Eşim beni aldattı MI???

Mesaj aptal değil kocan aptal, umarım son aptallığı olur

Bende tam anlayamadım ama 6 aylık evlilikte bunu yapan adamın ilerde ne yapacağını kestiremedim
Kesinlikle güvenmeyin

Hepiniz haklısınız eşim beni aldattı ve merak edenler için videoyu bende izledim kız tel nosunu videoda paylaşıyo zaten ara beni şeklinde bi video yani msşlaşma telden oluyo.
Evet eşim beni aldattı ama ben aptal bi msj yüzünden 3 yıllık ilişkimi silip atmak istemiyorum

Bahsedilen kalça twerk modunda mıymış
Şaka bi yana yeme kuzum bunları bas tekmeyi

O zaman sineye çek kocanın bi sonraki kalça operasyonunu bekle... yazık diil mi sana

o zaman neden soruyorsunuz aladatmış mıdır diye..
yok aldatmamıştır şekerim,her erkek yapar böyle,nette hafif kadın çok kocişlerimizi baştan çıkarmaya çalışıyorlar,3 yıllık emeğin var çöp mü olsun elin kadını yüzümnden ,boşver ,kocişin seni çok seviyor..unut gitsin ...
istediğiniz cevap oldu mu???

Burda kimse sana ayy esin masum aldatti ama bida asla yapmaz demez. Diyen de zaten senin gibidir. Yani önemsemez bu olayi. Cok basit zanneder. Önumuzdeki gunlerde yeni bir baslikla seni burda bekliyoruz. "Kocam beni aldatti nediyim??"

Sende kabul etmişsin aldattığını...
Bize tam olarak ne sorduğunu anlayamadım
Karar sizin ...

Daha yeni bir evlilikte yaptığı çok ağır olmuş Affetmemek ya da takipte kalmak lazım bence..

Ee iyi o zaman
Dert yok birsey yok
Konunuzu kapattirabilirsiniz demektir
Size iyi aldatilmalar

Actigin konunun basligini bir de kendin oku. Bu soruyu kendine kim bilir daha kac kez soracaksin bunu da unutma.

Affetmedin,içinde şüphe var güven yok buna rağmen geri döndün ikinci bir şans verdin öyle mi?
Aferim sana

eşin bariz bir şekilde seni aldatmış malesef..kendini kurtarmak içinde senaryo yazmış sende inanmıyorsun ama inanmak istemişsin bu duruma..diyecek söz bulamıyorum daha yeni evlisiniz bir daha güven duyamazsın kafanda hep acaba mı kalacak..yuva yıkmakta gerçekten zor..Ama nihayetinde sen kabullenip evine geri dönmüşsün umarım eşin bundan sonra aynı hatayı yapmaz umarım kendini sana affettirip sana o güven duygusunu tekrardan yaşatır..Allah kolaylık versin..

Senin gibi mantalitede olanlara herşey müstehak!!

Mesaj aptal değil daha 6. ayda eşinin kalçasından sıkılıp başka kadınların kalçasına iltifat yağdıran eşiniz aptal üzgünüm. Neyse ki kalça uzaktaymış yoksa APTAL bir mesajdan çok daha fazlası olabilirdi. Size iyi aldatılmalar.

Kafan hiç rahat olmayacak, sürekli şüphe duyacaksın. Her şeyden tedirgin olacaksın İşin bir bu yönü var. Birde her insan hata yapar, bir kez affedilebilir. Ama bu tekrarlanmaz anlamına gelmiyor birde bu yönü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…