ornek olmanin evde askili giymekle yada uzanmamakla ne alakasi var ki??orada senin kocan var asiriya kacmadikca tabiki de istedigin gibi giyinirsin,buyukler olmadigi surece uzanirsin da.madem ornek olunacak kendi neden uzaniyormus,istedigi gibi davraniyormus??cok garip birisi.cok tuhaf huylari,herseye de bi kilifi var..
iyide canım, evdekiler kocaman çocuklar.Sen onlara örnek olmak zorunda değilsin..Hepsinin kişiliği çoktan oluşmuştur.,Eşinin tavrı çok bencilce..Sana göz kaş yapınca suratını as, git odana yat..Sende ona tavır yap..Evin işlerinide paylaşın, sen o evi çekip çeviirmek zorunda değilsin.Toplamda kaç kişi yaşıyor bilmiyorum ama herkes bi işin ucundan tutsun.Sende yorgun argın geliyorsun, yatıp uzamak keyif yapmak seninde hakkın.Ne kadar sabırlısın canım.Ben 2 saatliğine büyüklere gitsem evime koşarak geliyorum.Evim evim güzel evim diyerek içeri giriyorum.Hem yeni evlisin sanırım, nasıl bu kadar duyarsız olabiliyor.
Çok ilginç gerçekten ya..Yeni evli adam eşine hanıma çok düşkün olması gerekir.Vakit geçirmek için zaman kollayının o olması gerek.Artık onun ailesi sensin..Seni benimsemiş herhalde.Madem böle mutluymuş niye evlenmiş anlamak mümkün değil.Aynı şeyi sen yapsan, ailen yazlığa gitse, sende kardeşlerimin başında durcaz desen nederdi acaba?
Maalesef degıl ): Onlar Bursa'da. Calısmıyor olsam, gıderdım yıne. Oda ıtıraz etmezdı buna sanırım. Ama calısıyorum ):canım snein ailen falan yakınında değilmi sende git bir hafta kal nasıl olsa sen burdasın akrdeşlerinde yanlız kalmazlar dersin bence eşin rahatlığa alışmış hem annesi bbası kardeşleri hemde sen ohh herkes yanında biraz ayrı kalsanız özler belki anlardı kıymetini
Canım çok taviz vermişsin ama.Senin ailene gelince gelmesinler kendininkine gelince gelsinler kalsınlar , sen git kal oh ne ala..Şöle bi kalk kükre..Kendine köle almadı bu adam, hayat arkadaşısınız.Şöle bigün delirsen , döksen saçsan ben sevdiğine inanmıyorum desen nasıl olur acaba..
yanlis anlama ve lutfen kizma..neden evlenmis?? kendine es degil,kole almak icin mi???okudukca sinirlendim..cok bencil birisi esin..evlenmeden once de boyle miydi?evlenince mi degisti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?