Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

evde iki cocugun karın var sen elin kadınını tatile götürüyorsun ne iğrenc insanlar var, böylesiyle ömrünü geçirmeye değmez bence..
Basta zorlanırsın iki cocukla ama bi düzen kırarsın
Mahkemeye ver ve o tatilleri burnundan getir herşeyini al

çok zor bir sınavdan gecıyorsunuz
Allahım yardımcınız olsun içinbize ferahlıklar versin inşallah

çok zor bir sınavdan gecıyorsunuz
Allahım yardımcınız olsun içinbize ferahlıklar versin inşallah

konunun sonunu okumamısım
affetmeli miyim demişsiniz
delirdiniz mi siz
neden affedeceksınız
bir erkeği affetmek 3 erkeğin daha karısını aldatmasına imkan sunmak bence

çok kötü örnek
çokkkkkkkkk
erkekler bu kadar rahat olmamalı bence
verin yolu gtsin
o kadınla ne halt yerse yesin

aynen halen aldatilmayan bizlerin bile psikolojileri bozulacak.ben esime dedim boyle bi niyetin olursa bigun beni aldatmadan bana soyle ben zaten ceker giderim cocugumla..ne yaparsan yap unrum olmaz..kiziyor bana ama..

Bosuna dil dokuyorsunuz kizlarrsinirlerimizi ziplatmaktan baska birseye yaramiyor yaramiyacak

Valla hic sanmiom cinsellik icin 1.5 yil ayni kadinla birlikte olsun cesit yapmak varken diger yalanlari tutmamis kadin ispat ettigi icin en son buna basvurmus sizin yerinizde olsam kadini bole dediginden haberdar ederim cunku ona da ikili oynuo belli gidecek yeri kalmasin

Konu sahibinden ses yok, barişma dakikalarini yaşiyolarsa şaşirmam.
Benim anlamadiğim nokta madem boşanmayacaksin affedeceksin ne diye buraya kocanin yaptiği her pisliği itinayla yazdin?
Iyice sinirlerimiz yerinden yay gibi firlasin diye mi ?
Sizin gibi hemcinslerimiz yüzünden feministliğe adim atacaz nerdeyse

aynen halen aldatilmayan bizlerin bile psikolojileri bozulacak.ben esime dedim boyle bi niyetin olursa bigun beni aldatmadan bana soyle ben zaten ceker giderim cocugumla..ne yaparsan yap unrum olmaz..kiziyor bana ama..
Onlar da kızmakta haklı aslında,durduk yere bunları söylüyoruz onlara göre
Eşim yakın arkadaşıma kk ya girip ordaki aldatılanları okuyor geliyor bana çatıyor demiş

Onlar da kızmakta haklı aslında,durduk yere bunları söylüyoruz onlara göre
Eşim yakın arkadaşıma kk ya girip ordaki aldatılanları okuyor geliyor bana çatıyor demiş

Burayı sürekli okumaya başladıktan sonra yeni kıyafet alsa "ne ayak?" oluyorum. Psikolojimizi bozdularrr

En çok merak ettiğim şey kocanız o kadinla mesajlaşırken siz ne yaptınız oturup seyrettiniz herhalde! Nasıl bir cesaret adam resmen ikinci bir kadinla evlilik hayatı yaşıyor eşi öğreniyor ama adam gayet rahat hatunla kikirdeyebiliyor. Bu adam sizi kaybetmekten zerre kadar korkmuyor. Eşinizin karakteri berbat ama sizin yaklaşımınızın da ondan kalır yanı yok üzgünüm. Devam edecekseniz de çocuklarım için diye kendinizi kandirmayin hiç.

Bence eşin kesinlikle pişman değil hatta diğer kadına aşık olmuş bile.
Sen öğrendikten sonraa bile o kadınla konuşabiliyorsa ve çocuk istiyorsa sizleri gözünden çoktan çıkartmış bile.
Seni kırmak istemem ama bunlar gerçekler,inan şuanda şoktasın ve gözlerin kör olmuş .
Ne güzel mesleğin var boşa gitsin!!
Farzetki affettin;
Hayatın boyunca ACABALARLA nekadar yaşayabiliceksin ?

hayir anlamiyorum ben bilmem ne icin var hayatimda o kadin demis inandinmi ee cocuk sevdasi nolcek

Son düzenleme:
Daha neyi düşünüyosun neyi soruyosun
Affedersen seninde kocandan aşağı kalır yanın olmayacak
İkinizde midesizleşeceksiniz ...

Nasıl affetmeliyim diye sorabiliyorsunuz? O adam sadece sizi değil çocuklarınızı da aldatmış. Kusura bakmayın ama en adi insanlardan biriymiş. Affedip mutlu olacağınızı düşünüyorsanız, gururunuz yoksa affedin. Ya lütfen biraz sevin kendinizi. Kendinize neden işkence cektiriyorsunuz? Bir defa aldatan her zaman aldatır. Bir buçuk sene... dile kolay. Lütfen arkadaşım kendine yapma bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…