Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

Cok gecmis olsun. Cinsellik icin kullanan adam neden ayni yatakta size sarilip uyumadi acaba. O ne demek. Zaten aciklamasi da igrenc .

Şimdi adam siz öğrenir öğrenmez ilişkisini bitirseydi sadece size yalvarsaydı hadi derdik pişman gerçekten.
Ama adam tam bir iki yüzlü hem size hem o kadına yalvarmış.
Şimdi siz affetseniz bile kocanız işte çocuklar yuvam falan diye boşanmayacak.
Daha dikkatli hareket edecek bundan sonra yakalanmayacak.
Çünkü bir kere ilişki 1.5yıl sürmüş bu kadına hisleri var belli ki.
Bir de size boşanmaktan bahsetmiş zamanında zaten o kadınla evlenmeyi bile düşündü belki de.
Yani öyle tek gecelik oldu hataydı gibi bİ durum yok ki.
1.5yıl boyunca adam keyfine bakmış sizi hiç düşünmemiş.
Dışardan görünen tablo böyle.

Amaaan affet gitsin ölümlü dünya kocan kadına aşık. Benden söylemesi cinsellik için falan diye kandırmasına izin verme. Sen affetsen de ayrılsanda o kadından ayrılmayacak. Zaten karşındaki kadın müsveddesi kocanı senle paylaşmaya razı olmuş bi kere yine olur. Bir buçuk yıl ya az buz zaman mı bu aşksız sevgisiz aynı kadınla olsun, çoluğunun çocuğunun rızkını yedirsin KENDİNE GEL

kimse affet veya affetme diyemez. bir yuvanın yıkılmasını destekleyemez. ama sana bunları okurken aklımdan geçenleri yazmak istedim nedense. şimdi evet bir halt yemiş kocan 1.5 yıl saklamış ve sonunda yakalanmış. madem o haltı yiyosun yakalanmışsında neden hala iki tarafa yalan? bence eşin seçim yapamıyo ne senden ne de o kadından vazgecemiyo 1 hafta öncesinde tatile götüren çocuk isteyen adam sana o benim peşimden koşuyor diyor. adam olsaydı bunu yapmazdı kaldı ki birazcık insanlık olsaydı sana saygısı olsaydı dik durup evet bir hata yaptım deyip hislerini dürüstçe söylemeliydi. eğer bunu yapsaydı sana pişmanlığını sevgisini anlatsaydı (o kadın akkında yalanlar konuşmak yerine) o zaman sorabilirdin bence barışmalımıyım diye? ama sana yıllardır yalan söyleyen ve hala buna yüzü kızarmadan yalanlarını başka yalanlarla kapamaya çalışan bir kişi var karşında Allah yardımcın olsun.

Reactions: anu
affetmeli miyim diye bir soru mu olur bunca yazdıklarının üstüne? Aldatma da boşanma sebebi olmayacaksa daha ne olmalı? Eşin kusura bakma ama nitelikli p...miş.Hem bir evliliği 2 çocuğu var. Hem 1,5 yıl giden bir ilişki. Bir de çocuk fln düşünmüş kadından. Pes.

1,5 yıl aldatmış adam.
Üstüne gelip burda soruyosunuz.
Vallahi cok enteresansınız.
Çocuklarım içini bırakın allah aşkına!
Çocuklarınızın yüzüne utanmadan bakıp aldatan o adam düşünsün bunu.

Her gün yine aldattımı acabayla yaşamak yada yaşamamak. ince bir cizgi.

Ortada yuva varsa affet bacım
Hem diger kadından da cocuk yapmak istemis hepberaber koca bir aile olursunuz

benim eşim gazinoda tanıştığı bi kadinla aldatti beni kız daha genç 20li yaşlarının başlarında yüz yüzede geldim konuştum eşime inanmak istediğim kısım şu kadının yaptigı is tanışma şartları belli bu olay yaklaşık 1 aydır ortaya çıkmış durumda .
kadın başka yerlerden hala yazdığını da söylüyor ona bekle beni falan Die ama onun msjlarini atmadı emin degilim ben ilk ogrendigim donmdeki o 3 gün içindeki mesjlarini gordum başta ılımlı olsamda kadina karşı sonra bende üzerine yürüdüm belki çekindiği için atmadı sonraki msjlari yada kocamin söylediği gibi yalan söylüyor bilmiyorum eşim geçen gün benm ve ailesinin yanında ( bizim israrimizla ) aradı kadını ve hakaret etti senin gibi kadınla nasıl oldum bilmiyorum sevmedigimi biliyosun söylediğimde inanmiyordun zaten falan hoporlor açıktı ve kadın sadece şunlari söyledi yanında biri var değil mi dedi eşim de evt olacaklar tabi falan kadın güldü sadece ki bence zorlama bi gülücük ve ikimizde biliyoruz neyin ne olduğunu şovunu başka yerde yap deyip kapattı . Eşimde dönüp bizé onun gibi bi o...puyla olamam zaten yaptığı iş belli sadece cinselliktı deyip duruyor kafamı da işte işin bu kısmı karıştırıyor aslında inanmak istediğim için karışıyor belki de bilmiyorum ama bi de şu var kadınlada konuştuğumuzda yüzyüze bana eşimin kendisini sevip sevmediğini ne düşündüğünü sordugumda açık bi şekilde bilmiyorum sevip sevemdigini kimsenin içini bilemem 1.5 yıl ilişki yaşadım sence hiç mi bi his yoktu dedi yani haklida illaki bişi hissediyordu bilmiyorum kadının yaptığı işten dolayı kafam karışıyor bana şunu diyenler de oldu kadın genelevde değil işi onla bunla yatmakta değil sadece gazino sevmiş demekki (kadında inkar etmedi zaten sevdiğini söyledi )oradaki kadınların sadece yakınlık gördüğü adamla olacağını sevgi gösterisi yapanla olacağını kocamn sevdiğini onu da söylüyorlar ama ben o ortamı anlamam tabi kocamn dediği pavyon kadını senle bir olurmu sadece cinselliktı falan filan neye inanicagimi bilmiyorum suan çok öfkeli kırginim yanlış karar vermek istemiyorum ailelerimizde afft diyo baskı var üstümde

Herşeyi geç iki çocuğunun Hakkı'yla o kadını tatile götürmüş

en Son kadını hiç sevmediğini sdcee cinsellik için kullandığını söyledi

Ha oldu o zaman kesin affedin.
Ne demek sadece cinsellik için kullandım? Bu daha kötü değil mi karısı yetmiyor muymuş?

Affedeyim mi diye sormuşsunuz. Bu adamı mideniz alacak mı pardon?
Bırakın hangi cehenneme gidecekse gitsin.

Kesinlikle eşini affedeceksin bu çok net. Ama şunu da kabul et eşin o kadınla sadece cinsellik yaşamamış hoşlanmış hatta belki de aşık olmuş. Bunlari bilerek ve eşinin yaptığı herşeyi kabullenerek geri dönmüş olacaksın.

Bence daha fazla ayrıntı vermeyin. Siz anlattıkça kararsız kalmanıza daha çok şaşırıyorum. Buradaki diğer üyeler de muhtemelen öyle hissedecek, gelen yorumlar da sizi üzecek.

Sadece cinsellik için başkasına gitmesini kabul ediyorsunuz yani eğer duygusu yoksa?
Bravo. Bir kadın kendini ancak bu kadar aşağılatabilir!

Nerdeyse eşini hakli çıkaracaksın. Alttan alta savunuyorsun onu farkında misin yok sadece cinsellik yaşamış pismanmis falan bunlar hep hikaye. Adam 1.5 yıl seni uyutmus evinizin rızkını o kadına yedirmiş. Affedecegin belli ailem baskı yapıyor falan diye kandırma kendini.

Dehşete düştüm yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…