Eşim beni aldattı MI???

6 aylık daha cicim aylarında gitmiş başkasıyla fingirdeşmeli mesajlaşmış. Birde size video diye tutturmaya kalkmış. Ne mi yapacaksınız? Çok basit dötüne tekmeyi basacaksınız. O adamdan hayır mı gelir sanıyorsunuz.

Canım uzulerek soyluyorum ama kocanin poposu yemez bence bu evliligi sadik bir sekilde surdurmeye

Aldatmadıysa da niyetlenmiş hadi diyelim ki o da değil dalga geçmek istedi o zaman da ahlakı eksik bi insan eşiniz.. Ben olsam 1 dakika durmam.

Eşinizin yaptığına "dalga geçmek" değil, "yoklamak, fırsat kollamak" denir bana göre.
Hani şunu eşim yapsa, aldatmadığını %100 ispatlasa, hatta karşısında bir insan bile olmasa, sadece öyle bir yorum yapmış olsa, bu hareketi kendine yakıştırması yeterdi zaten ondan soğumama. Niye ihtiyaç duymuş böyle bir şeye, başka işi gücü yokmuş da milletin kalçalarının derdine mi düşmüş? Bu durumda ne yaparsınız bilemem de, en son yapacağınız şey güvenmek olsun.

Yapmayın ya körüklemeyin hemen boşan ne demek ! Bu mudur çözüm ? Yanlış şeylere itmeyin insanları...

Peki nedir çözüm kırmızı gecelik ?
tüylü terlik?
iç çamaşırı?
yoksa kalçaya silikon?

konu sahibi siz istediğiniz kadar affetmedim diye gezin ortalıkta eve döndüğünüz andan itibaren affetmiş sayıldınız ve bundan sonra daha fazlasını yapması için hanzo kocişinize izin verdiniz demektir.

C şıkkı kalçaya silikon

Aldatmamışsa da fırsat bulunca aldatacak
Zaten baya yaymıştı evde de, şaşırmıştın tanıyamıyorum diye
Bi de kaynanan sizin eve yerleşecekti ne oldu o iş ?
Bilmiyorum ama iyi giden hiç bişey yok gibi..

Aynisini siz yapsaydiniz esiniz affeder miydi?
Affedilecek tarafi var mi bunun

kızlar ınkar,uydurma,yalan konusunda erkekler çok başarılı,ve sevmedığı bırıne sevıyorum ölüyorum deyıp bınbr nağme yapıp istediğini alma konusunda,ve gidenı geri getırme konusunda çok ama çokkk başarılı,şahsen bırde erkekler zekı değiller derler,ince düşünemez derler,kadın akıllı derler,değill sonuç ortada,erkekler çok fecı zeki,başarı,her türlü sahterkarlık konusunda,bu yzuden,en usta seri katıller,dolandırıcalr erkeklerden çıkıyor,erkek mahkum daha çok,hırsız daha çok,kırk yılda bır kadın cıkınca asaişte şaşıyor bu işe,kadın çıktı bunları yapan dıye haberlere konu oluyor,iyide bunlar nasıl yeiştirilıyorda hemen hepsi bu durumda,ilginç,sosyologlar bunu bı ıncelesın,bizi aydınlatsın
not:erkek düşmanı değilim,ama acaba bunları bu hale getiren yıne kadınlarmı merak içindeyım,anne,eş,kızı,kızkardeş,,teyze,hala gibi faktörlermı?

Eşim temizlik konusunda düzeldi eve gelir gelmez ayaklarını yıkqyıp kirlileri sepete atıyor ben yetişrmediğim zaman yatağı toplayıp bulaşıkları hallediyo evde iş bölümü yaptık.
Birdaha böyle bişey olursa kesinlikle boşanırım ama şu an 3 yıllık ilişkimi aptal bi msj yüzünden silip atmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…