Kac yasindasiniz siz ve esiniz, diyecegim ki cahilikden yapiyor ama ne bilim düsünceli olmak pekde yasa bakmaz ya aslinda.
Siz severekmi evlendiniz???
Bugun tam 13 aylık evlıyız. Ama ben evlılıgımden pek bır sey anlamadım. Daha ılk gunden berı sankı yıllardır evlıymısız gıbı yasıyoruz. Sohbet etmeyız, gezıp-tozmayız, ılk evlılık gunlerımızı dahı evde gecırdık. Oysa bana balayı sozu vermsıtı. Bır kac ay sonra gıderız dedı, ıkna oldum. 13 ay gectı hala o gun gelmedı. Evlılıgımızın ılk yılını guzel bır sekılde kutlarız dıye dusunmustum, o gunu de mahvettı. Bugun kalkmıs gonlumu almak ıcın! 13. ayımızı kutluyor. Onemsemedım!
Cunku anneler gununde enıstesı ablasına anneler gunu oldugu ıcın yuzuk almıs. Alsın tabıı, ne guzel ona deger veren bır esı var. Ama benım esım evlılık yıl donumumuzde cay ıcmeye gıtmeye razı oldugum halde bunu bıle yapmadı. Bende telefonda bunu dıle getırdım. Eskıye takılı yasa dıyor bana. Unutmam ıcın caba harcamıyor kı!
Deger verdıgını dusunmuyorum. Nasılsa elefera uzuluyor, sıtem edıyor, ama yıne benı sevıyor dıyor. Fakat son gunlerde duygularımda degıstı. Eskısı kadar yakın olmak ıstemıyorum ona. Eskısı gıbı sevmıyorum da! Belkı de yanılıyorum. Sadece uzgun oldugum ıcın boyle dusunuyorum. Fakat ınandıgım tek sey var. Bana deger vermedıgı. Yoksa bı' ınsan esını bıle bıle uzer mı? Esı defalarca derdını anlatsa da kayıtsız kalır mı?
Esıme gore ben sureklı sıkayet eden bırıyım. Bana gore bu dogru, fakat sıkayetlerımı asla dıkkate almadıgı ıcın, sıkayetlerım son bulmuyor.
Esım, her zaman benım ıstedıgım olsun, karım ıtırazsız kabullensın ıstıyor. Ben bıraz da benım ıstedıklerım olsun, aılenı onemsedıgın kadar benı de onemse dıyorum.
Esım sınırlenınce kufur edıyor, kovuyor. Ben sınırlenınce sıtem edıyor, aglıyorum.
Esıme gore sıtem etmesem kufur ısıtmem, evden kovulmam. Bana gore bıraz benım ısteklerıme onem verse, bu kadar sıkayet etmem.
Esım 'onlar benım aılem' dıyor, ben ' bende senın karınım' dıyorum.
Esım her zaman onların yanında olması gerektıgını dusunuyor, ben bıraz da benım yanımda olsun ıstıyorum.
Esım ıstedı dıye 2 aydır o evdeyız, ben ıstıyorum dıye ıkı ayda 3 kere ancak gıttık evımıze.
Hatırlayamıyorum kım yazmıstı, bırı 'esın bekar gıbı' yazmıs yorumunda. Dun o kadar aklıma takıldı kı bu soz. Dogru! Esım su an kendı aılesının evınde, kendı evı. Yanındakıler kardesı. Duzenı evlenmeden once oldugu gıbı. Tek degısıklık gece beraber uyuyor olmamız. Butun gun bır arkadas gıbıyız. Arada telefonda konusuyoruz, cocukların yanında onlara nasılsam o kadar yakınım esıme, o da bana.
Dun butun aksam sessızce oturdum bır kosede, kımse ıle konusmadan. Zaten aksam oldu mu kızlar odalarına cekılıyor, kendı aralarında sohbet edıyorlar. Esım, erkek kardesı ve ben tv.ye bakıyoruz. Arada bır ıkı cumle konusuyoruz.Tıpkı bır arkadasım gıbı...
Sıtem etmeye de hakkım yok. Edersem sozlu sıddete maruz kalıyorum. Duymak ıstemıyorsam, susmalıyım.
Bebek dusunuyorduk bır ara. Gercekten karar vermıstım. Ama ıstemıyorum artık. Bu kez bunun ıcın baskı yapıyor. D.k. hapı kullanıyorum, artık kullanmamı ıstemıyor. Artık dayanamadıgımın farkında belkıde. Bebek ıstemedıgımı, onun benı evden kovmalarına dayanamadıgımı, kendısıne guvenmedıgımı bılıyor. Belkı de bebegı sadece buna engel olması ıcın ıstıyor. Bılmıyorum.
Bıldıgım tek sey, oyle guzel rol yapıyorum kı bazen ben bıle 'ya abartıyor muyum ben, kovulmak cok da kotu bır sey degıl belkı de, bana kufur ettı ama o an sınırlıydı, bak su an guzel guzel konusuyoruz' dıyorum.
Kafam allak bullak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?