Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

Cocuklariniz icin de kendiniz icin de bu adamdan ayrılmalısınız.Bunu sizde zaten biliyorsunuz aldatılmanın affedilir bir yani var mi sizce?İhanet edilmis size ve sizin kendinize sayginiz varsa zaten bunu buraya bile yazmadan tek celsede bosanmalisiniz.Bu adam sizi sevmiyor bir bunu kabul edin sizi sevmeyen bir adamla evliliginizin kagıt üzerinde kalması neyi ifade eder?Cocuklarınız oyle boyle ileride illaki kocanız devam edecek duyunca daha mi mutlu olacak zannediyosunuz? Affetmeyi dahi aklinizdan gecirmeyin adam zaten sizi kaybetmeyi göze almis siz daha neyin affetmesini dusunuyorsunuz.Bu adamı bırakın ve cocuklarınızla yolunuza bakin emin olun bir süre sonra kendinizin herseyden daha degerli oldugunu fark ettiginizde daha mutlu olacaksınız

Sinir oluyorum kadınların bazı iğrenç erkekler tarafından cinsel obje olarak görülmesine
Nefret ediyorum bu tip erkeklerden sizde affetmeyin bi de affetsem mi sormuşsunuz.
Nasıl mideniz alıcak o alçak adamı

Gerekli yorumlar zaten yapılmış. Ben sizin sozlerinzden esinizi affedeceginizi adım gibi biliyorum.
Sizde bu dusuncelerinizin yanlış olduğunu biliyorsunuz. Sadece vicaninizi rahatlatmak için bizden okey almak istiyorsunuz.

Adam aldatmış ama bu öyle böyle bi aldatma değil yani ikinize ayrı yalvarmış ağlamış yüzü bile kızarmıyordur. Kusura bakma ama bu adam tam şerefsiz her şey beklenir bu adamdan. Bence böyleleri yaşamamalı

Affet tabi ne bekliyorsun hatta kendini suçla.
Çocuklar vardı hep onlara yogunlaştım eşimi ihmal ettim de zaten işten yorgun geliyordum kadinliğimdan eser kalmamişti.eşim hakli de.ben olsam benden bende soğurum de.
Çaliş didin üstüne üstlük birde eşine butun dişiliğini göster kırmizi donlari ihmal etme yatak odandan
Adamda desinki bileydim beş yıl önce aldatirdim tatile istanbul da neymiş roma ya götürürdüm.Adama madalyada takmayı sakın unutma haa.
Tabi sen cefakar vefakar bir anne olarak senden bi haber adama dayanacaksin napacaktın ya bosanip kendi ayakkarin üstünde mi duracaktın.

Yani kocanız olacak mahlukat nereden baksanız elde kalıyor.
Sizi aldatmış olması,çocuklarınızın rızkını başka biriyle tatillerde yemiş olması,özür olarak kadını cinsel anlamda kullandığını söylemesi...
Arkanıza bile bakmayın derim.
Rezillik bu başka adı yok.

Reactions: anu
Allah islah etsin nedense bu olaylarda hep baska bir is olur kadin birakmaz hep bir bela varmis susu verilir..geri donusunuz olmasin boyle asagalik bir adama

Dusunuyorum. Ben olsam..

Saniyorum baska bir kadini cinsel olarak kullaniyor olmasini ve bunu utanmadan bana savunma olarak soyleyebilmesini affedemem.

Duygusal olarak birine yakinlasmasini anlarim. Sevgisi bitmis derim. Git ona der kovarim. Cikaririm hayatimdan. Beni sevmiyormus derim yoluma bakarim. Daha kolay biter icimde.

Fakat bu durumda ne olur, ne denir? Tiksinirim galiba. Affedemem.

Sevmeden ayni yataga girebilen adam bunu hep yapar... Guvenemem.. Devam edemem...

Cocuklar icin lafi bi yere kadar artik. Bu saatten sonra hem kendini hemde cocularini dusunmelisin. Sen yaptigi bu terbiyesizligi ogrendikten sonra normal bi sekilde devam edebilcekmisin bana sorarsan hayir edemiceksin en ufak seyde icinde acaba gene mi dusuncesi olcak boylelikle kendin icin hatta cocuklarin icin cekilmez olcak supheyle hayat yurumez bana sorarsan hemen bosan az buz degil 1bck sene nasil bi duygu anlam veremiyorum nasil bi insanlik bu boylelerini terk ediceksin ve kendine guzel bi hayat kurup cocuklarinla mutlu olcaksin allah cok yardimcin olsun.

tek bir yorum yapıcam,adam çif kişilik,adamla çıkan akdın çift kişilik,sen çift kişilik,yanı kişiliği bozukluğu var,o kadar yoruldumki okurken,böle birşeyın içinde olsam kafam kaldrımazdı,ama açıkcası sen bence ıyı akıllı bır kadınsın,özeleştiri yapıp yınede yuzleşmişin,tebrık edıyorum seni,dık dur tatlım,bu adam çok yorar seni geri barışsan

Affedip ne yapacaksın hergün şüphe ve bu durumla mı yasayacaksın ...evden çıkıp biyeree gidiyorum dese inanacakmısın sürekli şüphe delirme hali ile ömür geçirip Mutlu mu olacaksın neden hayatında mutluluğu aramıyorsun at başından belayı

merhabalar,

Esimle 6 senedir birlikteyiz ve 6 aydir da evliyiz. üniversite yillarimiz da tanistik sevgiliyken de nisanliyken de beni hic üzmedi birbirimize karsi herzaman saygiliydik. Arada bir süphe duysam beni aldattigina dair tabiki daima inkar ve kesinlikle suana kadar hic bir kiz arkadasini aldatmadigni dile getirmesiyle sona ererdi. Esimin isi dolayisiyla sehir degistirmemiz gerekiyordu ve ben onun icin meslegimi ailemi dostlarimi birakarak kabul ettim yillarin emegi ve sevgisi vardi tum soylenenlere kulaklarimi kapattim maddi kaygim da yoktu ve gittim. 6 ay sonra esim is ile alakali istanbula gidip gelmesi gerektigini soyledi ayni gun sbh gidip aksam gelecekti hic sorgulamadim o kadar guveniyorum ki aklima bile gelmedi hicbirsey, gun icerisinde 2-3 defa aradim acmadi ben aradigim da sonra kendusi dondu ne zmn arasam acmaz 5 dk snra kendisi arardi genede suphelenmedim taa ki pc yi acana kadar birden fazla bayanla mesajlasmalar vardi evlenmeden eskort kizlarla dugunden once ve sonrada, baska bir mail gordum birisi ona benim icin uzulme yazmisti bir bayan kimsiniz diye kendi mailimden yazdim esimi nerden taniyordu tabi buarada bunlari okuyunca hayatimin en kotu anlariydi birine sonsuz guveniyorsunuz ve o bunu yerle bir ediyor derken esim geldi birsey soylemedim soylesem ogrenmeme engel olurdu inkar ederdi derken telefonum caldi bilinmeyen numara normalde acmam ama actim bir kadin siz su kisimusniz surada mi yasiyorsunuz diye bana sorular sormaya basladi esim telefonu elimden o anda aldi ndn konusuyorsun tanimiyorsun diye dedim benim twlefonum sanane ver sunu vermedi ben arayip ogrencem sen karisma bana 10 dk ver kimmis bakayim dedi tamam dedim telefonla konuasuni dinledim tamam uzayma artik elif diye mailini gordugum kadinla konusuyordu. tabiki agzima geleni soyledim ysnlis snliyorsun dedi inkar etti ayri odalarda o gece uyuduk ve sabah bana bir mail ben sevgilisiyim 1 yildir beraberiz beni kandiran ahmet. bana pesinden birlikte cekilmis fotograarini gonderdi beni birakip isranbula gittigi gundu birisi fotograflari gorunce zaten yıkildim 10 gun oldu gozumu her kapafigimda goruyorum kadina mail atmama izin vermedi telimi aldi detaylari ogrenemefim faceden aradim bi kac gun sonra bulamadim bur baktim engellemis kocam wgatsuptan da beni sevdigini yanimda olacagini hata yaptigini soyluyor kafami dinlemem icin beni luks bir hotele gonderdi yakinlarimizdaki arada gelip bakiyor ariyor ama unutamiyorum mumkun gibi durmuyor beni en cok yaralayan da evli oldugunu gizleyerek 1 yil sevgili olarak bu isi yurutmesiydi ve ben yanindayken ne yapacagim bilmiyorum kimseye anlatamiyorum aileme dostlarima kafam karisik anlatma ihtitacim vardi sixlerle paylastim

En doğru kararı yine siz vereceksiniz ama buraya konu açtığınıza göre çok üzülmüş kırılmışsınız güçlü olun

o bayanin iletisim bilgilerine sahibim arayip sormak istedim ama detaylari bilmek daha cok yaraliyor insani, eveg cok üzuldum hala da üzgunum senin annen de baban da artik benim diyen bir adam sizi fn cok üzen adam oluyor birden

Yeni konu açarsan yorum gelecektir.

Adam resmen seni alıkoyuyor. Polise git ve boşanma davası aç.

Seninde cocuklarinin da bir gururu var. O adamdan sana bundan sonra es olmaz cocuklarina da düzgün bir baba olacagini düşünmüyorum. Boğazına kadar pislige batmış haberi yok ...evliliği bitmek üzere çocuklarını zaten düşünmeyen biri onlardan da utanmasi yok, hala hem size hemde o 'kadına ayrı yalvariyor ayrı yalanlar söylüyor bu nasıl bir psikoloji 18 20 yaşında ergen erkek davranışları... Böyle bir sorumsuz adamdan ne cocuklarina baba olur ne de sana eş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…