Eşim beni aldatti

Hayr emimin kendi söyledi daha nasıl emin olmayim

Siz de zamanında 2 günlük tanışıp sevgili/nişanlı olmadınız mı? Kocanızın aklı fikri başkasında artık bunu döndürmenin bir yolu yok. Boşanmazsanız da aldatılmaya göz yummuş kabullenmiş olursunuz.

Eşinizin başkasıyla olduğunu kanıtlabılırsenız boşanmanızda fayda var hep ıkıncı kadın olmak zorunda kalıcaksınız tek tartışmada bunu yapan başka neler yapmaz ileride ki bence bu tartışmadan önce olan birşey.. salın ipini gitsin herşey koca degıl bende evliyim ama böyle şeylere çok kötü oluyorum duyunca bile rabbim yaşatmasın. Zor biliyorum ama gerçekler malesef.. eskisi gibi değil şuan hayat evliliği kurtarmak falan birine bakmamış ki resmen konuşmuş daha ileriside olabılır. Sürekli acaba mı diye düşünmektense inceldiği yersen kopması taraftarıyım. Çocuklarıma yazık da demeyin ileride diyecekler ki boşansaydın anne.. hepsi tek tek gidicek sonuçta onlarda yuva kurucak sizinle kalmıcaklar.

Evet gözü kör olmuş oysaki biz nasılsık bi insan nasıl bu kadar zalim olabiliyo nasil yılları bir kalemde siliyo anlmiyorum

Çok yanlis düşünüyorsunuz ben öyle biri değilim ki ayrılırsam dönmem ki nereye kadar çocuğumu almcm.zaten yaptığının oda bedelini ödesin istedim sadece
Yanlış düşünmüyorum, sizin yazdıklarınıza göre cevap veriyorum. Ve burada sadece ben değil bir çok kişi çocuğunuzu bırakmak konusunda aynı şeyi söyledi. Bedel ödetmek için herşeyi göze alıyorsunuz resmen. Özeleştiri yapmıyorsunuz. Adam işten geç geldi diye 2 gün konuşmamak normal mi? Siz bişey yapınca ama öyle ama böyle… kendi kafanızdaki dışındaki düşüncelere kapalısınız. Şimdiye kadar nerelerde yanlış davrandığınızı görürseniz bundan sonra dağa mantıklı hareket edersiniz. Siz yangına benzin döküyorsunuz, yeter ki bedel ödensin.

Ay evet metres aklama politikası olmazsa olmaz.
Kadınların hiç suç yokmuş, kanatsız melekler adeta maşallah.

Ben size katılıyorum oda babası sonuçta. Konteynerin yanına bırakmış gibi tepki verenler olmuş. Düşmanı değil öz babası. Anne ne kadar anneyse oda babası. Komşumuzun kayınpederi eşi ölünce en küçüğü 3 yaşında olan 3 çocuğunu kendisi büyütmüş.

Kadın ölse ne yapacaktı bu adam? Sonuçta tekrar ediyorum babasi

Herkes öyle oluyo nişanlılık döneminde ayrıldık yalvardı evliligimizdw cok kavgalrimkz oluyodu son 2 senedir ne kavga ne gürültü ne kızma hicbise yoktu belki inanmcaksinz ama benim için herşeyi yapardı eski msjlarimiza fln bakiyorum çok üzülüyorum keşke kötügiden bı evliliğim olsaydı bu kadar yipranmazdm

Konu sahibi bana kızacaksınız belki ama siz diyorsunuz ya cok mutluyduk , hiç sesimiz yükselmezdi diye acaba siz sürekli trip atan , küsen bir insan olduğunuz için adam herseye evet deyip geçiyordu sanırım, siz de iyi bir evliliğim var zannediyordunuz.

Çünkü bir anda böyle olmaz , mümkün değil.
Daha öncesi vardır , eşinizle o kızın . Eşiniz de sizin küsmenizi fırsat bilip , sağdan soldan duyacağınıza kendisi söylemiş.

Bende öyle demek istedim başka biri değil ki babası ben neden 2 çocuğu alıp gideyim o hayatına baksın ben evliliğinmizi bozan beni aldatan o elini kolunu sallayarak gitsin istemiyorum hem aldatılmak la hemde o cocukLarin pskilojiyle ugrascam o nPcak tam bitti haftanın 1 günü gelcek çocuklarını görecek herkes bana çok tepki vermis ama karşı tarafta babası ya

Siz başka bi erkekle konuşsanız o böyle boynu bükük durup yalvarır mıydı acaba? Yoksa bir hışımla evden atıp boşanma davası mı açardı? Kadın olunca niye her türlü ahlaksızlığa göz yumuluyor anlamıyorum.

Kocan şu anda nikahından, çocuklarından utanmadan başkasıyla ilişki yaşıyor. Allah bilir bunları yaparken de senin pişirdiğin yemeği yiyip senin temizlediğin çamaşırı giyip öyle yanına gidiyodur sevgilisinin.

Hayr kizmam haklsinjz böyle dusunmekle öyle herşeye küsen trip atan bi yapım yok oyle olunca o veya ben karşılıklı alttan alıyorduk

Bence de aynen böyle ama konu sahibi özeleştiri yapmadığı için bunu kabul etmiyor. Şu anda da gözü kör olmış bir şekilde intikam, bedel ödetme, kocasını döndürüp mum etme peşinde. Bu yolda herşey mübah ona göre.

Allah razı olsun kendimi ifade edemiyorum sağımda solumda çocuk hiç uyumadim psikolojik olarak çok kötüyüm çok sağolun duygularıma tercüman oldunuz
Şuan yapabileceğiz en mantıklı şey bir duş alıp dinlenmeye ve çocuklarınızla ilgilenmeye çalışın. Akışına bırakın ve kesinlike eşinizle iletişime geçmeyin.
Önceliğiniz siz ve çocuklarınız olmalı. Tabiri cazise tüm herşeye bir gün ara verin ve kendinizke ilgilenin.

Yani zamanı ayarlayıp hatta pedegogla istişare edip gayetde güzel mutlu çocuk olabilir.

Yengem çalışıyordu dayimda sağlıkçı. Nöbeti olduğu günler bakıcı bakardı nöbeti yoksa kendi bakardi çocuğuna adam. Yani bu kadar ataerkil olunmaz

Ay evet metres aklama politikası olmazsa olmaz.
Kadınların hiç suç yokmuş, kanatsız melekler adeta maşallah.
Hiçbir zaman anlayamayacağım. Dereceleme yaparsak tabiki eş her zaman daha suçlu. Da O kadın olmazsa başka kadın olacaktı demek de kadınlari aşağılayıcı bir şey. Olmasinlar efendim. Metres olmasın. O kadın olmazsa başka kadın da olmasın. Normalleştirmek bu. Burada bile bir üye kocasina sahip çıksaydı bana ne dedi. Onu lincledik. Çünkü yapılması gereken o. Onları normal görmememiz lazım.

tabi haklısınız tek suçlu eş kişisi de bile bile konuşan da ne bileyim

Bütün dünya buna inansa bir inansa hayat bayram olsa tadında bı mesaj olmuş.

Ama mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…