Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

Bir kadin akdatikdiginda kendisine sunu sormali. Hatta beni affet diyen esine şunu sormalı.

Ben aldatmis olsaydım bir kerecik bile olsa o beni affedermiydi? Sen beni affedermiydin? Cevap tabiiki hayir. Ozaman kadinlarda bu durumu boyle yapsın hep kadinlar affede affede erkekler cesaret buluyor.
Kadinalr aldattiginda namussuz erkekler aldattiginda hata. Yok oyle bir dunya. Onlarda namussuz.
Bunu kadinlar artik boyle yazsin bir tarafa... erkeklerde namussuzluk yapiyor ve namussuzluk affedilemez birsey ayni kadinlarin affedilmedigi gibi...

şakamı yapıyorsun ne affetmesin canım yaaa
bu herifi nasıl boşar donuna kadar nasıl alırım diye sorsaydın daha iyi olurdu.

Memursun ve hala affedeyim mi? Diyorsun...
Konu sahibi ev hanımı olsaydı
Yaşı küçük olsaydı
Mezuniyeti olmasaydı
Ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlar vs.. vs.. vs.. konu uzar giderdi...
Ama zihniyet aynı...
İş karakterde bitiyor....

Valla ablacım diyecek hiçbir söz bulamıyorum... Allah kahretsin böyle insanları...!!!!!!

Boşanmazsan ömür boyu o iğrenç suratı gördükçe acı çekersin !!!!!

Kadın yaparsa keffareti ÖLÜM !!!!!

affet cnm. aldatıp pişman olan kocayı kim bulmuş sen kaybedeceksin..

Kadın yaparsa keffareti ÖLÜM !!!!!
Aynen. Oysaki bir aldatmada kadin gunaha giriyorda adam girmiyor mu sanki?
Hatta bir yerde okumustum. Aldatmada kadin bir gunaha giriyorsa erkek 2 giriyormus. Daha cok gunaha giriyorlarmis bir aldatmada... ama dedigin gibi kadinin cezasi namus kirletle olum. Erkek, her erkek aldatir hatadir yapmis cok pisman olmus. Oldu canim. Kadinlarda eminim cok pisman olmustur.
Ya hu namus namustur kadini erkegi yok. Gittimi gider. Birdaha geri gelmez. Ancak tevbeleri kabul eden elbette ALLAHtir. ALLAH affedebilir. Affeder ama ciftler affetmek zorunda degil.

10 yılı çöpe atmayın bir yuva kolay mı kuruluyor çocuklar babasız kalmasın mesleğiniz var ama olsun başınızda koca olması başka boşanmış kadın olmak zor
Hem kadın da bilmiyormuş baştan evli olduğunu kadını da sadece cinsellik için kullanmış zaten. Nefsine hakim olamamış olabilir.
Affedin gitsin ne olacakki bunun için boşanılır mı boşanılmaz

Niye bilmiyorum ama en çok üzüldüğüm nokta o kadından çocuk istemesi oldu Herşeyi bir kenara kendimi de bir kenara bırakıyorum çocuklarınız var ve o başkasından çocuk istiyor Üzgünüm ama o kadından çocuk istediğine göre onu çok seviyor . Çünkü eşini çok seven erkekler bile o sorumluluktan korkarken ki bu adamın evde iki tane çocuğu var bilmesi lazım ..Bunu gerçekten de istemiş . Gerçekten pişman mıdır diye sormuşsunuz.Evet belkide onun da egosu var etraftaki insanların duymasını şerefsiz demesini istemiyor . senden iyi saklayamadığına pişman olabilir sevgilisini

Ne güzel memursunuz, ayaklarınızın üstünde duran bir kadınsınız.
Aldattıgına dair konuşmalar hâla elinizde mi? Açın boşanma davasını, delilleri gösterin.
Affederseniz tekrar buraya aldatıldım diye konu açacaksınız. Bakın bu sekmez bir kere aldatan tekrar aldatıyor çok üzgünüm

Kaç kurtar kendini çoğunluk gibi düşünmedin ... Gerçi ileri sayfalardasın belki görmezler ama ...

İroni değil mi ? Ciddi değilsiniz

Mesleğiniz var kimseye muhtaç değilsiniz. Çocuklarınızı aileniz destekler desteklemezse bakıcı tutarsınız. Koskoca 1.5 sene sizi yalanlarla dolanlarla aldatmış, ortaya çıktığında her iki tarafa da yalan söyleyerek kurduğu düzene devam etmeye çalışan adamı daha fazla hayatınızda tutmayın boşayın. Hiçbir lafına inanamaz tüm hayatı kendinize de çocuklarınıza da zindan edersiniz. Ben de aldatılan bir ailenin çocuğuyum ve annem boşanmadı. Bir daha hiçbir zaman mutlu olmadı annem ve biz çocukları da mutsuzuz bu nedenle. Çünkü artık babama zerre kadar güvenmiyor ve kendini çok üzüyor.

Gerçekten pişman olsa ilişkileri ortaya çıktıktan sonra neden kadınla konuşmaya devam etsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…