her zaman daha yakında bi kalça bulunur6 ayda böyle haneyseki kalçalar uzak tehlike geçmiş
her zaman daha yakında bi kalça bulunur
maksat kalçaysa yani
E konu sahibi inandıysa bence tehlike geçmiştirher zaman daha yakında bi kalça bulunur
maksat kalçaysa yani
Aldatmadıysa da niyetlenmiş hadi diyelim ki o da değil dalga geçmek istedi o zaman da ahlakı eksik bi insan eşiniz.. Ben olsam 1 dakika durmam.Bayanlar benim derdim şu 6 aylık evliyim geçen gün ben akşam işten çıktım eve gittim eşim sabah gece vardiyasından çıkmıştı evde uyuyodu internetpaketim bittiği için eşimin telefonunu wifi yapıp faturalar gelmişmi diye bakıcaktm teli elime aldım msjlar açık kalmış bi kızla msjlaşmış kalçaların çok güzel falan yazmış kız uzaksın olmaz o iş yazmış bizimkide küfür falan etmiş ben çıldırdın resmen döverek uyandırdım. Şok oldu neyse kavga kıyametten sonra konuştuk açıklsması şu ben netten video izliyodum futbolla ilgili ordan oraya derken bu video çıktı kesin sahtedir dedim merak ettim dalga geçmek istedim aldatmadım dedi eşimden böyle bişeyi hiç ama hiç beklrmezdim boşanıcam dedim anneme gittim onlara hiç bişey anlatmadım normal bi şekilde gittim eşim aradı defalarca özür diledi beni aldatmak gibi bi niyetinin olmadığını söyledi bende eve döndüm ama ona onu asla affetmiycemi bir daha buna benzer bişe olrsa boşanıcamı söledim ama artık ona güvenin yok o gnden beri sürekli telefonunu karıştırıyorum sürekli içimde şüphe var ben ne yapmalıyım
Yapmayın ya körüklemeyin hemen boşan ne demek ! Bu mudur çözüm ? Yanlış şeylere itmeyin insanları...Ne demek ne yapacağım? Adam buram buram sadakatsizlik kokuyor boşan tabii ki. Yuh yani bir de daha 6 aylık evlilik.
Kimseyi bişeye iten yok herkes fikrini paylaşıyoYapmayın ya körüklemeyin hemen boşan ne demek ! Bu mudur çözüm ? Yanlış şeylere itmeyin insanları...
Yapmayın ya körüklemeyin hemen boşan ne demek ! Bu mudur çözüm ? Yanlış şeylere itmeyin insanları...
Peki nedir çözüm kırmızı gecelik ?
tüylü terlik?
iç çamaşırı?
yoksa kalçaya silikon?
konu sahibi siz istediğiniz kadar affetmedim diye gezin ortalıkta eve döndüğünüz andan itibaren affetmiş sayıldınız ve bundan sonra daha fazlasını yapması için hanzo kocişinize izin verdiniz demektir.
Eşim temizlik konusunda düzeldi eve gelir gelmez ayaklarını yıkqyıp kirlileri sepete atıyor ben yetişrmediğim zaman yatağı toplayıp bulaşıkları hallediyo evde iş bölümü yaptık.Aldatmamışsa da fırsat bulunca aldatacak
Zaten baya yaymıştı evde de, şaşırmıştın tanıyamıyorum diye
Bi de kaynanan sizin eve yerleşecekti ne oldu o iş ?
Bilmiyorum ama iyi giden hiç bişey yok gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?