Eşim beni aldattı MI???

Ayrılacak mısınız ?

Çok fena.
Boşanıp boşanmamanıza bişey diyemem ama 6 ayda bu vıdeolara yoneldıyse.
6 yılda neler yapar.

eşinizi affetseniz de unutamayacaksınız, ömür boyu işkence olacak. Yol yakınken uzaklaşın derim. Aileniz nasıl, size destek olurlar mı?

annem biliyor birtek oda ben her kararına saygı duyarım destek çıkarım diyor ama ben ne yapacağımı biliyorum üstelik hamileyim

eğer ben evliliğime devam edersem ömür boyu bu aklımdan silinmicek hep onunla şunu yaptımı bunu yaptımı elini tuttumu onada sevdiğini söyledimi hep bunlar olucak ama nedennn ben bunu anlamıyorum herşey güzelken nedenn

Konu içinde konu mu açtınız anlamadım ki kullanıcı adı farklı konu farklı???
Yeni konu açıp derdinizi anlatmanız daha sağlıklı olur..

Ayrı konu aç, burada kaynar çünkü başkasının konusu
Çok büyük hayal kırıklıkların var , haklı olarak
Eşine inanma sevgiliyken bile seni aldatıyomuş, evlenince de bırakamamış yani huylu huyundan vazgeçmiyor
En çok bebeğe üzüldüm

ayrı konu açmayı bilmiyorum az önce üye oldum ben normalde burayı takip ediyordum üye olmadan bu durum başıma gelince üye oldum 3 gün oldu bu olay olalı cuma günü oldu bilmiyorum yaşım 26 bu yaşta bunu yaşadım sonumu düşünemiyorum çıkmaza girdim çok kötüyüm kimseye diyemiyorum birtek annem biliyor .. çaresizim affedemiyorum çocuk olmasaydı hiç düşünmezdim ama onun günahına girmek istemiyorum napıcamı bilmiyorum eşim dün annemle konuştu ağlamış ben bir şerefsizlik yaptım söz veriyorum hiç üzmeyeceğim demiş yeminler etmiş yüzüne bakamamış çok ağlamış çok pişman ama işte ben affedemiyorumm

Bi serefsizlik mi yapmis? Adam bildigin yillarca serefsiz olarak yasamis.
Unutabileceksen bir sey deme yoluna devam et esinle. Ama yok unutmayip her gun kendini kahredeceksen, o gunahsiz yavruyu da mutsuzlugunla bogacaksan boşan...

Cok zor... Affetme yine yapar... Güven gitti mi gelmiyor

annenin ailenin desteğini alıp, çocuğunu büyütmeni tavsiye edebilirm.
gerçekten çok zor, şu an yaşadığın şoku anlayabiliyorum
şüphe asla bitmeyecek devam etseniz de,
ve belki de o adam tekrar yaşatacak sana,
o yüzden bebeğiniz için kendiniz için güçlü olun,
şimdi ailenizin mi yanındasınız?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/create-thread burayı tıkla
O ilk yazdığın uzun yorum varya hani konunun tamamını içeren, onu kopyala buraya yapıştır
Konu açmış olursun
Burada yazman yasak

iki gündür annemdeydim işteyim şimdi akşam yine o eve gidicem ama gittğimde yine ağlama krizine giriyorum dayanamıyorum istemiyorum tahammülüm yok

iki gündür annemdeydim işteyim şimdi akşam yine o eve gidicem ama gittğimde yine ağlama krizine giriyorum dayanamıyorum istemiyorum tahammülüm yok
Arkadasim bak yukarda demis cekirge yeni konuya ordan gir ac. Ilk yazdigin mesaji kopyala yapistir..

Eee bi de affetseydiniz. Dört seneden bahsediyorsunuz dört gün veya aydan değil. Dile kolay. Şeytana uydum bahanesini de geçin. Bir kerelik bişey olsa neyse uydum desin de yıllarca sürenbbişey için de sanki anlık bir hataymış gibi konuşmasın

her şeyi itiraf etti o kızla 4 sene önce pavyonda tanıştığını o kıza vize çıkarmıs burda kalması için her ay para göndermiş arada gidip onun yanında kalmış
sevmediği bir kadın için neden bunları yapsın ve o kadar yıl görüşsün, hem de sana rağmen?

bence bariz aldatmış. aldatma fiilen olmak zorunda değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…