Eşim beni aldatıyor...

Ama kadın eşinin içmesinden rahatsız bu durumda. Rakı içmesin, meyhaneye gitmesin, denize girmesin istiyor. Burda anormal olan nasıl adam olur?
Ben hiç bir meyhanede kapalı bir kadına denk gelmedim mesela. Belki izmirde olduğum içindir bilmiyorum. Meyhanede kapalı kadın gören arkadaşlar var mı? Yazsanıza.

Karınşa karşılıklı rakı içememek boşanma sebebi değil bence. Kaıdn rakı sevmiypr veya açık ama içki sevmiyor, kullanmıyor da olabilirdi. Yada başta içip alem yaparken sonra içkiyi bırakmış olabilirdi. Bende mide ve karaciğer rahatsızlığımdan dolayı ve birazda artık alkol aldığımda bi. Perişan hale geldiğim vücudum kaldırmadığı için bıraktım alkolü. Yıllardır arkadaş geceleri fasıl geceleri bin türlü atraksiyonumuz vardı hala var yaşnızca ben ya tek bir bira alıp elimde oyalıyoum ya soda içiyorum yada virgine kokteyller içiyorum. Şimdi kocam benden boşansın mı? Boşansa haklı mı? Bence arada gerçek sevgi olan bir ilişki böyle değişimlerin üstesinden gelir. Evlendiğimizden beri huylarımız tercihlerimiz hiç mi değişmedi?

Bu konuyu internet ortaminda konuşana kadar eşiyle konusabilirdi.eşin eger seni aldatiyorsa seninle alakasi yok bahane olmuş içinde varmış derim.
Konuşarak,ortak nokta bulunabilir.ciftlerin birbirine saygı duymasi önemli, saygi biterse sevgide kalmaz.

Konu bana da fakeimsi geldi. Adam modern biri, konunun ilk yazısı kezbanca yazılmış adam niye böyle biriyle evlensin ki? Anlatılan adam sakin,saygılı biri saçını başını yolarım kafasındaki biriyle evlenmez bence.

İzmir'den girerek ortalığı galeyana getirme de sezdim....fake diyenler çakal olabilir yani

Son düzenleme:
yok zaten belirttim bar disko meyhaneye gitmez konu sahibi. Eşi de alkolü o ortamlar dışında kullanırsa konu sahibine uyum sağlamış olur. Bu sayede beraber bi şeyler yapabilirler. Ben alkol kullanmıyorum ama eşime de karışmıyorum bu konuda özgürlükçü düşünüyorm herkesin kendi hayatı. Konu shibi de olaya bu şekilde yaklaşmaya çalışırsa eşiyle orta yolu bulabilir sanırım

+1

Üstelik konu sahibi içki icen, denize giren vs.. birisiymiş.
Ailesinde de hiç kapalı yokmuş.

Bayaa enteresan geldi bana bu değişim.

En gördüm hemde birdne çok defa ankara kızılay passage da. Üniversite yaşlarında arkadaşlarıyla gelmişler ama içmiyorlardı sadece takılıyorlardı. Kimsede garipsemedi.

Değişimi yaşayan, tüm alışkanlıklarınızı bir anda değiştiren sizsiniz. Böyle bir istek ve görüşü olmadığı halde sonuçlarına neden eşiniz katlansın? Değişimi yaşayan sizseniz sonuçlarına da siz katlanacaksınız. Eşiniz neden sizin yaşam tarzınıza uymuyor diye tavır alamazsınız.

Üstelik sizdeki ılımlı bir geçiş bile değil, çok radikal bir geçiş olmuş. Rakı sofralarından kapanmaya ve dini yaşam tarzına geçiş yapmışsınız. Üstelik eşinizle bunun temelini bile oluşturmadan pat diye karşısına kapalı çıkmışsınız. Adamın alıştığı hayatının ortasına 5 dakkada bir dinamit koymuş, patlatmışsınız. Üstelik bu konuda eşinize alışacak ortam bile hazırlamıyorsunuz, bir anda keskin sınırlar koymuşsunuz. Adam ne yapsın? Eğer asla taviz vermeyecek, yeni duruma alışması için ona yardımcı olmayacaksanız bu işin gidişi malesef bence de boşanma gibi görünüyor

Şöle düşündüm,ben içki içmryen disko bar gezmeyen,namaz kılan bırı evlensem,gunun bırınde adam bunları bırakıp içmeye başlada düşğnmeden medenıce ayrılırdım,burda adamın hayatı bu,bence asıl aldatılan adam gıbı olmuş bıraz,tercıhde bulunuyor senı seçiyor,gün geliyor sen başka bir hayat seçiyorsun,bence taraflar görüş farlılığından medenıce ayrılmalılar.

çok farklidiniz birbirinizden kaldı ki siz adamı böyle biri olduğunu biliyordunuz o zaman ona göre biriyle evlenmrliydinuz
bence adam haklı
ben de onun yerinde aynı tepkiyi verirdim
boşanmanız hayirlisidir
bu farklılık çocuğunuzu yetiştirme tarzında bile aranizda sorun olacaktır

Simdi bir cevabinizi okudum. Esinizin kapanma kararinizdan hic haberi yokmus. Surpriz yapmak istedim, o gun kapanip ciktim karsisina demissiniz. Bence bu karsidaki insan icin cok travmatik bir durum. Adamin muhtemelen boyle bisey aklindan bile gecmezken birgun bir geliyor karisi kapanmis. Ben esinizin yerinde olsam sok yasardim ve kendimi deger verilmemis hissederdim. Evlilik bir paylasimsa eger eslerin birbirleriyle -hele ki hayatinizi degistirecek kadar buyuk bir karari- paylasmasi gerekmiyor mu? Bakin verdiginiz karar size aittir, size izin alin demiyorum elbette, ama o adam hayat arkadasinizsa bunu bilmeye hakki vardi. Siz resmen adami cigneyip gecmissiniz. Ben onun yerinde olsam, bu evliligi surdurmezdim.

Ben eşinizin yerinde olsam aynı şeyi yapardım demiyorum ama bir de onun açısından bakarsak , karısıyla yaptığı çoğu şeyi artık yapamaz hale gelmiş kendini yalnız hissediyor olmalı.
Benim de eşim olacak insan önceleri benim gibi her ortama ayak uydurabiliyorken sonra kapanmaya karar verseydi sanıırm bende boşluğa düşerdim :O

Ayol Doggy günah mıymiş :))) şok şok şok :)))

Kırmızı don da kurtarmaz anacım..haklısın.

Konu bana da fakeimsi geldi. Adam modern biri, konunun ilk yazısı kezbanca yazılmış adam niye böyle biriyle evlensin ki? İzmir'den girerek ortalığı galeyana getirme de sezdim....fake diyenler çakal olabilir yani

Ortalığı karıştırmayı çalışan, attığınız iftiralarla bunu yapan sizsiniz. Kezbanlığın, İzmirden girerek ortalığı karıştırmanın ne alakası var? Kezbanlık nedir biliyor musunuz? "fakeimsi" diye bir kelime kullanmaktır. İlk okul çocukları bile kullanmıyor bunu...

Yakınmanı doğru bulmuyorum çünkü sen kapandın diye eşin sevdiği şeylerden vazgeçmesi gerekir diye bir durum yok.
Alkollü ortamda eğlenmeyi seviyorsa neden bundan kendini mahrum bıraksın ki,gitmezse aklı kalacak,hevesi kalacak.Karısıyla tatile gidip dilediğince eğlenemek ister bu çok normal,karısıyla bi çilingir sofrası kurup muhabbet etmek isteyebilir bu çok normal çünkü belli ki adam bunları seviyor. Bunun için eşine kızamazsın,kendin kapandın diye senin yaşam şekline uydurmaya çalışman büyük haksızlık,bencillik. Eğer sana deseydi türbanı çıkar,gel içeceğiz,alkollüo ortamlarda eğleneceğiz o zaman haksız eşin olurdu.Bencilliği O yapmış olurdu.

Kadınla konuşmasına gelince;öylesine bir konuşma olabilir pek bir aldatma gibi değil ama doğru da değil yaptığı.. Durum böyle olunca saçı başı yolunmasi gereken kişi kadın değil eşin oluyor. Neden kadına atarlandın,burada eşin masum da kadın mı suçlu?

Karısını şikayet eder gibi senin hiç tanımadığın birine anlatıyorsa sinirlenmen gereken tek kişi eşin.. Kadının ne suçu var??

Daha akşma sohbeti oldu,bır kaç kişi gördüğünü içki bile içtiklerını söledi,tuhaf bence,içebilir gidebilir,o halde başındaki bez parçaısnı çıkaranılırde bu kadar zor değilki,tanımak istemıyrosa şapka takar,kaç kez yurtdışına çıktım,bu tür eğlecelere katılmadım,örtülüym,ben hoş kariılamazdım,zaten hoş da değil,camıye bıkını ile giriyorlarmı,meyhaneyede kapalı girilmez,her yerın bır adabı üslübu var,ama mesele o değil,kişi orda kendı naısl hissediyor,ben açıkkende bara girmedim,kendımı mutsuz hissederim,muzık içki,loş ,hıç hoşuma gitmez,yurtdışından gelen bır misaifrimiz aşırı ısrarı üstüne içkili bir yere gittik,istanbulda ünlü bir mekan,çok elit bir kesım vardı,görgülü,hiç kımse öle bakıpda benı rahatszı etmedi,sırf öekanı görsün diye 30 dk yıyıp çıktık hemen.

Herkes kendince haklı... Sizin içinizden gelen bir istek olmuş ve uygulamışsınız haklı olarak. Ama eşinizde bu hayata sizinle başka bir durumda başladı. kapalı olduğunuzda eşinizle paylaşcağınız şeyler -eşinizin yaşam tarzından ötürü- değişmiş sanırım. O da haklı; onun da bir hayat tarzı var. Şuanki konuşmalarla aldatmamış, dertleşmiş.. Ama bunun devamı birgün kafasına uyacak birine gönlünün kaymasına gitmez inşallah.. Eşinizle konuşup hayatlarınızı daha uyumlu hale getirmelisiniz..

Bunu nasıl söyleyebilirsiniz? "Siz Normalsiniz, anormal olan eşiniz" cümlesini.

Bana göre ve dünyanın büyük çoğunluğuna göre de tam tersi..eşi normal.

Tabii siz Ortadoğu kafasına sahip olduğunuz için, saygıyı sadece kendinizin hak ettiğini düşünüyorsunuz. Arap kafası.

Eşimle benzer hayat görüşüne sahip olduğum için evlendim. Günün birinde kendini dine kaptırır, benden yapmayacağım şeyleri ister ve benden uzaklaşırsa boşanırım, net. Kapanıp kapanmamak herkesin vicdani görüşüdür, kimse karışamaz ama eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz, sonuçları öngörmeniz lazımdı.

Aldatılan siz değilsiniz, eşiniz.
Birden bire değişip, farkli biri oluyorsunuz, kabul görmeyi bekliyorsunuz.
Olaya tersten bakin: Birden bire açılıp, dekolte giymek isteseniz, her gün içmek isteseniz eşiniz nasıl kabul etmezse bunu da etmemesi normal değil mi?
Ama Allah rızası için kapanıyorum demeyin, bu eşinizi ilgilendirecek bir durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…