Eşim beni aldatti

O kadının günahının cezasını verebilecek merci biz değiliz onu anlatmaya çalışıyorum. Kadın tamamen suçsuz diyemem ama suçluda diyemem. Çoğu erkeğin yaptığını kendiniz biliyorsunuz. Ha ben yaşayan olarak daha iyi biliyorum.

Size bir örnek...
Neymiş efendim karımın senden haberi var Eski sevgilisi olduğunu bildiğim kişiye yazıyor. Evliyken yazıyor. E gelde karşıdaki kadında suç bul Benimde bildiğim o an konuştukları değil sadece onun eski sevgilisi olduğu Gibi bir yaşanmış örnek verebilirim size.
Ben evimdeki vaşak'a bişey söylemeyip gidip sen evli olduğunu bildiğin kişiye neden yazıyorsun diyemem,demedim de. Muhatabı olduğum kişiye yapabileceğimi yaptım o kadar.

Ne olursa olsun adamın yaptığını haklı çıkarmaz ama bence öyle . Adam uğraşmak istemez “heee he” der geçer kadın da hiç tartışmıyoruz, eşim her dediğimi yapıyor, kabul ediyor zanneder. Bence durum böyle.

O kızla da daha öncesi de vardır , birden süpriz yumurtadan çıkacak hali yok ya ne tesadüfse tam da konu sahibiyle eşinin küs olduğu zaman ortaya çıkıveriyor , yersen tabi

Eşiniz işten geç geldi diye 2 gün konuşmayan siz değil miydiniz? Herşeye küsen trip atan bir yapım yok dediniz ya ondan dedim.
İnanın.normalde hiç kus kalmayız olaylar nasıl oldu anlamadım sanki sureklendim gibi bilemiyorum neden boyle oldu

Offf oylee değil ya bişe olduğunda tartismayalim.senle kus olunca pskilojim bozuluyo dünyaya kusuyom diyen adamdi

Merak ediyorum nerde bu adamin ailesi. Yikip doksene ortaligi pisman degilmismis. Bi rezillik cikar gorsun pismanlik neymis. Terbiyesiz madem oyle gosterseydi ya msjlari sana. Uydurmus bi hikaye kiz yazdi kiz aradi hediye aldi. Kiz ne karsiliginda aldi o hediyeleri. Sana niye kmse almiyo. Kendi edepsizligini kiza.yukluyo ustune de seni sucluyo. Topla buyukleri aksama eve bi cumbus yeri olsun ev. Bak bakalim pisman mi degil mi

unutabilecekseniz evliliğinizi kurtarın sonradan bunu sorun edecekseniz ayrılın

Ben evdekine bir şey soylenmesin demiyorum ki. Ayrıca karımın senden haberi var demesi de işi aklamaz. Yine aşağılık bir konum metreslik. Onlar onu yakıştiriyorsa diyecek söz yok zaten.

Buna asla inanmadım konu sahibini iyi kandırıyor..

İnanın.normalde hiç kus kalmayız olaylar nasıl oldu anlamadım sanki sureklendim gibi bilemiyorum neden boyle oldu
Hangi kısmı anlamıyorsunuz. Adam işten geç geldi diye 2 gün konuşmamanız normal mi? Ufak bir mesele diyorsunuz, ufaksa neden 2 gün konuşmadın. Daha nasıl küs kalacaksınız? Kocanı aklamaya çalışmıyorum da biraz özeleştiri yap. Bazı kişilerin yazdığına katılıyorum. On günlük bir muhabbet değil bu. Evde sizin tripleriniz dışarıda başka kadının ilgisini görünce egosu tatmin oluyor, kendini önemli değerli hissetmek için o kadına yaklaşıyor. Hiç kimse 10 gün tanıdığı birine öyle hediyeler filan almaz. Bir de sizin sinirli iken gözünüzün hiçbişey görmediği göz önüne alınırsa kocanız pişman da olmaz, özür de dilemez.

Hayr öyle degil ama ya ben evliliğimi olduğu gibi yazdım zaten kötü giddn bı evliliğim olsa niye buraya yaziym niye ayrilmayim niye bana dönsun işteyim niye bedel odetiyik öyle bi amacim.yok. yapamamki zaten öyle seyler

Kimse inanmaz buna zaten , zamanlamaya bak. Bir de kızın hayatına hiç mi kimse girmedi, hazır asker gibi adamı mı beklemiş ? Görüştükleri ortada , daha da kötüsü hala görüşüyor olmaları.
Kızında belki hayatında biri vardır evli adamla konusuyo hayatında tek eşim mi olcak nerden blym

Ben evdekine bir şey soylenmesin demiyorum ki. Ayrıca karımın senden haberi var demesi de işi aklamaz. Yine aşağılık bir konum metreslik. Onlar onu yakıştiriyorsa diyecek söz yok zaten.

Sorun orda patlıyor zaten Tosun bu zihniyet evdekine bişey diyemiyor. Boşanamam, çocuklarımın babasıı, evimin direğiiii, iki gözümün çiceee diyip suçu sadece kadına atıyorlar. Saç baş yolmak istemeler hep bu yüzden
Metres zaten metresliğini yapar başka bişey beklenmez ki ondan Onu Allaha havale edersin o gerekli cezayı en layığıyla verir
Ama şuda bir gerçek çoğu karşıdaki kadına mutsuzum, boşanıyorum, evler ayrı vs nutukları atıyor. Eve gelipte karısına prenses gibi davranıyor hediyeler, çiçekler. Neden vicdan temizlemesi, suçluluk duygusu

Yok öyle olsaydı söylerdi bilirdim görüntülü fln konusuyoduk

Senin bahsettiğin olay ile yaşanıldığı iddia edilen olay aynı değil. Elma ile armudu birbirine karıştırmışsın.

Evet metres olacak kadın kaynıyor ortalık demek ki, o olmaz başkası olurmuş. Kadın erkek farketmez, evli biriyle birlikte olmayı bu kadar basite indirgeyip, bekar olduğu için istediği kişiyle ilişki yasar, evli olan düşünsün noktasına gelmek benim kabul edeceğim birşey değil.

Hayır, gidip kadınla yüzgöz olsun, öyle yapsın, böyle yapsın da demiyorum. O tipler utanma falan bilmediği için olan yine evdeki kadına oluyor ama suçsuz kadincagizlar da değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…