Eşi işten geldi diye 2 gün konuşmamak hiç normal değil farkında mısnız? Size göre iyi giden bir evlilikmiş. Adam sizle uğraşmamak için alttan almış sürekli. Sizden sürekli trip yerken dışarıda ilgilenen bir kadın olunca egosu okşandı. Demek ki boşuna trip yiyorum, kadınlar beni değerli buluyor dedi ve o kadınla giderek yakınlaştı. Yine söylüyorum 10 günlük ilişkide öyle hediyeler alınmaz. Yeni bir ilişki değil bu.Hayr öyle degil ama ya ben evliliğimi olduğu gibi yazdım zaten kötü giddn bı evliliğim olsa niye buraya yaziym niye ayrilmayim niye bana dönsun işteyim niye bedel odetiyik öyle bi amacim.yok. yapamamki zaten öyle seyler
Çok yakın arkadaşımın başına geldi. İkisini de sikayet etti eşinin de karşıdaki kadının da çalışma yerleri değiştirildi. Gittikleri yerde neden dolayı değişiklik olduğu bilindi herkes konuştu bu ayıp onlara yetti ha arkadaş boşanmadi onda ayrı mesele tabi.Sorun orda patlıyor zaten Tosun bu zihniyet evdekine bişey diyemiyor. Boşanamam, çocuklarımın babasıı, evimin direğiiii, iki gözümün çiceee diyip suçu sadece kadına atıyorlar. Saç baş yolmak istemeler hep bu yüzden
Metres zaten metresliğini yapar başka bişey beklenmez ki ondanOnu Allaha havale edersin o gerekli cezayı en layığıyla verir
Ama şuda bir gerçek çoğu karşıdaki kadına mutsuzum, boşanıyorum, evler ayrı vs nutukları atıyor. Eve gelipte karısına prenses gibi davranıyor hediyeler, çiçekler. Neden vicdan temizlemesi, suçluluk duygusu
Yok öyle olsaydı söylerdi bilirdim görüntülü fln konusuyoduk
Siz niye takıldınız bu kadar bu trip olayına?Eşi işten geldi diye 2 gün konuşmamak hiç normal değil farkında mısnız? Size göre iyi giden bir evlilikmiş. Adam sizle uğraşmamak için alttan almış sürekli. Sizden sürekli trip yerken dışarıda ilgilenen bir kadın olunca egosu okşandı. Demek ki boşuna trip yiyorum, kadınlar beni değerli buluyor dedi ve o kadınla giderek yakınlaştı. Yine söylüyorum 10 günlük ilişkide öyle hediyeler alınmaz. Yeni bir ilişki değil bu.
Yiğitler çıktı meydane, ikisi de birbirinden merdane. Hadi bakalım.Evet 10 gün olmuş konusali ondan önce yoktu emin olun gerçekten çok çok güzel evliligimiz vardı eşim bana çocuklarına çok bağlı büyü lafını mecazi anlamda söyledim 10 gün içinde değişti 2 çocuk iyi giden bı evliliğim vardı cekiliyim meydani ona mı birakayim
Çok yakın arkadaşımın başına geldi. İkisini de sikayet etti eşinin de karşıdaki kadının da çalışma yerleri değiştirildi. Gittikleri yerde neden dolayı değişiklik olduğu bilindi herkes konuştu bu ayıp onlara yetti ha arkadaş boşanmadi onda ayrı mesele tabi.
Metres kişiyle kesinlikle muhatap olunmamali saç baş yolmak sadece ona yönelmek yanlış. bu iki kişilik bir mesele ise ikisi de payını almali. Konu sahibinin böyle bir şansı var mı bilmiyorum.
Aynen demek istediğim o benim de. Tek suçlu eştir demek yanlışEvet metres olacak kadın kaynıyor ortalık demek ki, o olmaz başkası olurmuş. Kadın erkek farketmez, evli biriyle birlikte olmayı bu kadar basite indirgeyip, bekar olduğu için istediği kişiyle ilişki yasar, evli olan düşünsün noktasına gelmek benim kabul edeceğim birşey değil.
Hayır, gidip kadınla yüzgöz olsun, öyle yapsın, böyle yapsın da demiyorum. O tipler utanma falan bilmediği için olan yine evdeki kadına oluyor ama suçsuz kadincagizlar da değiller.
Burada insanlar size bişey anlatıyor siz sadece trip atılacak kısımları alıyorsunuz. Tutturmuşsunuz evliliğimiz şöyle iyiydi, böyle mutluyduk. Az önce nişanlı iken ayrıldık elim yalvardı dediniz, evliliğimizin ilk yılları tartışırdık iki yıldır sorunumuz yok dediniz. Sizin kendinizi inandırdığınız yalanlara okuyanlar inanmıyor. Gözünüzü açın. Hiç tanımadığınız insanlara bile trip atabiliyorsanız iki yıldır sorununuzun olmaması eşinizin canına yetip alttan almasından kaynaklanıyor. Ve bu iki yılda kendisine başka uğraşlar bulduğundan. Sizin tartışınca dünya başına yıkılıyormuş ya sizi tartışmaktan vazgeçirememiş kendine başka dünya kurmuş.Neden dalga geçiyorsunuz mutlu mu olyosunz zaten çok uzgunm yapmayin amautfen
Bakın konu sahibi parça parça anlatıyor. Nişanlı iken ayrılmışlar eşi yalvarıp yakarmış, 2 yıldır tartışmıyoruz demiş. Adamın işten geç gelmesini bile iki gün konuşmama konusu yapıyorsa dışardan gördüğü ilgi cazip gelmiş adama. Bu aldatmak için elbette bahane değil. Canını tak ettiyse eşi alıp karşısına konuşmalıydı, olmuyorsa da ayrılır sonra kimle ne istiyorsa yaşardı. Bilmem kaç sayfadır yazışmadan açıkça görülüyor ki konu sahibi istediği şekilde iletişim kurulmazsa iletişim kurmuyor. İnsanoğlu sıkıntılı konuları sevmez, eşi de uğraşmak yerine kolaya kaçmış. Konu sahibi bunu hak etmiş demiyorum asla. Ama bir elin nesi var iki elin sesi var. Herkes yaptığının arkasında dursun. İntikam ateşi ile yanıp inandığı şeylerle gözünü gerçeklere kapatıyor.Siz niye takıldınız bu kadar bu trip olayına?
Haketmişsin deyip rahatlayın madem.
Aldatıldıgı hâlde doğru düzgün sesini çıkaramayan kadın düşündüğünüz gibi eşine hayatı zindan edecek kadar trip yapabilir mi?
Eşler arasında bazen ufak bir meseleden bile uzayabiliyor konular. Her böyle olan gitsin aldatsın o zaman.
Merak ediyorum nerde bu adamin ailesi. Yikip doksene ortaligi pisman degilmismis. Bi rezillik cikar gorsun pismanlik neymis. Terbiyesiz madem oyle gosterseydi ya msjlari sana. Uydurmus bi hikaye kiz yazdi kiz aradi hediye aldi. Kiz ne karsiliginda aldi o hediyeleri. Sana niye kmse almiyo. Kendi edepsizligini kiza.yukluyo ustune de seni sucluyo. Topla buyukleri aksama eve bi cumbus yeri olsun ev. Bak bakalim pisman mi degil mi
Öncelikle şurada anlaşalım , baştaki adam olsa kadına ve çocuğa hiçbir şey olmaz. Bu kadınları rezil edip fişleyip kocaları kırmızı gecelik ve 3.çocukla ödüllendirmek adil değil. Nerden baksan adil değil.Yaaa başka bir kadın ve iki çocuğuna bilinçli şekilde bu muameleyi göstermek zalimce değil de yaptığı yanlışın ortaya serilmesi mi zalimce? Kusura bakmayın herkes ne yapıyorsa kendine yapar. Evli ve iki çocuğu olduğunu bildiği halde böyle bir şeye kalkışan birine acımam kusura bakmayın! İkiside rezilliklerinde boğulsunlar!
Bende öyle düşündüm nedense. Adam burnu sürtülsun diye yalan söylüyor bile olabilir. Anladığım.kadariyla konu sahibi mesaj falan da görmemiş .Konu sahibi , anlattığı mesajları hiç görmemiş.
Kocası ilgi çekmek için , "bana mesaj atan bekar kızlar var" diyen şuursuz bir insan dahi olabilir.
Konu sahibinin konusunu yeniden okuyun. Mesajları tutarlı mı ,kocasıyla konu hakkında gerçekten konuşmuş mu bir bakın.
Emin olsun , olmasın; bir söz ve yönlendirmeyle hareket etme ihtimali olabilecek bir insana, çok tehlikeli tavsiyeler veriyorsunuz.
Yok arkadaşlar ben bosanmam demiyorum onda hazirim evliligimi anlattm gidişatı ni çocuklarımj anlattım yorum istedm sadeceSorun orda patlıyor zaten Tosun bu zihniyet evdekine bişey diyemiyor. Boşanamam, çocuklarımın babasıı, evimin direğiiii, iki gözümün çiceee diyip suçu sadece kadına atıyorlar. Saç baş yolmak istemeler hep bu yüzden
Metres zaten metresliğini yapar başka bişey beklenmez ki ondanOnu Allaha havale edersin o gerekli cezayı en layığıyla verir
Ama şuda bir gerçek çoğu karşıdaki kadına mutsuzum, boşanıyorum, evler ayrı vs nutukları atıyor. Eve gelipte karısına prenses gibi davranıyor hediyeler, çiçekler. Neden vicdan temizlemesi, suçluluk duygusu
Kesinlikle. Ve o kadını fişlemek, rezil etmek konuyu bitiriyor mu? Geçti gitti bitti unuttuk, nerede kalmıştık mı deniliyor. Kırmızı gecelik deyince kahkaha attımÖncelikle şurada anlaşalım , baştaki adam olsa kadına ve çocuğa hiçbir şey olmaz. Bu kadınları rezil edip fişleyip kocaları kırmızı gecelik ve 3.çocukla ödüllendirmek adil değil. Nerden baksan adil değil.
Yok gormedim.msj adam açıkça soyluyo amaBende öyle düşündüm nedense. Adam burnu sürtülsun diye yalan söylüyor bile olabilir. Anladığım.kadariyla konu sahibi mesaj falan da görmemiş .
Adamın iradesizligini buyuye bağlamayın adam istemiş ve olmuş.. ciddi ciddi oturup konuşun belki size söyleyemediği hoşa gitmeyen huylarınız vardır ve patlama olmusturLütfen arkadaşlar iyi kötü yorum yapın çok zor durumdayım çok bı tarafta 2 çocuk bı tarafta aldatan eş eğer evliligm normalde de kötü gitseydi hemen ayrilirdim ama çok çok iyi gidiyordu ve zerre pişmanlığı yok kız ona büyü yapmış sanki
Yok arkadaşlar ben bosanmam demiyorum onda hazirim evliligimi anlattm gidişatı ni çocuklarımj anlattım yorum istedm sadece
Hala evliliğimi anlattım diyorsun. Bir oturup düşünsene nişanlılıkta neden ayrıldınız? İki yıl öncesine kadar kavgalarınız nelerdi. Eşin bişey söylüyor sen susuyorsun, sen bişey söylüyorsun eşin susuyor. Sağlıklı bir iletişim kurmalısın eşinle. Beni aldattığını söylüyorsun, ne yapmak istiyorsun diye açıkça sor. Pişman mı? Senden ayrılıp hayatını mı değiştirmek istiyor? Aldattıysa ne zaman başladı? Amacı ne? Bunları eşinle konuşman lazım kafandaki seslerle değil.Yok arkadaşlar ben bosanmam demiyorum onda hazirim evliligimi anlattm gidişatı ni çocuklarımj anlattım yorum istedm sadece
E ama sende yani!! Adam sana böyle yapma üzülüyorum demiş sen hala tribe devam etmişsin yormuşsun adamı ki diyorsun 10 günde oldu ! Bacım fazla naz aşık usandırır.... kendi hatalarımın farkına vardım ben seni çok yordum anladım ama gel beraber düzeltelim babında konuşmadıkca olmaz bu is.. o kız büyü yapmış diyorsun evet belki tatlı ve dil usandırmama adamı yormama büyüsü yapmış olabilir...Ya yemin ediyorum biranda değişti neden öyle görmek isteyim olmayan şeyi neden öyle göreyim
Cok çok mutluyduk benim agzimin içine bakar bir dedigimi 2 etmez
İşten geç gelceni bana söyledi bende oyuzden ona kızdım konuşmadım ertesi gün böyle yapinca çok üzülüyorum yapma vs diye msj attı ben gelince yine konuşmadım ertesi gün o konuşmadı daha sonra ben istedim o konuşmadi o ara onla konusmuslr ve bu böyle 2 hafta devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?