Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

Okuduklarıma inanamıyorum.
Gazinolar genelevler havada uçmuş.
Kadın cinsellik objesi olmuş sadece ve bu yakıştırmayı gene bir kadın yapmış. Bu yüzden kafası karışıkmış konu sahibinin
2 -3 kişiyle evliliklerde kimse mağdur olmuyormuş.
Çocuğa birden fazla kişi bakınca ileriki hayatında aldatma daha çok oluyormuş.
Ne kadar yaratıcı fikirler
Bakış açım değişti

Evli değilim ama yaşadıklarınızı tahmin edebiliyorum, gerçekten zor..
Hani sormuşsunuz ya boşanmalı mıyım affetmeli miyim diye, aslında bunun cevabını siz çok iyi biliyorsunuz; sadece o doğru cevabı kendinize kalbinize kabul ettiremiyorsunuz, çocuklarınızın olması da sığındığınız bir bahane aslında, burda size 1 kişi bile affet desin diye içinizden geçiriyorsunuz...

Ne yapmanız gerektiği konusunda ahkam kesemem kesinlikle ama şunu hissediyorum, boşanırsanız kendinizi yenilmiş, mutsuz, hayatla daha çok mücadele etmesi gereken biri; eşinizi de mutlu, belki de o kadınla ya da başka kadınla evli biri olarak hayal ediyorsunuz, bu da size acı veriyor, kabullenemiyorsunuz..
evet belki de haklısınız, belki aynen bu şekilde olacak..

Peki ya evli olarak devam etseniz mutlu olabilecek misiniz, eşinizin gözünde bu kadar değersiz olduğunuzu bildikten sonra onunla nasıl güleceksiniz, size dokunduğunda o kadınla yaşadıkları aklınıza gelmeyecek mi, sizinle uzun zamandır beraber uyumuyormuş bile, sizi kalbinden çoktan çıkarmış, acı ama gerçek bu, ve belki de bir daha hiç eskisi gibi olamayacaksınız, üstelik biraz zaman geçince yine aldatıcak büyük ihtimalle..

İşiniz her iki türlü de zor, inşallah kendinizi kandırmadan en doğru kararı verirsiniz, Allah büyüktür, siz kendinizi eşinize muhtaç hissetmeyin yeter ki...

Cok guzel ozetlemissiniz durumu.gercekten olay bu ..yenilgiyi kabul etmek mi zor.yenilip o esle devam etmek mi

Karşılatırdığım şey habersiz aldatılmakla eşinin başka eşlerinin de olması. Bunu kabul edermiydin derseniz hayır ben boşanırdım sen onla evlen derdim. Demek istediğim aldatılmaktan ne kadar nefret ettiğimdi.İlk mesajım da düşüncelerimi yazmıştım zaten http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kadinla-aldatmis.953140/page-25#post-47934313

Son düzenleme:
affet ya. hem senin de dediğin gibi tek kişi olduğu için aldatma sayılmaz. hatta o kadını evine de davet etmelisin ve üçünüz yaşamalısınız. eşin bi gün sana bi gün ona gider fena mı sen de rahat edersin. nasılsa senin bakış açına göre aldatma değil geniş olmak bunu gerektirir

Karşılaştırdığım şey, aldatılmak veya ikinci eş olmak. Ben kabul ederim demedim ama bununla kıyaslanamaz demek istedim. Adam karısı uyurken zaten başkasının yanında değişen şey aptal yerine konmamak
Bu konuda ki ilk mesajım buydu http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kadinla-aldatmis.953140/page-25#post-47934313

Arkadaslar!!! Cani bukadar yanan birine hic tanimadiginiz adama bile ofke duyarken kizarken kontrolunu kaybedenler olarak mesajlarimizi daha ozenli yazmamis gerekmez mi.o suanda bi travma yasiyor.saglikli dusunemiyor.kendiniz gibi disaridan bakiyormus gibi deil o bizzat yasiyor.lutfen yardimci olabilen guzelleikle hata yapma diyebilen desin.dahada asagilayarak yarasina tuz vascak olan hic konusmasin.o suanda dogru dusunemiyor

Affedersen yine yapacak.. O yüzden söylemesi belki kolay ama ayrıl ve unutmaya bak

Bide affetmeye niyetin mi var? Midesizlik erkeklere ozgu değil sen aldatsan o seni oldururdu belki de ! Cocukları bahane edip barısmaya niyetlym desen daha acıklayıcı olurdu !

Cnm egerki bosanmazsan bu benligine yapilan hakareti,yalanciligi ,sadakatsizligi ,iki yuzlulugu ,guvensizligi gormezden gelebilecekmisin?
Tekrar herseyi unutup esinle hayatina devam etme duygusu var mi içinde?
Tekrar ona guven kazanabilecek misin?
Hep suphelerle beynin kemirilecek
Bilmiyorum sizi aldatirken bu 1,5yil zaman zarfinda cok iyi bi baba cok iyi bi es miydi hic sanmiyorum akli baska yerde olan adamdan ne beklenirki?
Bu yazdiklarimi iyi dusunun cocuklariniz icin en onemli olan konulardan biride mutlu bi ailedir siz bundan sonra mutlu bir aile olabilecek misiniz?
Iyi disunun karar sizin
Beyninizle,kalbinizle ve tum benliginizle kararinizi verin ..

Okudum okudum ve inanamadım, sırf sana yazmak için unuttuğum şifremi vs buldum buraya giriş yaptım, arkadasım kendine gel , video foto vs herşeyi görmüşsün daha neyin affetmesi.
yapma ne olur dik dur, herifin yemediği halt kalmamış, yıllarca annemde bize aynı şeyi yaşattı , inan şu an ona hiç saygım yok , hep çocuklarım için affettim dedi, hayır yalan , onun ayrılmaya gücü yoktu bizi bahane etti, babam da en az 500 kere yine aynı haltı yedi, bizi hep küçük düşürdü, rezil etti, her defasında annem affetti, yapma gözünü seveyim affetme, kendine saygın olsun

Büyük bir travma. Onur'unu gururunu yere atma. Boşan. Pişman olduğuna affettiğine inanırsan nikah memuru orda yine evlenirsiniz ama sizin durum da çok zor bu eşin seni gözden çıkarmış. Gerçekleri görmelisin

Bass tekmeyi adi herif
sende memurum demissin yani isin gücün var kendi ayaklarinin üzerinde Dur onlarida allaha hava Le et

2 gün önce aynı konuyu yakınım anlattı. arkadaşının durumuymuş. eşimle konuştuk nasıl olabilir dedim kadın adamı eve almış, nasıl midesi kaldırıyor. maddi imkansızlıktır dedik başka bir şey olamaz. ama sizin durumunuz da var. çocuklarınız da inanın mutlu olarak yetişmeyecek böyle bir ailede

cok afedersiniz aama iki ucu seyli deynek meselesi, size affetmeyin desem iki cocugunuz yikilan yuvaniz ve koca bi hayat mücadelisi var.. affedin desem asla bu olayi unutmuycaksiniz, her sorunda tekrar tekrar gündeme gelcegi gibi, hep tetikte acaba hala aldatiliyormuyum kaygisi stersi sizi siz olmaktan cikarcak, iliskiniz cok ama cok daha kötü yerlere gitcez ama cok zor bi durum. allah size hayirlisi neyse onu secmeyi nasip etsin canim

O sondaki ne yapmalıyım sorusu beni bitirdi. Üzgünüm ama boşansanız adam bir aya kalmadan o kadınla evlenecek. Pişman gibi bile davranmıyor. Bari gururunuzu kaybetmeden terkeden siz olun.

Alıntıladıgım mesajınızda da zaten aldatmanın ne kadar kötü birşey oldugunu söylüyorsunuz, kabul etmeyeceginizi de. O konuda mutabıkız.

Bir şeyin ne kadar kötü oldugunu anlatırken verdiginiz o talihsiz örnegin ondan aşagı kalır yanı yok, tepkim de bu yüzden.

Yani aldatıp pişmanım diyen erkekle eşinin üstüne kuma getiren adam arasında bir seçim ya da onur tartışmasını dogru bulmuyorum.

İki durumda da kadına sorsanız sevdigim adamla başbaşa bir ömür yaşayalım der...
Ancak erkek yalnızca kendi isteklerini düşündügü için karşısındaki kişiye benzer bir ayrıcalık tanımadan her istedigini elde etme arzusu icinde 2. 3. kadınlarla beraber olmayı tercih ediyor.

Kimisinde o kadınları eve getiriyor kimisinde de onlara fahişe diyerek aklı sıra eşinin gururunu okşadıgını sanıyor.
İginçtir ki bazı kadınlar da kendisini sevmeyen, aldatan, hakaret eden eşten görmedigi değeri, kendisini başka kadınlarla kıyaslayarak onu aşagılayarak elde edebilecegini zannediyor.

Sonucta her iki durum da kabul edilmemeli.

Şu yazdıklarınızı aklımın mizanında tartamadım. Keşke okumasaydım bu konuyu. Kocanız kadar iğrençsiniz gözümde. Sadece cinsellik diye aklamaya çalışmanız acınası...
O zaman şöyle diyeyim affedince iyice tatmin edin kocanızı ki yine gitmesin pavyon kadınlarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…