o zaman bunu açıkca hepsine söyleyeceksin gile getireceksin canım
kaynana kayınbabana ve görümcelerine evimde kalmak istiyorum.yeni evliyiz daha evimi evliliğimi benimseyemedim diyeceksin.arada burda gelir kalırız ama 3 ay boyunca kalmak istemiyorum diyeceksin
bilmiyorum eşin böyle bir konuşma yapmana ne der ama bunu dene istersen.tabii işler daha çok karışmayacaksabilmiyorumkismile
Nılaycım, kayınvalıdem de, gorumcelerım de, esım de! bılıyor o evde kalmak ıstemedıgımı. Cok dert edıyorlarsa, ablayı cagırırlardı, yanlıs mıyım? Fakat herkes halınden memnun. Abla ıkı cocugu ıle rahat edemez, kayınpeder yazlıga gıtmek ıster, kayınvalıde ona uyar, 20-21 yaslarında kı genc kız calıstıgı ıcın gıdemez, kucuklerden bırı gıder, bırı kalır (ıhtımal) Eee bu kalanlara da yemek yapacak, bulasıkları yıkayacak bırı lazım. Kım olsun bu? Tabıı kı ben!
Esıme bu kez soyledıler mı bılmem, fakat dıgerınde kac kez dedıler, 'bız gıderız, sız burada kalırsınız' dıye... Esımde vazıfesı bellemıs. Bu kez teklıf etmelerını dahı beklemez kı, zaten onlar esımı gayet ıyı bılıyorlar, onları bır basına bırakmaz!
Valla ben ıcımden gelenlerı soyleyecegım. 'Bebek meselesını de unut, madem kardeslerıne bu kadar sahıp cıkacaktın, nıye evlendın? Benım rızam yok, bu bır haktır, eger benı onlarla yasamaya mecbur bırakacaksan, sonuclarına da katlanmak zorundasın' dıyecegım...
Bu aksam moralsız olusumun nedenını bılmek ısteyecektır herhalde. Guzelce anlatacagım, sınırlenmeden, bagırmadan, ıcımdekılerı anlatacagım. Fakat kardeslerınden neden rahatsız oldugumu soylemek konusunda kararsızım.
Oldu kı ıkna edemedım, ne yaptı ettı, benı o evde yasamaya mecbur bıraktı, o vakıt de evde hıc yokmusum gıbı yasayacagım. Yemegımı yerım, arada bulasıkları yıkarım, kımse ıle muhabbet etmem, alırım laptopu elıme gecerım bır odaya, uykum gelene dek kendı halımde takılırım...
Ayrıca bu kez kardeslerı yokken, ona sarılmaya, opmeye de calısmam. Mumkun oldugunca uzak kalır, onunda bana uzak kalmasını soylerım. Neme lazım kardeslerı fılan gorur! Hıc bır sekılde bu kez tavız vermeyecegım. Madem kardeslerı ıle mutlu, onlarla yasasın, benı yok saysın...
Bu aksam butun bunları anlatacagım, bu aksam konu acılmazsa ılk fırsatta. Ondan sonra bende anlarım bana ne kadar deger verdıgını, ona gore deger verırım bende. Bu evlılıkte sarsılmaya devam eder boylece. En sonunda da herhalde dayanamaz, bır yerde cıtırdar. Ve bıter!
Benım en buyuk endısem bu ayrılık fıkrının tamamen bana yerlesmesıdır. Cunku kendımı cok ıyı tanıyorum, aklıma koydugumu yapıyorum! Buda aklıma gırsın ıstemıyorum, sımdılık!
Ben hala neden yemekleri senin yaptıgını çözebilmiş deilim..Orda kalsan bile yemek yapmak bulaşık yıkamak zorunda deilsin..Akşam işten dönerken ekmek arası bişeyler yaptır kendine ye ewe gidincede tokum de onlarda baksınlar başlarının çaresine..Kusura bakmasınlarda 21 yaşındaki kız ewlenmek istese ewlenecek yaşta yani..Kimseye bakıcılık yapmak zorunda deilsin..Ben üni deyken hem derslerime giriyodum,hemen hemen hergün part time çalışıodum ewe gelincede yemekte yapıodum bulaşık ta yıkıodum..Annem çalışıodu..Odaya girip laklak edeceklerine görevlerini bilsinler..O ew onların.. misafir olan onlar deil, sensin
insallah en kisa zamanda cözülür sorunlar canim
yanliz esin gercekten cok bencil ve düsüncesiz
erkeklerın genel ozlellılklerı pek takmazlar böle sevgılıler anneler gunune bayramda alısverıse cıkarmayı gonul almayı anlmaazlar alısman lazım onuda ole kabul etmen lazım zor bır durum ama ne yacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?