Eşim benden tiksiniyor rezil bir hayat

benim çocuğum yok
ama sanki çocuğun kucakta uyuması falan biraz fazla değil mi?
teyzem çocuğunu yatağa koyardı perdesi de siyahtı odanın.
çocuğun tepesinde dönen müzik çalan bişey vardı onu açardı
sonra da odanın kapısını kapar kendine bi kahve yapar otururdu salonda oje mi sürcek, tv mi izleyecek istediğini yapardı
çocuk 10 dk ağlardı o hoparlör gibi şeyden sesi gelirdi
kalkıp da bakmazdı az sonra uyuyacak derdi
10 dk ya kalmaz bebek sesini keser ve mışıl mışıl bi kaç saat uyurdu

az ağlasa bişey olur mu ya bilemedim ama.

Sen sorunu zaten bulmussun canim. O zaman neden bosa bekliyorsun,atağa geç. Git bir kuafore yaptir şu saclarini,bebege bakacak biri varsa baksin 1 saat yazil bir spor salonuna. Hem evden biraz uzaklasmak inan sana cok iyi gecelecektir. Mekan degisikligi her zaman iyidir unutma. Kendin icin yap. Hem sinirinde azalir sosyallesmen lazim senin. Esin geldigi zamanda estafur töbe çek

Şimdi şöyle ki bizim bebek kolikti 4 ay çektik kolik bebek bir tek kucakta rahat eder. Dolayısıyla gündüz uykusunu öyle alıştı emerek uyuyor. Bizimkisi normalde de çok ağlayan bir çocuk olduğu için ağlasin uyur şimdi diyemedim. Denedim aslında ama 4dk dan sonra vazgeçtim. Tabiki böyle geldi böyle gidecek diye bişey yok koyup yatağına uyutmaya çalışıyorum ama bazen tutuyor bazen tutmuyor

O çocuktan çocuğa değişir. Benim kız mümkün değildi öyle 10 dakika ağlasın uyusun. Alıştırmakla falan da ilgisi yok. Bütün çocuklar farklı oluyor.

Haklısınız. Bazı uyeler saç makyaj yapmak kaç dakika olabilir ki falan demiş ama kızım küçükken eşim gelene kadar tuvalete gidemediğim günleri bilirim. Aç kalıyordum bazı günler. Eşim ve annem evdeyken bile duşa giremediğim, girdiysem bile apar topar çıktığım çok olmuştur. Durmayan çocuk durmuyor. Herkes kendi tecrübesine yola çıkıp konuşuyor.

Yenidoğan bebekler 5. Aya kadar emmeyı uzun tutuyorlar. Buda sizi yoruyor sürekli kucagınızda uykusuzluk bir yandan. Bebegi esınıze verin ev işlerini halledin yada esınız yapsın. İlk aylar kiminin bebegı uyuyor sureklı gaz derdi az oluyor herkesin aynı olmuyor. Benm bebegm kucagmdan ınmezdı uyurken emerdi saatlerce. Ev almıs basını gitmiş. 5 aylık olunca anca toparlandım. Onun aglaması herseyden işten falan önemli. Zamanla düzene girer canınızı sıkmayın. Sacınızı tarayın toplayın tepeden. Düzenlı dus alın. Valla ev işi en zor işlerden cocuklarla en zoru ozellıkle. Bi yerden topla onlar bı yandan dagıtır. Dagınıklıga takmıyorum artık ama temız olması cok onemlı benim için

Aynen ya bende sacım dagınık cok dolastım evde. En son esım sacın dagılmıs deyınce fark ettım . o zamana kadar farkında degılmısım yorgunluktan :)

O çocuktan çocuğa değişir. Benim kız mümkün değildi öyle 10 dakika ağlasın uyusun. Alıştırmakla falan da ilgisi yok. Bütün çocuklar farklı oluyor.
Çok içten kızarırcasına aglasaydı annesi oyle brakmazdı gder alırdı kucagına. Bizimkiler halen kızınca nefesını tutuyor dedıgını yapana kadar

Bence dış görünüşe çok takılmayı bu süreçte.
Her kadının dağıttığı bi dönem mutlaka vardır toparlarsiniz mutlaka.
Sinirli olma durumuna takılın bence sizi ne sakinlestirir ne iyi gelir sinirli yapan durum ne buna odaklanin ve ona göre bi önlem alın.
Bu konuyla ilgili yazıları okuyun yoga yi deneyin ne bileyim ne iyi gelecekse artık onu yapın.

Canım psikiyatristyen yardım al biran önce..allah yardımcın olsun

Bende öyleydim. 5 ay önce dogum yaptim cok kilo aldim. Tembelim ve hic bi ise yetisemeyince bende esime catardim hep sinirden. Fazla kilolarimda ayri sinir bozuyo bu arada tabii ama biseyde yapmiyordum düzeltmek icin.

Simdi kendime bi plan cizdim. Bi kere ben uykuyu seven ve gec kalkan birisiydim. Artik sabah 7 - 8 gibi kizim mama icin uyandiginda onu doyurup, altini alip hazirlanip sabah erkenden kizimi besigine koyup onunla beraber 1 saat yürüyüse cikiyorum. O zaten yolda devam uyuyor. ( Normalde o mamayi icip devam uyudugu icin bende onunla birlikte devam uyuyp gec kalkiyodum. ) Sonra eve gelip islerime bakiyorum. Evin isini, camasir, cocugun siselerini temizlemekle falan ugrasiyorum öglene kadar. Sonra vakit bulursam kizimi ögle uykusuna yatirdiktan sonra bende yatiyorum onunla 1 saat falan.
Aksamlari erken yatiyorum zaten günüm erken basladigi icin yorgun oluyorum. ( Normalde gece 1 - 2 den önce yatmazdim).
Bu yüzdende sabah erken kalkabiliyorum.

Islerim bitince bende rahat oluyorum tabii.
Hayatim düzenli, ben mutlu.

1 çocukla yetişemiyosun :) ya benim gibi ıkı çocuk bir koca bir kaynana bir kayınbaba bir kayın olsa ?

Senı begenmıyor
Etıketliyor utanmadan
Bırde senı şikayet edıyor
O adamı kapıda nıye tutuyon daha

merhaba,

öncelikle tüm olumsuzları kafandan at ve kendine zaman ayır yada zaman yarat çocuğun uyku düzenini kur eşine zaman ayır. Biz kadınlar sürekli herşeye yetişmeye çalıştığımızdan ve fedakar olduğumuzdan kendimize zaman ayırmıyoruz. erkekler her zaman bakımlı bir eş ister.ve şunu unutmayalımki çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. şunu görüyorum ki çocuğunuz sizi yorduğundan dolayı bence eşinizle problem yaşıyorsunuz yada gerçekten çok tembelsiniz birşey yapmadığınız için hem kavga ediyorsunuz hemde küs kalıryorsunuz bu nedenle eşinizle ilişkiye girmiyorsunuz.
benim size tavsiyem bir anne olarak bu dönemler geçecek siz düzeni kurun sinirlerinizi yatıştırın eşinizle ve çocuğunuzla sakince konuşun kendinize zaman ayırın. maddi durumunuz olmayabilir ama en azından saçınızı makyajınızı yapın eşiniz geldiğinde sizi güler yüzlü ve mutlu görsün her zaman bir adam güler yüzlü bir eş ister unutmayın ve bebeğinize sinirle yaklaşırsanız çocuğunuz o durumu hemen anlar ve daha çok huysuzlaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…