- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Hasretimm35
-
Bende alkol kullanmıyorum eşim kullanıyor. Bi kez bile karşılıklı oturup rakı içmedik o rakı içerken ben meyve suyu içtim. Şimdi görüş ayrılığı mı oluyor bu? Siz normalsiniz anormal olan eşiniz. Düşünce yapısı yanlış diye düşünüyorum. Fakat şu var alkol kullanmasanzda arada sırada eşinizle aynı ortamlara gidin onu yalnız bırakmayın, adam bara diskoya gitmediği sürece gidebilirsiniz kapalı bi bayan olarak
yok zaten belirttim bar disko meyhaneye gitmez konu sahibi. Eşi de alkolü o ortamlar dışında kullanırsa konu sahibine uyum sağlamış olur. Bu sayede beraber bi şeyler yapabilirler. Ben alkol kullanmıyorum ama eşime de karışmıyorum bu konuda özgürlükçü düşünüyorm herkesin kendi hayatı. Konu shibi de olaya bu şekilde yaklaşmaya çalışırsa eşiyle orta yolu bulabilir sanırımAma kadın eşinin içmesinden rahatsız bu durumda. Rakı içmesin, meyhaneye gitmesin, denize girmesin istiyor. Burda anormal olan nasıl adam olur?
Ben hiç bir meyhanede kapalı bir kadına denk gelmedim mesela. Belki izmirde olduğum içindir bilmiyorum. Meyhanede kapalı kadın gören arkadaşlar var mı? Yazsanıza.
Bir de şöyle bişey var, evli olduğum insan bu kadar radikal bir şekilde değişse ben korkarım. Ciddi anlamda korkarım. Ruh sağlığında mı bir sıkıntı var, bir tarikatın içine mi düştü, birileri aklına mı girdi diye düşünürüm. Burdaki olay sadece kapanmak değil çünkü, radikal bir şekilde denize bile girmenin inanca ters olduğunu düşünecek kadar uç noktada bir durum.
Açıkçası evin içindeki hallerle ya da cinselliğe renk getirerek toparlanabileceğini sanmıyorum. Kocasına dokununca abdestinin bozulacağını, doggy pozisyonunun günah olduğunu (başka fantazilere girmiyorum bile) düşünen bir kesim var. Konu sahibi de o kesimin içinde gibi geliyor bana.
En gördüm hemde birdne çok defa ankara kızılay passage da. Üniversite yaşlarında arkadaşlarıyla gelmişler ama içmiyorlardı sadece takılıyorlardı. Kimsede garipsemedi.Ama kadın eşinin içmesinden rahatsız bu durumda. Rakı içmesin, meyhaneye gitmesin, denize girmesin istiyor. Burda anormal olan nasıl adam olur?
Ben hiç bir meyhanede kapalı bir kadına denk gelmedim mesela. Belki izmirde olduğum içindir bilmiyorum. Meyhanede kapalı kadın gören arkadaşlar var mı? Yazsanıza.
Bütün mesajları tek tek okuyorum bacılarım. Hepsini kulağıma küpe yapıyorum. ALLAH hepinizden binlerce kez razı olsun. Herkesin kimbilir ne derdi varken gelip bana yazıyorsunuz çok sağolun.
Yukarıda sorulan bir kaç soruya sizi sıkmadan bunaltmadan cevap vermek istiyorum.
Kapanma kararını tamamen kendim aldım. Kapandığım gün eşime süpriz yapmak için karşısına kapalı çıktım. Desteklediğini, saygı duyduğunu nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşamamı söyledi. Ama hayalkırıklığı vardı. Belki elinde olmadan hayal kırıklığını belli etti. Sorsam asla kabul etmez bunu.
Ben içkiyi örnek olarak verdim. Eşim öyle sabah akşam içen birisi değil. Ama göçmen olduğu için onlarda kadın erkek ayrı eğlence anlayışı yoktur. En büyük keyfi bana arada içki sofra kurdurup derdini tasasını anlatmasıydı. Ha diyorsunuz ki sen de meyve suyu iç, olmuyor işte eşimin karşımda rakı yuvarlaması artık hoşuma gitmiyor... Ayrıca haşemayla da olsa inancım gereği havuza denize girmeyi doğru bulmuyorum. Şu anda yazarken farkettim, söylediklerinizde çok haklısınız. Bizim yaşamımız birbirinden kopmuş. :'(
Ayol Doggy günah mıymiş :))) şok şok şok :)))Bir de şöyle bişey var, evli olduğum insan bu kadar radikal bir şekilde değişse ben korkarım. Ciddi anlamda korkarım. Ruh sağlığında mı bir sıkıntı var, bir tarikatın içine mi düştü, birileri aklına mı girdi diye düşünürüm. Burdaki olay sadece kapanmak değil çünkü, radikal bir şekilde denize bile girmenin inanca ters olduğunu düşünecek kadar uç noktada bir durum.
Açıkçası evin içindeki hallerle ya da cinselliğe renk getirerek toparlanabileceğini sanmıyorum. Kocasına dokununca abdestinin bozulacağını, doggy pozisyonunun günah olduğunu (başka fantazilere girmiyorum bile) düşünen bir kesim var. Konu sahibi de o kesimin içinde gibi geliyor bana.
Konu bana da fakeimsi geldi. Adam modern biri, konunun ilk yazısı kezbanca yazılmış adam niye böyle biriyle evlensin ki? İzmir'den girerek ortalığı galeyana getirme de sezdim....fake diyenler çakal olabilir yani
Merhaba bayanlar buradaki ilk mesajım. Moralim çok bozuk. Kafayı yemek üzereyim. Yardımınıza ihtiyacım var bacılarım. Biraz uzun olacak okuyanlar hakkını helal etsin.
Eşimle 2 yıl önce severek evlendik. Ben Karadenizliyim, eşim İzmirli ama göçmen. Evliliğimizin ilk ayları rüya gibiydi eşim anlayışlı, sevecen, kibar bir adamdı hala da öyledir. Ailesi de iyidir. Kayınvalidem Allah razı olsun annemden yakındır. Görümcelerim de keza öyle. Benim derdim yaklaşık 1 yıl önce kapanmaya karar vermemle başladı. Allah rızası için kimsenin baskısı olmadan kendi isteğimle kapandım. Kendi ailemde ve eşimin ailesinde kapalı yok. O yüzden yadırgansam da Allah var eşim dahil kimse ağzını açmadı hatta kayınvalidem destekledi. Ama zamanla eşimle arama soğukluk girdi. Hiçbir şekilde kapanmama karışmadı ama ben soğukluğu hissettim. Bu böyle nereye kadar gidecek derken ilgisi azaldı, yatakta hevesi azaldı. Ben kapanmadan ailecek görüştüğümüz dostlarımızla ailelerin gittiği içkili mekanlara arada sırada giderdik. Ben kapanınca oralara gidemeyeceğim için o eğlencelerden geri kalmadı ve hepsine bensiz gitmeye devam etti. Havuzlardan, denizlerden falan geri kalmadı. Gücüme giden eşinin kapanmasına rağmen eşine uygun şeyler yapmak yerine ben yokmuşum gibi hayatına devam etmesiydi. Ben etmesin demiyorum ama beni kaale asla almadı.
Gelelim konuya geçen gün facebookta bir kadınla konuşurken mesajlarını yakaladım. Kadını tanımıyorum ama bir bulsam saçını başını yolmaya yeminim var. Kocam kadına en çok özlediği şeyin hanımıyla bir kadeh rakı içip sohbet etmek olduğunu onunla karşılıklı rakı içip muhabbet etmek istediğini ben kapandıktan sonra aramıza görüş farkı girdiğini bana saygı duyduğunu ancak hayat tarzımızın artık uymadığını yazmış. Sinir krizi geçirdim evde ne yapacağımı bilmiyorum aldatılmak bir yana asla açılmayı düşünmüyorum. Sizce bu işin sonu boşanmaya gider mi? Eşimi kendime nasıl döndürebilirim? Allah rızası için akıl verin 1 yaşında oğlum var. Onun yüzüne bakamıyorum bu olay yüzünden.
Daha akşma sohbeti oldu,bır kaç kişi gördüğünü içki bile içtiklerını söledi,tuhaf bence,içebilir gidebilir,o halde başındaki bez parçaısnı çıkaranılırde bu kadar zor değilki,tanımak istemıyrosa şapka takar,kaç kez yurtdışına çıktım,bu tür eğlecelere katılmadım,örtülüym,ben hoş kariılamazdım,zaten hoş da değil,camıye bıkını ile giriyorlarmı,meyhaneyede kapalı girilmez,her yerın bır adabı üslübu var,ama mesele o değil,kişi orda kendı naısl hissediyor,ben açıkkende bara girmedim,kendımı mutsuz hissederim,muzık içki,loş ,hıç hoşuma gitmez,yurtdışından gelen bır misaifrimiz aşırı ısrarı üstüne içkili bir yere gittik,istanbulda ünlü bir mekan,çok elit bir kesım vardı,görgülü,hiç kımse öle bakıpda benı rahatszı etmedi,sırf öekanı görsün diye 30 dk yıyıp çıktık hemen.Ama kadın eşinin içmesinden rahatsız bu durumda. Rakı içmesin, meyhaneye gitmesin, denize girmesin istiyor. Burda anormal olan nasıl adam olur?
Bunu nasıl söyleyebilirsiniz? "Siz Normalsiniz, anormal olan eşiniz" cümlesini.Bende alkol kullanmıyorum eşim kullanıyor. Bi kez bile karşılıklı oturup rakı içmedik o rakı içerken ben meyve suyu içtim. Şimdi görüş ayrılığı mı oluyor bu? Siz normalsiniz anormal olan eşiniz. Düşünce yapısı yanlış diye düşünüyorum. Fakat şu var alkol kullanmasanzda arada sırada eşinizle aynı ortamlara gidin onu yalnız bırakmayın, adam bara diskoya gitmediği sürece gidebilirsiniz kapalı bi bayan olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?