- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
benim çocuğum yokNe güzel fikirler ortaya koymuşsunuz arkadaşlar ancak herkesin durumu farklı misal ben anlatayım bana da akıl verin:)bebeğim 6 aylık annem yok kv yok gibi. Evdeyim esim 8 de eve geliyo geçen hafta 7 gün çalıştı. Çocuğu bırakacak kimsem yok çocuk kucakta uyuyo. Koyunca uyaniyo (gunduz).Esim oruç tutuyor çocuk mızmızlanırken yemek yapıyorum, allahtan elektrik supurgesinde susuyor onu çalışırabiliyorum ama yerleri silerken durmuyor üstünkörü iş yapıyorum. Saçlarımda beyazlar zaten hak getire ama 2 dk dus alabiliyorum saclarimin yapisi kotu fonsuz cok cirkin ben de uyduruk bir topuz yapiyorum (kuaföre ayıracak bütçe yok)sabah uyanıyorum allahtan pijamayla gezmiyorum tayt giyiyorum:)ev genelde dağınık çocuk tam oturamıyor dönüyor ama geri dönemiyor dönünce ağlıyor oyun halısına koyunca bile misal yemek yerken 30 kere kalkıyorum düzeltiyorum. Tabiki arkadasin cocuga bagirmasini hakli çıkarmaz ama "insan kendini salmamalı aman 2dk duştan ne olacak saçlarını düzgün tut"falan. Olmayinca olmuyor yani. Herkesin anası babası yanında değil. Herkesin ekonomik gücü yok misal benim yarim gün temizlikçi tutmaya bile ayıracak bütçem yok. Herkesin çocuğu koy yatağına uyur o sırada sen işini yaparsın durumu da yok. Bu vesileyle içimi de dökmüş oldum:)
Şimdi şöyle ki bizim bebek kolikti 4 ay çektik kolik bebek bir tek kucakta rahat eder. Dolayısıyla gündüz uykusunu öyle alıştı emerek uyuyor. Bizimkisi normalde de çok ağlayan bir çocuk olduğu için ağlasin uyur şimdi diyemedim. Denedim aslında ama 4dk dan sonra vazgeçtim. Tabiki böyle geldi böyle gidecek diye bişey yok koyup yatağına uyutmaya çalışıyorum ama bazen tutuyor bazen tutmuyorbenim çocuğum yok
ama sanki çocuğun kucakta uyuması falan biraz fazla değil mi?
teyzem çocuğunu yatağa koyardı perdesi de siyahtı odanın.
çocuğun tepesinde dönen müzik çalan bişey vardı onu açardı
sonra da odanın kapısını kapar kendine bi kahve yapar otururdu salonda oje mi sürcek, tv mi izleyecek istediğini yapardı
çocuk 10 dk ağlardı o hoparlör gibi şeyden sesi gelirdi
kalkıp da bakmazdı az sonra uyuyacak derdi
10 dk ya kalmaz bebek sesini keser ve mışıl mışıl bi kaç saat uyurdu
az ağlasa bişey olur mu ya bilemedim ama.
O çocuktan çocuğa değişir. Benim kız mümkün değildi öyle 10 dakika ağlasın uyusun. Alıştırmakla falan da ilgisi yok. Bütün çocuklar farklı oluyor.benim çocuğum yok
ama sanki çocuğun kucakta uyuması falan biraz fazla değil mi?
teyzem çocuğunu yatağa koyardı perdesi de siyahtı odanın.
çocuğun tepesinde dönen müzik çalan bişey vardı onu açardı
sonra da odanın kapısını kapar kendine bi kahve yapar otururdu salonda oje mi sürcek, tv mi izleyecek istediğini yapardı
çocuk 10 dk ağlardı o hoparlör gibi şeyden sesi gelirdi
kalkıp da bakmazdı az sonra uyuyacak derdi
10 dk ya kalmaz bebek sesini keser ve mışıl mışıl bi kaç saat uyurdu
az ağlasa bişey olur mu ya bilemedim ama.
Haklısınız. Bazı uyeler saç makyaj yapmak kaç dakika olabilir ki falan demiş ama kızım küçükken eşim gelene kadar tuvalete gidemediğim günleri bilirim. Aç kalıyordum bazı günler. Eşim ve annem evdeyken bile duşa giremediğim, girdiysem bile apar topar çıktığım çok olmuştur. Durmayan çocuk durmuyor. Herkes kendi tecrübesine yola çıkıp konuşuyor.Ne güzel fikirler ortaya koymuşsunuz arkadaşlar ancak herkesin durumu farklı misal ben anlatayım bana da akıl verin:)bebeğim 6 aylık annem yok kv yok gibi. Evdeyim esim 8 de eve geliyo geçen hafta 7 gün çalıştı. Çocuğu bırakacak kimsem yok çocuk kucakta uyuyo. Koyunca uyaniyo (gunduz).Esim oruç tutuyor çocuk mızmızlanırken yemek yapıyorum, allahtan elektrik supurgesinde susuyor onu çalışırabiliyorum ama yerleri silerken durmuyor üstünkörü iş yapıyorum. Saçlarımda beyazlar zaten hak getire ama 2 dk dus alabiliyorum saclarimin yapisi kotu fonsuz cok cirkin ben de uyduruk bir topuz yapiyorum (kuaföre ayıracak bütçe yok)sabah uyanıyorum allahtan pijamayla gezmiyorum tayt giyiyorum:)ev genelde dağınık çocuk tam oturamıyor dönüyor ama geri dönemiyor dönünce ağlıyor oyun halısına koyunca bile misal yemek yerken 30 kere kalkıyorum düzeltiyorum. Tabiki arkadasin cocuga bagirmasini hakli çıkarmaz ama "insan kendini salmamalı aman 2dk duştan ne olacak saçlarını düzgün tut"falan. Olmayinca olmuyor yani. Herkesin anası babası yanında değil. Herkesin ekonomik gücü yok misal benim yarim gün temizlikçi tutmaya bile ayıracak bütçem yok. Herkesin çocuğu koy yatağına uyur o sırada sen işini yaparsın durumu da yok. Bu vesileyle içimi de dökmüş oldum:)
Aynen ya bende sacım dagınık cok dolastım evde. En son esım sacın dagılmıs deyınce fark ettım . o zamana kadar farkında degılmısım yorgunluktan :)Haklısınız. Bazı uyeler saç makyaj yapmak kaç dakika olabilir ki falan demiş ama kızım küçükken eşim gelene kadar tuvalete gidemediğim günleri bilirim. Aç kalıyordum bazı günler. Eşim ve annem evdeyken bile duşa giremediğim, girdiysem bile apar topar çıktığım çok olmuştur. Durmayan çocuk durmuyor. Herkes kendi tecrübesine yola çıkıp konuşuyor.
Çok içten kızarırcasına aglasaydı annesi oyle brakmazdı gder alırdı kucagına. Bizimkiler halen kızınca nefesını tutuyor dedıgını yapana kadarO çocuktan çocuğa değişir. Benim kız mümkün değildi öyle 10 dakika ağlasın uyusun. Alıştırmakla falan da ilgisi yok. Bütün çocuklar farklı oluyor.
Canım psikiyatristyen yardım al biran önce..allah yardımcın olsunDaha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
Daha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
1 çocukla yetişemiyosun :) ya benim gibi ıkı çocuk bir koca bir kaynana bir kayınbaba bir kayın olsa ?Daha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
Senı begenmıyorDaha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?