aslinda makyaj bes dakikalik is zor degilki bence sizin icinizden gelmiyor bu durumi asmaniz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…