Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

Allah yardimciniz olsun bu sureci kolay atlatacak sabri versin,ama eger devam ederseniz asla unutamassiniz ve malesef aldatma yuksek ihtimal tekrarlanacak.

Aldatma benim evlilikte affedemeyecegim bir durum yinede buyuk konusmak istemem affedip devam etsem bile yasadiklarimi unutmam mumkun degil.

Size tavsiyem memursunuz iki tane cocugunuz var kendinize yeni bir duzen kurun tayin isteyip yerinizide degistin.

Yenilir yutulur birşey değil bu ya
Boşanma konusunda şahsım adına yorum yapamam
Çünkü sizin kafanızda size dur dyecek bir sürü şeyler geçecek aklınızdan ve sizi durduracak.
Yanı sıra evliliği devam ettirirseniz bu olayı kapatmış gibi görünsenizde içinizde bunu kapatamıcaksınız
Belkide bu huzursuz durumunuzdan güven sarsıntısından bir daha onun hibir sözüne inanmayacaksınız
Bu yüzden çok iyi düşünün herşey gönlünüzce olsun
Bu arada aile faktörü zaten öğrenmiş eksi ve artıları toplayın paylaşın her iki tarafla belki rahatlatır sizede yön verdirici seçenekler sunar.

1.5 yildr seni aldatmis sen onu yakalamasaydin adam cocuk bile ypcagini demis afettsenizde surekli süphe icinde kalirsiniz ve bidaha yapmicagi ne malum

affederseniz, o kadınla emin olun aynı sekilde devam eder hiçbir değişiklik olmaz. Siz de sürekli şüphe içinde yine yapıyor mu diye dedektifliğe başlayıp hayatı kendinize zindan edersiniz sonra yine yakalarsınız bu sefer işi çirkefliğe döker eşiniz yine üzülen siz olursunuz. Bu şekilde bir yaşama katlanabilecekseniz devam edin ama ben olsam hem boşanmaz hem ayrı yaşardım, davayı onun açmasını sağlar, mahkemede boşanmak istemediğimi söyleyip 3 yıl daha bekletirdim evlenememesi için.

1,5 yıl aldatmış adam yaa resimler videolar var diyorsun
Çocuk için nasıl affedilir buu. Nasıl yüzüne bakacaksın bi daha onun.
Nasıl aynı evde yaşamaya devam edeceksin.

Eşinize tekrar güvenecekmisiniz,?çocuklarının üzerine yemin eden bu adamla tekrar ayni yatağı paylasacakmisiniz?ilişkilerde güven önemlidir.ya bu öküzü güdeceksin,ya bu diyardan gideceksin.sana ayrıl diyemem,ama ben olsam boyle bir adamı ne benim nede çocuklarımin yanında bir bir dakika tutmazdım.tek ayak üstünde 40 yalan söylüyor,benim içim kaldırmazdı.

Bence o kadını rezil et cumle aleme . Sonra ne yaparsan yap ıster bosan ıster devam et. Boyle ahlaksızz kadınların toplumda damgalanması lazım

Şuan çok şaşkın, kırgın , karisiksiniz. Bu yüzdendir ne yapacağınızı bilmemeniz.

En doğru yolu siz biliyorsunuz. Çalışıyorsunuz üstelik. Canına okuyarak , maddi manevi canını acıtarak açın davanizi.

ben naparım nereye giderim ailem kabul etmez ki diye susanları da anlamıyorum ama, işi gücü geliri olup gram gururu olmayan hemcinslerimden gerçekten utanıyorum.
sanki çocukları tek başına yaptınız veya babanızın evinden getirdiniz... o sizi aldatırken düşündü mü benim çalışıp didinip eve para getiren, bana 2 çocuk veren, yemeğimizi temizliğimizi yapan yine de gıkı çıkmayan cefakar bir karım var, 2 tane yavrum var diye?
o hakediyor mu o evlatlarıyla aynı evde yaşamayı?
her şeyi geçtim, o adamla bunları bile bile tekrar yakınlaşmayı mideniz alıyor mu? yoksa araya mesafe koyup başka 1,5 yıllık aşklara yelken açmasını mı izlemek istiyorsunuz?

şimdi ben ne yapmalıyım affetmelimiyim çocuklarım için bile olsa yoksa terketmeli miyim yorumlarinizi bekliyorum perişan oldum kaç gündür şimdiden teşekkurler cevap veren herkese
Bu son cümlelerin yerine şunları yazmanızı isterdim.
"Ve bu asam bana bunları yaptıktan sonra kıçına tekmeyi vurduğum gibi adamı yolladım. Kendisine boşanma davası ile birlikte maddi manevi tazminat nafaka davası açtım.İliklerine kadar herşeyini alacağım. Çocuklarını da bir süre görmesine engel olup uzaklaştırma cezası da verdireceğim.Hem rezil hem rüsvah hemde sefil bir halde kendisini süründürmek benim boynumun borcu.
" demeliydiniz.
Unutmayın ki; Aldatan adamı affetmek ikinciyi de yap demektir.Şayet eşinizi affetmek gibi bir düşünceniz varsa eşinize şöyle deyin. "Tamam herşeye rağmen seni affedeceğim fakaaattt günün birinde bana yaşaktılarını sana yaşatırsam sende beni affedeceksin tamam mı canım?"
Eşine bu duyguyu mutlaka yaşat emin ol kabuş etmeyecektir. Onun kabul etmeyeceği bişeyi siz neden kabul edesiniz? Siz çocuklarım diyorsunuz da adam ne seni ne çocuklarını ne itibarını ne şerefini düşünmeden şeyinin zevkine herşeyi beş paralık etmiş.
Şimdi siz başka kadınla paylaştığı bedenine nasıl dokunacak ona nasıl karılık yapacaksınız?
İyi düşünün tartın ona göre hareket edin.
2 değil 12 çocuk olsa öyle bir adamla yaşanmaz.

Dul damgası nedir ya dul olmak bizim suçumuz mu ya da suç mu yani bir de damga kelimesi kullanmanız aferin bu kafayla devam edin. Merak ettiklerini söylim aldatıldım affettim tekrar aldatıldım bi sürü 3 5 günlük ilişkiler silsilesi. Bir de aldatılan kadın tarafında da 2 ay kadar bulundum 2. Kadına türlü türlü yalanlar söyleniyor ona da sizi sevmediğini söyledi hatta bu esnada bakın sizle yatağını ayırdı size dokunmadı sizce kaçamak mı bu. Kadın mesajları yollamakla kendisi için tehlikeyi bile bile size gerçeği göstermiş kandırılmanıza mani olmuş aslında hiç karışmayabilirdi belki şahitlik de yapar bu süreçte bir boşanma davasında duymuştum kadın şahitliği kabul etmişti ama evli olan affetti şu an aradan 2 sene geçti ve yine aldatıldı boşanıyor hem de öğrencisiyle aldattı adam dozaj artarak devam ediyor.

Kafaniz karisiksa fikre ihtiyaciniz varsa bir konu acin ve anlatin.umarim rahatlatan
Mesajlar gelir.benim fikrim bosanmak icin neyi bekliyorsunuz aceba.sizi hayal kirikligina ugratmis uzmus aldatmis hice saymış.size karsi maalesefki sevgisinin ve saygisinin oldugunu dusunmuyorum.hani tek gecelik ols cinsellik derim ama 1 senedir devam ediyor ona karsi da hisleri var demek ki.bence bosanmaktan baska yapacaginiz mantikli bir is yok.Allah yardimciniz olsun

Allah islah etsin. Pes. Koca bi pes. Pes uzerine pes. Allah sizi varya..
Offf. Cok ofkelendim. Sen nasil bi adamsin ya. Nasil??

Allahim sana sabir versin kardesim. Neden bosanma konusunda teredduttesin? " acaba gercekten pismanmi" diye tereddutlerin oldugu icinmi yoksa bosanmaya gucun olmadigi icinmi? Eger pismanmi degilmi diye tereddutlerin varsa sana casus programla yardim edebiliriz. Kadina tum yazdiklarini gorursun kendi gozunle ve emin olursun.

çok acı bişey biliyor musunuz...Kadın aldatıldım ve boşandım dediğinde, eve bağlayamamış denir. Erkek aldatıldım dediğinde kadın .... olur.

Affedeyim mi ne demek Allah aşkına. Sen kendin anlatıyorsun sana pişmanım diye ağlarken hala sabahlara kadar konuştuklarını. Acaba farkında mısın senin evliliğin sadece kağıt üzerinde zaten. Adam cinsel açıdan partner olarak seni tercih etmiyor, istemiyor. Bu adam tatil yapmak için, eglenmek icin seni düşünmüyor. Tazminat korkusuyla attığı yarım ağız adımlara inanacaksan inan diyorum.

Ayy sonuna kadar okuyamadim biraz başından biraz son cumleden affetmelimiyim nasil bi soru bunlari yapan bi adam affedilirmi çocuklarn var anliyorz ama iyi bi rol modelmi bu baba çocuklara üzgunun ama ben olsam bir daha barışmam böyle bi adama tahummul dahi edemem.....

Boşanma affet de gör dünyanın kaç bucak olduğunu. Ego filan değil senin ki düpedüz güçsüz bir kadınsın.
Affedersen neler yaşayacağını sana kısaca yazayım.
1.Hergün bunu düşünecek üzüleceksin.
2.kocandan nefret etmeye başlayacaksın.
3.güven,huzur,sevgi gibi kavramlar olmayacak hayatında.
4.psikojin bozulacak bu çocuklarını da etkileyeceksin.
5.yaşadığın tramvadan dolayı fiziksel olarak sağlığın bozulacak.
6.mutsuz olmanın dibine vuracaksın...
Bu liste uzar gider..
Şimdi sen mi hayatını mahfetmis olacaksın yoksa o beş para etmez kocanın hayatını mi mahfetmis olacaksın.?Çünkü sen bütün bunları yaşarken o çoktan aynı kadınla yada diğer kadınlarla yeni aşklara yelken açmış olacak.
Adamda bir gr bile pişmanlık yok zaten..
Hadi otur hala çocuklarım egom yuvam de..

Bıkmadan usanmadan bunu söyleyeceğim "dul damgası" ?? Nedir bu ahlaksızlık mı yaptınız ne yahu dul değil bekar siz kendinizi aşağılarken eşinizin aşağılaması anormal mi ? Siz kendinize değer vermiyorsunuz ki

Gurur çok daha önemli güven çok daha önemli kendinize olan saygınız çok çok daha önemli. Devir değişti kafalar değişmedi hala dul damgası kafası yaşıyorsunuz.

Bunları yaşamamış anlaşamayıp ayrılmışta olabilirdiniz. Şu kafadan çıkın yoksa her zaman ezilen taraf olursunuz yeri geldim mi gitmeyi bilin yahu kendi kendinize bahaneniz dul damgası kadınların kendilerini bu kadar aşağılamalarına uyuz oluyorum
Ne zaman uyanışa geçecek bu kadınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…