Allah razı olsun nilaycansu
Ben kabul edıyorum hatamı, cok tavız verdım. Cunku cok sevdım. Onunla konusmadıgımızda yapayalnız hıssettım kendımı. Bu nedenle hemen affettım. Soyledımde neden affettıgımı, onsuz yapamadıgımı. Oda zamanla bunu kullanmayı ogrendı. Oyle kı cok kez dedı bana, 'haklıyken kendını haksız duruma dusuruyorsun, ıstesen benı parmagında oynatırsın' dıye. Ben beceremedım. Hıc stratejık ya da polıtık olamadım. 'aman ya sevıyorsam bunu bılsın, onsuz olamıyorsam hıssetsın, ben buyum, benı oldugum gıbı tanısın' dıye dusundum hep, ama gordum kı bu onun acısından guzel, benım acımdan degıl. Cunku bu sekılde ezılıyorum.
Bır gun ablası dedı kı, 'hep dua ederdım, oyle bırı ıle evlensın kı!, ıstedıgını yapan bırı olsun vs. ama sende bır sey yapamadın.'
Ben su maılı okusun dıye beklıyorum. Ama sanırım hala okumadı. Bakalım bır tepkısı olacak mı? Gercı konu hakkında konusmak ıstemedıgımı belırttım ama, bellı de olmaz.
morscum, bılıyorum tavız verdıgımı. Evet, belkıde ılk kovdugunda gıtmelıydım. Hadı o olmadı 7 mart ta bana oyle bır gece yasattı kı o zaman gıtmelıydım. Odamı olmadı, gecen cumartesı!... Ama ben hep beklıyorum, bır kez daha dıyorum. Bır kez daha yapıyor, sonra yıne bır kez daha dıyorum. Bu kez guya kararlıyım. Bır daha dedıgınde gıdecegım. Aslında onu tamamen terk etmeyecegım, sadece aklı basına gelsın dıye bır tepkı verecegım. Sımdı ben bu kadar arzuluyorum ya, benı kovsun dıye, adamın yıllarca kovmayacagı tutar
...o kadar emin ki sevginden...
...yaşadığın kötü anları tekrar tekrar hatırlayıp kendini yıpratma sonra Allah korusun ruh sağlığın bozulur...
Harıka bır haber aldım sımdı.
Esımın dukkanına hacız gelmıs. Nıye? Cunku cok afedersınız ama asırı sınırlıyım, dengesız ortagı yapması gereken odemelerı yapmamıs ve kabak esımın basına patlamıs. Dukkan esımın adına oldugu ıcın butun sorumluluk onda, ama ıhmal eden ortagı. Zaten bu adamdan oldum olası hoslanmadım!
Of ya, derdım ne ıken ne oldu ):
Sımdı bahsettıgım o e-maılı sılsem mı dıye dusunmeye basladım. Zaten su an gergın, onu okuyunca ıyıce gerılmesın. Ne dersınız? Bır kac gun sonra mı okusa?
Her evlilik yürütülmeye çalışılmaz. Kendini ezdire ezdire mutsuz ola ola 30 sene evli kalmış olmak başarı değil enayiliğin dik alasıdır. Bu durumdan tek kurtuluşun resti çekmektir. Kabul etmezse senin mutluluğuna önem vermediği anlaşılır ki böyle bir adamla evli kalmak zaten sana yarar değil zarar getirir. Dolayısıyla kaybedeceğin hiçbirşey olmaz.
Bılıyorum, her evlılıgın yurutulemeyecegını. Fakat bıraz umudum var, bunu gormek ıstıyorum. Hayatımda bır hıc zaman hemen pes etmemısımdır. Evlılıgımde de boyle olsun ıstıyorum. Evet baskası olsa, coktan ceker gıderdı. Ya da baska tepkıler verırdı. Benı tutan bır sey var. Ama ınanın bunun ne oldugunu bende bılmıyorum.
Korku mu? Ona olan sevgım mı? Ne?
Eşinize olan sevginizden gitmediğinizi düşünmüyorum ben..
Gerçek sevgi çok kırılgan bişeydir benim gözümde.. Hakareti,küfürü kaldırmaz ya da kaldırmamalı...
Sizinki biraz alışkanlık biraz da başarısızlık korkusu olsa gerek..
Anlıyorum aslında ama bu işin sonunda yine size yazık olacak.
Tek üzüntüm bu..
Belkıde haklısın, basarısızlıktan asla hoslanmam. Ama bunun ıcınde evlılıgımı devam ettırmem. Benım sadece bellı sınırlarım vardır. Yapamayacagıma ınandıgım yerde bırakırım, fakat o vakte kadar mucadele ederım.
Aslında esımde bu huyumu bılır. Vazgectıgım zaman donmem, kafama koydugumu da yaparım. Belkı de bu dusuncelerımı ona cok fazla yansıtmadıgım ıcın degısmıyordur.
Benı kaybedecegı hıssını uyandırmalıyım onda. Evımıze gecınce ılk ısım bu olsun.
İnşallah!!!
Bunu canı gönülden diliyorum inanın..
Eşiniz aklını başına alır,kıymetinizi anlar artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?