Eşim beni aldatti

Eşi işten geldi diye 2 gün konuşmamak hiç normal değil farkında mısnız? Size göre iyi giden bir evlilikmiş. Adam sizle uğraşmamak için alttan almış sürekli. Sizden sürekli trip yerken dışarıda ilgilenen bir kadın olunca egosu okşandı. Demek ki boşuna trip yiyorum, kadınlar beni değerli buluyor dedi ve o kadınla giderek yakınlaştı. Yine söylüyorum 10 günlük ilişkide öyle hediyeler alınmaz. Yeni bir ilişki değil bu.

Çok yakın arkadaşımın başına geldi. İkisini de sikayet etti eşinin de karşıdaki kadının da çalışma yerleri değiştirildi. Gittikleri yerde neden dolayı değişiklik olduğu bilindi herkes konuştu bu ayıp onlara yetti ha arkadaş boşanmadi onda ayrı mesele tabi.
Metres kişiyle kesinlikle muhatap olunmamali saç baş yolmak sadece ona yönelmek yanlış. bu iki kişilik bir mesele ise ikisi de payını almali. Konu sahibinin böyle bir şansı var mı bilmiyorum.

Yok öyle olsaydı söylerdi bilirdim görüntülü fln konusuyoduk

Siz o zaman neye 2 gün küstünüz ben hiç anlamadım, nişanlılıkta da küsüp ayrılmışsınız, 8 yıllık evliliğin de 6 yılı tartışmalarla geçmiş. Bunlar normal değil ki, bunun neresi çok çok iyi giden evlilik?

Bizim küslüğümüz gün içinde hallediliyor hiç öyle 2 gün küstüğümü hatırlamam etmem.

Ben hala iddiamı savunuyorum adamla kadının ilişkisi önceden de vardı ama gizliydi, artık adam saklamak istemiyor çünkü iyice kaptırmış kendini belki niyeti onunla evlenmek

Son düzenleme:
Siz niye takıldınız bu kadar bu trip olayına?
Haketmişsin deyip rahatlayın madem.
Aldatıldıgı hâlde doğru düzgün sesini çıkaramayan kadın düşündüğünüz gibi eşine hayatı zindan edecek kadar trip yapabilir mi?
Eşler arasında bazen ufak bir meseleden bile uzayabiliyor konular. Her böyle olan gitsin aldatsın o zaman.

Yiğitler çıktı meydane, ikisi de birbirinden merdane. Hadi bakalım.

İşte arkadaş boşanmadı sorunun kökü.. O adam yine yapacak, yapmaz dersek kendimizi kandırmış oluruz
Konu sahibi boşanmıcam demiş zaten başta. Şuan tek istediği kadına giydirmemiz

Aynen demek istediğim o benim de. Tek suçlu eştir demek yanlış

Neden dalga geçiyorsunuz mutlu mu olyosunz zaten çok uzgunm yapmayin amautfen
Burada insanlar size bişey anlatıyor siz sadece trip atılacak kısımları alıyorsunuz. Tutturmuşsunuz evliliğimiz şöyle iyiydi, böyle mutluyduk. Az önce nişanlı iken ayrıldık elim yalvardı dediniz, evliliğimizin ilk yılları tartışırdık iki yıldır sorunumuz yok dediniz. Sizin kendinizi inandırdığınız yalanlara okuyanlar inanmıyor. Gözünüzü açın. Hiç tanımadığınız insanlara bile trip atabiliyorsanız iki yıldır sorununuzun olmaması eşinizin canına yetip alttan almasından kaynaklanıyor. Ve bu iki yılda kendisine başka uğraşlar bulduğundan. Sizin tartışınca dünya başına yıkılıyormuş ya sizi tartışmaktan vazgeçirememiş kendine başka dünya kurmuş.

Bakın konu sahibi parça parça anlatıyor. Nişanlı iken ayrılmışlar eşi yalvarıp yakarmış, 2 yıldır tartışmıyoruz demiş. Adamın işten geç gelmesini bile iki gün konuşmama konusu yapıyorsa dışardan gördüğü ilgi cazip gelmiş adama. Bu aldatmak için elbette bahane değil. Canını tak ettiyse eşi alıp karşısına konuşmalıydı, olmuyorsa da ayrılır sonra kimle ne istiyorsa yaşardı. Bilmem kaç sayfadır yazışmadan açıkça görülüyor ki konu sahibi istediği şekilde iletişim kurulmazsa iletişim kurmuyor. İnsanoğlu sıkıntılı konuları sevmez, eşi de uğraşmak yerine kolaya kaçmış. Konu sahibi bunu hak etmiş demiyorum asla. Ama bir elin nesi var iki elin sesi var. Herkes yaptığının arkasında dursun. İntikam ateşi ile yanıp inandığı şeylerle gözünü gerçeklere kapatıyor.

Yine süper bir tavsiye. Evde 2 küçük çocuk var. Yaşları ve sağlık durumları belirsiz anne-baba / kayınvalide -kayınpeder var.

Diyelim ki , konu sahibi dediğinizi yaptı. Eline ne geçecek ? Aileler arasında ya olmadık bir tartışma çıkarsa ne olacak ?
Haberlerde izlediğiniz olaylardan biri olması riskini göze alabiliyor musunuz ?

Son düzenleme:
Öncelikle şurada anlaşalım , baştaki adam olsa kadına ve çocuğa hiçbir şey olmaz. Bu kadınları rezil edip fişleyip kocaları kırmızı gecelik ve 3.çocukla ödüllendirmek adil değil. Nerden baksan adil değil.

Bende öyle düşündüm nedense. Adam burnu sürtülsun diye yalan söylüyor bile olabilir. Anladığım.kadariyla konu sahibi mesaj falan da görmemiş .

Yok arkadaşlar ben bosanmam demiyorum onda hazirim evliligimi anlattm gidişatı ni çocuklarımj anlattım yorum istedm sadece

Kesinlikle. Ve o kadını fişlemek, rezil etmek konuyu bitiriyor mu? Geçti gitti bitti unuttuk, nerede kalmıştık mı deniliyor. Kırmızı gecelik deyince kahkaha attım

Bende öyle düşündüm nedense. Adam burnu sürtülsun diye yalan söylüyor bile olabilir. Anladığım.kadariyla konu sahibi mesaj falan da görmemiş .
Yok gormedim.msj adam açıkça soyluyo ama

Adamın iradesizligini buyuye bağlamayın adam istemiş ve olmuş.. ciddi ciddi oturup konuşun belki size söyleyemediği hoşa gitmeyen huylarınız vardır ve patlama olmustur

Yok arkadaşlar ben bosanmam demiyorum onda hazirim evliligimi anlattm gidişatı ni çocuklarımj anlattım yorum istedm sadece

Evliliğim çok iyi, çok mutluyum, hiç tartışmayız, 2 çocuğum var. Ben biraz soğuk yaptım o ara kadın hediyeler almış kocamı baştan çıkarmış. Benim konunuzdan anladığım bu.
Sonuca getirip boşanmıcamı düşünmemek elde değil...

Hala evliliğimi anlattım diyorsun. Bir oturup düşünsene nişanlılıkta neden ayrıldınız? İki yıl öncesine kadar kavgalarınız nelerdi. Eşin bişey söylüyor sen susuyorsun, sen bişey söylüyorsun eşin susuyor. Sağlıklı bir iletişim kurmalısın eşinle. Beni aldattığını söylüyorsun, ne yapmak istiyorsun diye açıkça sor. Pişman mı? Senden ayrılıp hayatını mı değiştirmek istiyor? Aldattıysa ne zaman başladı? Amacı ne? Bunları eşinle konuşman lazım kafandaki seslerle değil.

E ama sende yani!! Adam sana böyle yapma üzülüyorum demiş sen hala tribe devam etmişsin yormuşsun adamı ki diyorsun 10 günde oldu ! Bacım fazla naz aşık usandırır.... kendi hatalarımın farkına vardım ben seni çok yordum anladım ama gel beraber düzeltelim babında konuşmadıkca olmaz bu is.. o kız büyü yapmış diyorsun evet belki tatlı ve dil usandırmama adamı yormama büyüsü yapmış olabilir...

İş arayan birisinde neden cep telefonu numarası oluyor eşinin. İş ve işçi bulma kurumumu. Tanımadığı bir insana neden telefon numarasını veriyor ve mesajlaşıyor. İşi ile ilgili bir konu olur tamam, ama tanımadığın birine iş bulma konusunda numara vermek nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…