Eşiniz o kadar sindirmiş ki sizi..
Yazık..
Adam kişiliğinize zarar veriyor ama siz farkında değilsiniz..
Hayattaki en zor durumlardan biri alışmaktır..
Küfüre,hakarete,evden kovulmaya alışmanızı istemiyorum.
Aklı başında,eğitimli ve eminim ki çok güzel bir kadınsınız,hak etmiyorsunuz bu kadar sıkıntıyı..
Madem o kardeşleriyle kalacak,sizi de evden kovuyor ben olsam toplar eşyalarımı giderim evime.
Kovan kendisi,ailesinin evinden kovuyor.
Dört dörtlük eviniz var,gidin hem başınızı dinleyin hem de ya onun aklı başına gelir ya da evliliğinize yeni bir yön çizersiniz.
Evli mi bekar mı hangisi daha iyi bunu gözlemleyin derim..
Hafta sonu kendı evımızdeydık, evımde kalmak ıstıyorum artık dıye soylenmeye baslayınca kovdu. Yanı kendı evımızden kovuldum. Daha oncede cok kez kovdu. Hakıkaten alısıyorum sanırım. Dert ettıgım kadar var mı dıye kendıme sormaya basladım. Fakat bazen buraya ve dıger forumlara yasadıklarımı yazıyorum. Sonra bır baskası yazmıs gozuyle bakmaya calısıyorum, ne kadar kotu, ne kadar haksız yere ezılmıs dıyorum... Ama baskası olunca dıyorum bunları. Sankı hak edıyorum ben bunları. Bu kadar sıkayet etmesem, boyle olmayacak, suclu benım oyleyse demeye basladım.
O zaman bu defa kovulmayı beklemeyin!!
Gidin yerleşin evinize!
Kendi kalsın ailesinin evinde.
Yok boşanıyoruz bilmemne derse,hiç üstelemeyin,boşanma davası sonuçlanana kadar evinizde kalma hakkınız var,bunu söylersiniz.
Zaten kendi yaptıkları boşanma sebebi,evlilikte suçlu taraf dava açamaz,buyursun denesin şansını!!!
Canim bak dun geceden beri hepsini okudum yorumlarla beraber.. Laale'nin dedigi gibi kovulmayi beklemeden git yerles evine! ve bir seyler duzelsin diye bekliyorsun ama sikayet etmen bir seyi degistirmedi goruyorsun bu yuzden net bir karar ve tavir almalisin. Evli ve genc bir kadinsin kendi evinin tadini cikartma hakkina sonuna kadar sahipsin.. Sonucta esinin ailesi yatalak degil, hasta degil.. Esinin ailesiyle konusmayi deneyemezmisin? Seninde ailen var ama sen oyle yapmiyorsun kari koca gibi yasamak istiyorsun.. Valla davulun sesi uzaktan hos gelir diyeceksin ama ben olsam'ki kendimi biliyorum yaparim: gider yerlesirdim ve akli basina gelene kadar konusmazdim onunla! seni her an tartismada kovacak ve kufur edecek bir insanin uzerine bu kadar dusme.. Kendini icinden gelmesede uzaklas ve bence ailesiyle konus.. canima tak etse bosanirdim ama sen yapici olmak istiyorsun madem net ve agir bir tavir koy. Yoksa bu adam evini ocagini bilmez!
peki ailenle aran nasil? esinin onlarla kontagi iyimi? ne syklikla gorusuyorsunuz
yazdıklarında beni anlatıyorsun sanki
baştan nasılsa öyle devam ediyor..
bende 3 yıllık evlıyım ilk gunden beri mutsuz...ama yapcak birşey yok
ya deveyi güdecen,ya bu diyardan gidecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?