Bu durum da fazla abartılıyor bence. Evet eş suçlu da karşıdaki kişi de suçlu istediği kadar konu sahibine sadakat sözü vermemiş olsun değer yargıları vardır insanın. İnsanı insan yapan şeyler. Her ikisi de suçlu. Adam kandirsa evli olduğunu saklasa neyse de bile bile lades yapan kadın da bu günaha ortaktır. Konu sahibi onu muhatap almayacak sadece. Onunla tenezzül edip karşı karşıya bile gelmeyecek ama sadece erkek suçludur demek de doğru değil.
Ne olursa olsun adamın yaptığını haklı çıkarmaz ama bence öyle . Adam uğraşmak istemez “heee he” der geçer kadın da hiç tartışmıyoruz, eşim her dediğimi yapıyor, kabul ediyor zanneder. Bence durum böyle.Bence de aynen böyle ama konu sahibi özeleştiri yapmadığı için bunu kabul etmiyor. Şu anda da gözü kör olmış bir şekilde intikam, bedel ödetme, kocasını döndürüp mum etme peşinde. Bu yolda herşey mübah ona göre.
İnanın.normalde hiç kus kalmayız olaylar nasıl oldu anlamadım sanki sureklendim gibi bilemiyorum neden boyle olduEşiniz işten geç geldi diye 2 gün konuşmayan siz değil miydiniz? Herşeye küsen trip atan bir yapım yok dediniz ya ondan dedim.
Offf oylee değil ya bişe olduğunda tartismayalim.senle kus olunca pskilojim bozuluyo dünyaya kusuyom diyen adamdiNe olursa olsun adamın yaptığını haklı çıkarmaz ama bence öyle . Adam uğraşmak istemez “heee he” der geçer kadın da hiç tartışmıyoruz, eşim her dediğimi yapıyor, kabul ediyor zanneder. Bence durum böyle.
O kızla da daha öncesi de vardır , birden süpriz yumurtadan çıkacak hali yok ya ne tesadüfse tam da konu sahibiyle eşinin küs olduğu zaman ortaya çıkıveriyor , yersen tabi
unutabilecekseniz evliliğinizi kurtarın sonradan bunu sorun edecekseniz ayrılınLütfen arkadaşlar iyi kötü yorum yapın çok zor durumdayım çok bı tarafta 2 çocuk bı tarafta aldatan eş eğer evliligm normalde de kötü gitseydi hemen ayrilirdim ama çok çok iyi gidiyordu ve zerre pişmanlığı yok kız ona büyü yapmış sanki
Ben evdekine bir şey soylenmesin demiyorum ki. Ayrıca karımın senden haberi var demesi de işi aklamaz. Yine aşağılık bir konum metreslik. Onlar onu yakıştiriyorsa diyecek söz yok zaten.O kadının günahının cezasını verebilecek merci biz değiliz onu anlatmaya çalışıyorum. Kadın tamamen suçsuz diyemem ama suçluda diyemem. Çoğu erkeğin yaptığını kendiniz biliyorsunuz. Ha ben yaşayan olarak daha iyi biliyorum.
Size bir örnek...
Neymiş efendim karımın senden haberi varEski sevgilisi olduğunu bildiğim kişiye yazıyor. Evliyken yazıyor. E gelde karşıdaki kadında suç bul Benimde bildiğim o an konuştukları değil sadece onun eski sevgilisi olduğu Gibi bir yaşanmış örnek verebilirim size.
Ben evimdeki vaşak'a bişey söylemeyip gidip sen evli olduğunu bildiğin kişiye neden yazıyorsun diyemem,demedim de. Muhatabı olduğum kişiye yapabileceğimi yaptım o kadar.
Haa böyle diyen adam siz küsünce hemen başka kızla konuşmaya başlayıp , sizi aldattı öyle mi ?Offf oylee değil ya bişe olduğunda tartismayalim.senle kus olunca pskilojim bozuluyo dünyaya kusuyom diyen adamdi
Buna asla inanmadımNe olursa olsun adamın yaptığını haklı çıkarmaz ama bence öyle . Adam uğraşmak istemez “heee he” der geçer kadın da hiç tartışmıyoruz, eşim her dediğimi yapıyor, kabul ediyor zanneder. Bence durum böyle.
O kızla da daha öncesi de vardır , birden süpriz yumurtadan çıkacak hali yok ya ne tesadüfse tam da konu sahibiyle eşinin küs olduğu zaman ortaya çıkıveriyor , yersen tabi
Hangi kısmı anlamıyorsunuz. Adam işten geç geldi diye 2 gün konuşmamanız normal mi? Ufak bir mesele diyorsunuz, ufaksa neden 2 gün konuşmadın. Daha nasıl küs kalacaksınız? Kocanı aklamaya çalışmıyorum da biraz özeleştiri yap. Bazı kişilerin yazdığına katılıyorum. On günlük bir muhabbet değil bu. Evde sizin tripleriniz dışarıda başka kadının ilgisini görünce egosu tatmin oluyor, kendini önemli değerli hissetmek için o kadına yaklaşıyor. Hiç kimse 10 gün tanıdığı birine öyle hediyeler filan almaz. Bir de sizin sinirli iken gözünüzün hiçbişey görmediği göz önüne alınırsa kocanız pişman da olmaz, özür de dilemez.İnanın.normalde hiç kus kalmayız olaylar nasıl oldu anlamadım sanki sureklendim gibi bilemiyorum neden boyle oldu
Kimse inanmaz buna zaten , zamanlamaya bak. Bir de kızın hayatına hiç mi kimse girmedi, hazır asker gibi adamı mı beklemiş ? Görüştükleri ortada , daha da kötüsü hala görüşüyor olmaları.Buna asla inanmadımkonu sahibini iyi kandırıyor..
Dünya ile barışmak için başka kadından destek almış.Offf oylee değil ya bişe olduğunda tartismayalim.senle kus olunca pskilojim bozuluyo dünyaya kusuyom diyen adamdi
Hayr öyle degil ama ya ben evliliğimi olduğu gibi yazdım zaten kötü giddn bı evliliğim olsa niye buraya yaziym niye ayrilmayim niye bana dönsun işteyim niye bedel odetiyik öyle bi amacim.yok. yapamamki zaten öyle seylerBence de aynen böyle ama konu sahibi özeleştiri yapmadığı için bunu kabul etmiyor. Şu anda da gözü kör olmış bir şekilde intikam, bedel ödetme, kocasını döndürüp mum etme peşinde. Bu yolda herşey mübah ona göre.
Neden dalga geçiyorsunuz mutlu mu olyosunz zaten çok uzgunm yapmayin amautfenDünya ile barışmak için başka kadından destek almış.
Kızında belki hayatında biri vardır evli adamla konusuyo hayatında tek eşim mi olcak nerden blymKimse inanmaz buna zaten , zamanlamaya bak. Bir de kızın hayatına hiç mi kimse girmedi, hazır asker gibi adamı mı beklemiş ? Görüştükleri ortada , daha da kötüsü hala görüşüyor olmaları.
Ben evdekine bir şey soylenmesin demiyorum ki. Ayrıca karımın senden haberi var demesi de işi aklamaz. Yine aşağılık bir konum metreslik. Onlar onu yakıştiriyorsa diyecek söz yok zaten.
Yok öyle olsaydı söylerdi bilirdim görüntülü fln konusuyodukİşten sürekli geç gelmesinden işkillendiniz ve bu yüzden küstünüz belki? Belki işten geç gelmesinin sebebi de o kadındı, aslında hep onun yanından geliyordu. Adam da artık daha fazla saklama gereği duymadı ilişkisini. 2 günlük bir şey değil yani demek ki.
Senin bahsettiğin olay ile yaşanıldığı iddia edilen olay aynı değil. Elma ile armudu birbirine karıştırmışsın.Ben size katılıyorum oda babası sonuçta. Konteynerin yanına bırakmış gibi tepki verenler olmuş. Düşmanı değil öz babası. Anne ne kadar anneyse oda babası. Komşumuzun kayınpederi eşi ölünce en küçüğü 3 yaşında olan 3 çocuğunu kendisi büyütmüş.
Kadın ölse ne yapacaktı bu adam? Sonuçta tekrar ediyorum babasi
Evet metres olacak kadın kaynıyor ortalık demek ki, o olmaz başkası olurmuş. Kadın erkek farketmez, evli biriyle birlikte olmayı bu kadar basite indirgeyip, bekar olduğu için istediği kişiyle ilişki yasar, evli olan düşünsün noktasına gelmek benim kabul edeceğim birşey değil.Hiçbir zaman anlayamayacağım. Dereceleme yaparsak tabiki eş her zaman daha suçlu. Da O kadın olmazsa başka kadın olacaktı demek de kadınlari aşağılayıcı bir şey. Olmasinlar efendim. Metres olmasın. O kadın olmazsa başka kadın da olmasın. Normalleştirmek bu. Burada bile bir üye kocasina sahip çıksaydı bana ne dedi. Onu lincledik. Çünkü yapılması gereken o. Onları normal görmememiz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?