- Konu Sahibi Hasretimm35
-
Bilmiyorum sanırım ben çok dürüst biriyim. Ben o erkek olsam şunu derdim. Canım kararını sorgulayamam senin kararin ama ben şunu yaparken şuraya giderken seni yanımda götüremem bunu bilerek karar al sonra bana kızma bak derdim...Ama adam bir kadının dininin gereğini kendi isteğiyle yerine getirmesine engel olacaktı o zaman. Dine çok girmek istemiyorum bu konuda ama buna karşı çıkmak sanıyorum ki büyük günah. Belki bunu düşünerek karşı çıkmadı.
Kadının yaşam tarzını değiştirmesi adamın da buna karşı çıkmaması adamın değişeceği anlamına gelmez. Adam orta yolu bulmak için hiç bir söz vermemiş en başından beri. Durumdan rahatsız olduğu da açıkça ortada.
Kazanmak isteyen birine hiç kimse bu dedikleinizi diymz ama. Kadın karar vermiş artık zorla icki içecek degiller yada zorla bikini giydirmez. Kadın ben artık kapanmak istiyorum dediktn sonra adamin diyecegi laf yok.Canim bu kadın da kafasına göre kapanmadı ya. Eşi ile konuşmuş benim için sorun yok demistir kocasi. Benim icin sorun yok demek : eger kapanirsan kafama göre özgür takılırım demek degildir. Orta yolu buluruz demektir. Ayrica madem bunlari yapacakti söyleseydi: canim bak sana saygi duyuyorum ama ben yanimda kapalı bi kadın istemem seninle aktivitemiz kalmaz deseydi. Bence bunlari deseydi belkk isler degisirdi
adam ben kapali biriyle mutlu olmam deseydi konu sahibi iki kere düşünürdü kapanmak için hatta tüm sonuçlarını bilerek hareket ederdi ve gerekirse boşanmayı göze alarak bu karara varirdi. Bence bu düpedüz dürüst olmama hali.
Ohooo sen çok yanlış yapmışsın bacım. Artık adamin rakisindan rahatsiz olur hale gelmişsin. Cık...olmaz bu evlilik. Keşke çocuk olmasaymış.Bütün mesajları tek tek okuyorum bacılarım. Hepsini kulağıma küpe yapıyorum. ALLAH hepinizden binlerce kez razı olsun. Herkesin kimbilir ne derdi varken gelip bana yazıyorsunuz çok sağolun.
Yukarıda sorulan bir kaç soruya sizi sıkmadan bunaltmadan cevap vermek istiyorum.
Kapanma kararını tamamen kendim aldım. Kapandığım gün eşime süpriz yapmak için karşısına kapalı çıktım. Desteklediğini, saygı duyduğunu nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşamamı söyledi. Ama hayalkırıklığı vardı. Belki elinde olmadan hayal kırıklığını belli etti. Sorsam asla kabul etmez bunu.
Ben içkiyi örnek olarak verdim. Eşim öyle sabah akşam içen birisi değil. Ama göçmen olduğu için onlarda kadın erkek ayrı eğlence anlayışı yoktur. En büyük keyfi bana arada içki sofra kurdurup derdini tasasını anlatmasıydı. Ha diyorsunuz ki sen de meyve suyu iç, olmuyor işte eşimin karşımda rakı yuvarlaması artık hoşuma gitmiyor... Ayrıca haşemayla da olsa inancım gereği havuza denize girmeyi doğru bulmuyorum. Şu anda yazarken farkettim, söylediklerinizde çok haklısınız. Bizim yaşamımız birbirinden kopmuş. :'(
Bütün mesajları tek tek okuyorum bacılarım. Hepsini kulağıma küpe yapıyorum. ALLAH hepinizden binlerce kez razı olsun. Herkesin kimbilir ne derdi varken gelip bana yazıyorsunuz çok sağolun.
Yukarıda sorulan bir kaç soruya sizi sıkmadan bunaltmadan cevap vermek istiyorum.
Kapanma kararını tamamen kendim aldım. Kapandığım gün eşime süpriz yapmak için karşısına kapalı çıktım. Desteklediğini, saygı duyduğunu nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşamamı söyledi. Ama hayalkırıklığı vardı. Belki elinde olmadan hayal kırıklığını belli etti. Sorsam asla kabul etmez bunu.
Ben içkiyi örnek olarak verdim. Eşim öyle sabah akşam içen birisi değil. Ama göçmen olduğu için onlarda kadın erkek ayrı eğlence anlayışı yoktur. En büyük keyfi bana arada içki sofra kurdurup derdini tasasını anlatmasıydı. Ha diyorsunuz ki sen de meyve suyu iç, olmuyor işte eşimin karşımda rakı yuvarlaması artık hoşuma gitmiyor... Ayrıca haşemayla da olsa inancım gereği havuza denize girmeyi doğru bulmuyorum. Şu anda yazarken farkettim, söylediklerinizde çok haklısınız. Bizim yaşamımız birbirinden kopmuş. :'(
Bilmiyorum sanırım ben çok dürüst biriyim. Ben o erkek olsam şunu derdim. Canım kararını sorgulayamam senin kararin ama ben şunu yaparken şuraya giderken seni yanımda götüremem bunu bilerek karar al sonra bana kızma bak derdim...
Bütün mesajları tek tek okuyorum bacılarım. Hepsini kulağıma küpe yapıyorum. ALLAH hepinizden binlerce kez razı olsun. Herkesin kimbilir ne derdi varken gelip bana yazıyorsunuz çok sağolun.
Oldu olacak dövün konu sahibini? Nefretiniz mesajda bağırıyor resmen. Hanımefendi kapanmak isteyen insan bunu tercih meselesi olarak görmez. Kocamla eğlence mi kapanmak mi diye düşünecek bir durum yok ortada bence. Ya karımla içki içemiyorum diye karısını mi aldatacakSen kapanma tercihini yaptığında eşin sana saygı duymuş, o havuza ya da içkili yerlere gitmeyi seçtiğinde sen de saygı duy!? Kapanırken onun fikrini sormamışsın ama o gittiği yerleri senin düşüncene göre seçsin istiyorsun ve onun evlendiği kişi değilsin artık kendini değiştirmişsin... Bir karar ver eşinin beğenisini mi istiyorsun kapanmayı mı?
burdan sonrasını okumadım.Bu böyle nereye kadar gidecek derken ilgisi azaldı, yatakta hevesi azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?