Esım kımsenın yanında degıl kavga etmek, tartısmıssak bunu dahı bellı etmez.
Fakat zaten kardesımı cagırsam da, esım kendı kardeslerı ıle kalacagı ıcın yıne bır sorun olmaz. Tabıı bu benım avuntum.
Kardesımı de nasıl cagırayım, bılmıyorum kı. Gelır gelmesıne de, ben o eve daha yenı tasındım, henuz cevreye guven duygum olusmadan kardesımı o evde yalnız bırakmayı da cok mantıklı gormuyorum. Tamam, kucuk degıl 17 yasında fakat bır basına, bılmedıgı bır yerde kalmasına da gonlum pek razı olmuyor. Ne yapacagımı sasırdım valla.
Olan bana oluyor ıste, herkes kendı alemınde mutlu mesut. Bır Allah'ın kulu 'ya bu kadın acaba razı mı? ' dıye dusunmuyor.
kardeşim senin ifadelerinden moralin olmadığını anlar üzülür canım
Eşinin ailesine evde kalmak istemediğini ima etsen eşine evinize gidin demezler mi acaba? Eşine kimse bizim evde kalın dememiş sanırım.
nilaycansu ben anlamadım daha açık olurmusun canım ....
Neyi anlamadın canım? Eğer son yazdığımsa eşinin ailesinin zaten bir beklentisi yok gibi geldi kardeşlerine bakmalarına dair. Sorun daha çok eşinde kardeşlerinin sorumluluğunu alıyor. Belki elefera eşinin ailesine en azından kayınvalidesine zorlandığını anlatsa belki oğullarınla konuşurlar demek istedim. Ama gördüğüm onlarında işine geliyor böylesi. Gelin yemekleri yapsın, oğulları babalık. Zaten kayınvalidenin bir otoritesi de yok. Yani nerden çeksen elinde kalıyor. Yine de biraz çıtlatılsa belki oğlunla konuşur annesi??
Oyy Allahım.
Bu nasıl bir mantık ya. İnsan bu insanlar evlerinde vakit geçirecek, bize mecbur değiller, artık onlar bir aile diye nasıl düşünemezler, aklım almıyor. Buna karşılık eşin, senin bu kadar sıkıntılı olduğunu bile bile sana ısrar etmesi ayrıca tuhaf.
Nereye kadar sabır, en sonunda ailesine patlayacaksın, bu sefer daha kötü olacak.
Eşin fazlasıyla aileci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?