eleferacım, çok sevindim oraya gitmeyeceğinize. Şu an onlar size geliyor yani kötünün iyisi bir durum ama yine de dediğini bir nebze olsun yaptırdın. Bunun sebebi de gitmek istemediğini net bir şekilde eşine dayatmış olman. Senin eşin bundan anlıyor canım isteğinden asla geri adım atmaman gerek. Ama bunu kavgayla fevri hareketlerle değil, netlikle ve kendinden emin olarak yapman şart. Eşin inşallah kararından vazgeçmez. Bakarsın bir süre sonra da görümcelerin sıkılır ve ara ara gelirler. Sizin gitmenize gerek kalmaz o zaman. Şimdi ev sahibi sensin, kızlar nasıl evlerideyken rahatsa sen de öyle ol. Yardım iste muhakkak,aman aman ikramda bulunmamaya çalış canım. Sonuçta 1 gün değil, 2 gün değil ne kadar kalacakları belli değil, rahata alıştırma. Umarım herşey yoluna girer, eşin de fikrinden caymaz. a.s
Ben kardeşlernin gelip sizde kalacaklarını sanmıyorum kalsalar bile bikaç gün sonra biz kendi başımızın çaresine bakabiliriz diye ewlerine dönecekler kesin..Yani normal olan her insan kendi ewinden başka biyerde rahat edemez kanımca: )
Dılerım oyle olurNe kotu kalplıyım Ama dedım ya, ben kendı kardesımı dahı bır ıkı haftadan fazla ıstemem. Herkesın bır duzenı var sonucta.
Fakat gıtmek ısteseler dahı bır basına yasama gıbı sansları yok, esım razı olmaz yanı. Bu nedenle bu ıhtımal dusuk. Dua edeyım de, onlar bızde yasamak ıstemeyıp, benı orada yasamak zorunda bırakmasınlar.
Cunku babası boyle bır teklıf yaptıgında, kolay kolay red edebılecegını sanmıyorum...
canım babası böyle bişey söylese bile sen eşine karşı gitmeyeceğin koonusunda kararlı durursan ve babasına senin rahat edemediğini söylerse belki babası anlayışlı olur sonuçta sanada zorla gelicek diyemez ya eşin babasına hayır diyemediği için seni zorluyor başka seçenek bırakmıyor ama sen rahatsızım gitmek istemiyorum babana beni bahane göster dersen oda seni çıkış yolu olarak gösterebilir .
oyle yapacagım canım, zaten dun demıstım, 'benım rahat edemedıgımı soyle' dıye, 'caremız yok' gıbısınden laf edıncede, sınırlendım, 'ıyı sen kardeslerınde huzurla yasa bende kardesımı cagırayım bende onunla huzurla yasayayım' dedım. Bunu kafama koydugumu cok ıyı bılıyordu, bır ara bır e-maıl gondermıstım, orada bunu yapacagımı yazmıstım. Aslında yapar mıydım? Herhalde yapmazdım. Ama o ınandıDur yıne nazarlık koyayım
Bu ıyı halı ınan, evlendıgımız ılk aylar durum daha vahımdı. Kardesı hasta olunca hastaneye kosan adam, ben hasta olunca telefon acmadı, ıcerıde yattım o tv ızledı. Fakat bunu yaptıgına pısman oldu, yogun cabalarım sonucu. Gecenlerde hasta oldugumda ıse gece vaktı kalkıp, agrıyan yerlerımı ovdu, atesımı defalarca olctu (kı atesım yoktu), elınden gelenı yaptı yanı...
Ornegın onceden kardeslerıne gordugunu alan, bır sey ıstedıklerınde kırmayan esım artık yapmıyor. Cunku buna da kızdım. Bana gelınce parası yok, onlara gelınce var. Neymıs, soz vermıs, ıhtıyacı varmıs... ıhtıyac dedıgı de modada olan renklı botlardı... Sımdı almıyor, ızın vermıyorum.
Daha asılamam gereken cok sey var, sabırla onları da yapacagım. Aslında bızım aıle oldugumuzu daha ıyı anlaması ıcın bebegımız olmalı dıye ınanmaya basladım. O bunu cok ıstıyor. Fakat sanırım bıraz daha zamana ıhtıyacımız var.
ferihanncım bebek konusunda bazen boyle dusunuyorum. Fakat evlılıgımızı gozden gecırınce dogru karar olmadıgını bılıyorum. Dogru dıyorsun, hıc aklıma gelmedı, onun nıcın bebek ıstedıgı? Sorsam da yanıt vermez kı! Neyse, baba olmak ıstıyorsa bana ıyı davransınSımdı cok farkında degıl, kararlı oldugumdan. Bır kac gune yumusarım zannedıyor sanırım ama en az bır kac ay gerek. Hatta yasımdan cekınmesem en az 1-2 yıl derdım.
Hedıye ısıne uzun zamandır ara verdı. Bır daha da kolay kolay alacagını sanmıyorum. Durumumuz musaıtken, pahalı olmayan seyler alırsa bunu da cok sorun etmem. Fakat oncelık sırasını ıyı belırlemelı.
Evet canım, 30 yasındayım. Sımdı bebek yapmaya karar versek bıle en erken 31 de anne olabılırım. Tabıı ona da Rabbım musade ederse. Yıne de haklısın, gıt-gellı bır evlılıkte hemen bebek olacagına, saglam olduguna ınandıgım bır evlılıkte bır yıl sonra bebek olması daha mantıklı. Fakat hangısının hayırlısı oldugunu bılmedıgım ıcın, Rabbım'den hayırlısını dılıyorum...
Bugun 14 aylık evlı olduk
Aslında uzgunum...
Kımının balayı hıkayelerını okudum da, uzuldum yıne ):
Yenı evlı duygusunu hıc tatmadım, sımde de basıma koca koca ınsanları bırakıyorlar ):
Ben ne zaman yenı evlı gıbı yasayacagım esımle?
Onlar yaslanmıs, hala tatıl derdındeler, ya ben? Bende mı yaslanmayı bekleyeyım ):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?