eşim beni beğenmiyor

keşke yapabilsem başından ayrılmıyorum sürekli sarılıyorum,onsuz hiç bir şey yapmıyorum yapamıyorum

eşin fazla ilginden dolayı böyle yapıyor resmen. demişsin zaten onsuz birşey yapamıyorum diye, o da bu yüzden kendi hayatına bakıyor bak evden azıcık uzaklaşınca da seni özlüyormuş hemen. benim dediğimi uygulayabilsen keşke o zaman o senin dibinden ayrılmaz. kendimden biliyorum yaa, benimki çok ilgilidir yılda bir tutar böyle huyu hemen bir ayar çekerim kendine gelir. mesela 15 gün falan böyle artist artis gezerim evde, ne bileyim kemik gözlüklerimi takıp( ki normalde hiç takmam) boş bir odaya geçip kitap okurum. dayanamaz gelir yanıma gelsene niye burada oturuyorsun der ben gayet neşeli yaa kitap süper ama bunu bitirmem lazım gibi şeyler söylerim gıcık olur. sonra her gün her gün kızlarla biryerlere gideriz bazen akşamlarıda çıkarım arkadaşlarımla görüşürüm. benim bu kadar eğlendiğimi onu oyunun dışında bıraktığımı görünce daha da sinir olur. sonra resim yapmaya başlarım bir gün birden ki yeteneksizin önde gideniyim. böyle böyle o da ne yapsam dibimden ayrılamaz olur bir süre sonra. aynı taktik bence sende de çok işe yarar arkadaşım. iradeni koy ortaya dene bir.

ilk olarak şu var ki daha 9 aylık evlisin ve "olmuyorsa boşanalım" ne demek? nekadar kolay ağza alır oldu insanlar bu lafları. yapmayın arkadaşlar...

ikinci olarak gençsin güzelsin şöyle bi giyin süslen azıcık cilveli ol. bi mesaj yaz kocana o dışarıdayken, ama okkalı olsun.. özel olacak ama ne bileyim yatak odasında olduğunu fln yaz uyar adamı. bak o 3 saatlik gezmeler 1 saate düşmüyor mu koşa koşa gelir valla hatta brda okumuştum yine kocasına özel iç çamaşırlarıyla çekilmiş fotoğraflarını gönderen bi kadın vardı kopuyordum ona adam kaçıp geliyordu eve

sonra ne o öyle onsuz bişey yapamıyorum fln. git bir uğraş bul kendine. kursa git kadınlarla gün yap spora git. bunları da kocana öyle bir anlat ki merak etsin.

bence kocan zaten seviyor seni sadece fazla mıç mıç olmak bıktırıyor erkekleri. flörtte iki günde bir gördüğü kadını şimdi 24 saat görmek tabi ki bıktırır. azıcık action ister erkekler.

sen de adrenalin yap

bence fazla takmışsın kafana rahat ol

denicem inşallah başarabilirim,evlenmeden önce kendime güvenim tamdı,onun ilgisizliği yüzünden kendimi saldımevden bile çıkmak stemiyorum ama başarıvcam

Daha çok yeni evlisiniz,1 yıl bile olmamış.
Bu dışarı çıkma huyu kemikleşmeden önlemini alman lazım.

Eşin,ya bekarlık yaşantısına devam ediyor (arkadaşlık-gezme anlamında) ya da babasından gördüğü koca modelini taklit ediyor.
Orasının ikinizin evi,yuvası olduğunu,evliliğinizin sınırlarını,senin beklentilerini ona hissettirmeye çalış.

Yuvayı dişi kuş yapar demişler.Ama ağlamakla,men etmekle,kaprisle filan değil.Kendine göre taktikler geliştirebilirsin.
Eşinin evde geçirdiği zamanın mutlu ve huzurlu olması en güzeli.Yani yakınmalar ve sızlanmalar olmadan...

Mesela ilk kez yaptığın bir yemeği allayıp pullayabilirsin,abartabilirsin.
Diyelim spagetti için değişik bir sos yaptın,misafir takımlarını çıkarırsın,yanına atıyorum akdeniz salatası yaparsın,italyanca müzik açarsın,italyan gecesi hazırladım dersin.
Sevdiğiniz bir dizi varsa,o gece patlamış mısır,çips,meşrubat vs hazırlarsın,aaa nereye gidiyorsun,bu gece dizi izleyeceğiz,hazırlık yaptım dersin.
Bunlar gitme,neden gidiyorsun,beni sevmiyorsun demekten daha çok işe yarar :)

aslında çok erken soğukluk için.yeni evlisiniz.
biraz rahat bırak bakalım,sende evde oturma daha çok kurarsın düşün düşün içine dert olur.çık dışarı,kafanı dağıtmış olursun.

çok haklısın ama beni bir kaç defa reddedince bende yapamıyorum,fantazi falan,içimden gelmiyor

evet zaten boyle arkadaslar aileyi bile dagitir
soyle bi dusunuyorum da erkegin yerine kendimi koyuyorum mesela bana da al iste esi ariyo yine bak kalkip gider bizi yalniz birakir hadi git git esin bekler falan deseler gururuma yediremem
ama o arkadaslar evdeki yalniz kalan esi hic dusunmuyolar

çok haklısın ama beni bir kaç defa reddedince bende yapamıyorum,fantazi falan,içimden gelmiyor

işte reddedemeyeceği tekliflerle git ona bir de yukarıda demişler ya hani hayatının azıcık dışına it onu çok eğleniyormuşsun onsuz gibi yap. bak nasıl patır patır takılcak peşine :))

evliliğe benzemez ama mesela ben ne zaman durağan hayatım olsa erkek arkadaşımla çok ilgilenmeye başlarım o hemen uzaklaşır ki çok ilgi delisidir bıkar... ama ben ne zaman arkadaşlarımla takılsam böyle aşkım çok eğlendik bilmem ne diye bahsetmeye başlasam deliriyor hemen. normalde saatlerce aramayan adam ben dışarıdayken patır patır mesaj atar nerdesin kimlesin bilmem ne diye..

stratejik olmak lazım

yapıyorum dışarı çıkıyo

valla Allah yardım etsin ben de eşimin benimle vakit geçirmekten hoşlanmadığını düşünenlerdenim başkaları eşleriyle vakit geçirir gezer sanki bi tek biz böyleyiz gibi hissederdim hep ama bu sorunu yaşayan çok insan var malesef... erkekler evlendiklerini kolay kolay anlamıyor sanırım... çok sinir bozucu bişey ama sende kendine başka uğraşlar bul sadece onun yolunu gözlemekle zaman geçmiyor

ben hiç reddetmedim onu hep istekli göründüm,hep onunla vakit geçirdim.ya ben öle yaparsam daha da uzaklaşır diye korkuyorum

ee yani ya nelerini biliyorum ben .. kadın içerde kocasını bekelr onlar eş ve arkadaşları oyun oynar( pes futbol) Felan sonra bide o evde kalılar yuzsuzler butun hafta ust uste gelırler... Ya ben severima rkadaş ilşkilerini ama senin adam da fazla egoluymuş.. yani braz hadi biladaer bizim programımız var desin yada yediremiyorsa Başım agryor hasatyım detyip kaçsın ya her ne olursa olsun biraz zamn tanı.. herşey yoluna girer.

ya öyle devam ederse çocuk olursa naparım diye çok düşünüyorum

inşallah yoluna girer

eve geldiğinde sinirden yüzüne bile bakmıyorum,babasıyla bile konuştum adam bir saat nasihat etti ama boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…