eşim beni beğenmiyor

inşallah öyle olur ama ya daha kötü olursa iyice beni umursamazsa diye korkuyorum

yok canım yok hiç merak etme öyle bi şey olmaz tıpış tıpış gelir sana..bence onun üzerine fazla düşme bırak tabi fazlada ipleri salma amaa..sadece ona umursamıyormuşsun gibi davran.kenidine çok fazla vakit ayır onu ihmal et biraz..

bi silkelen kendine gel
bu gece için özel hazırlan makyaj falan yap
güzel bir müzik falan aç
seni o halde görünce ne yapcak bakalım

düzelir meraketme canım ama gözünü açmak sana kalmış,benide eşimde ara ara olur böyle durumlar,arkadaşların taktiklerini yabana atma mutlaka uygula..eşim arada ilgisiz umursamaz yorgun bir hale bürünür,bende o zaman üstüne hiç gitmem..mesela daha 1 ay bile olmadı aynı bu durumlara girdi,bende bebeğimi eşime bıraktım hafta sonu dışarda işlerim var dedim kuaföre gittim saçlarımı koyu bir renge boyatım,güzel bir kıyafet aldım mağza giydim eve geldim eşim şok oldu,bebek ne zaman uyurki deyip durdu:) geçenlerde de gittim kuaföre sarışın oldum ama onun ilgisiz olduğu bir zaman değildi değişikliği seviyorum,eve geldiğimde senin bu huyuna bayılıyorum dedi:) yani herşeyi onun için özel yaptığınıda herzaman sanmasın.kendine değer ver.kendin için iyi şeyler yap sevdiğin ..ne bileyim ben genelde kuaföre giderim,alışveriş yaparım,işe giderken arabayla eşim beni bırakır ama hadi bugünde ben seni bırakayım derim arabayı ben kullanırım.arkadaşlarıyla tanışırım ,bekar olanları dahil..yemek hazırlıyorum arkadaşlarını çağırsana derim..hıı erkek arkadaşlarının yanındayken telfnla arama mevzusunda birçok arkadaşa katılamycam...eşim okey işini bi ara çokca abartmıştı bende arayıp durdum arkadaşalrı yenge arıyo eyvah yandın falan deyip dalga geçmişler eve geldi söyledi,bende orayı basmadığıma şükret dedim ,ben böyle şeyler istemem arkadaşlarınla akşamlarıda vakit geçir tamam ama haftada 1 olsun 2 olsundedim..özetle: kendine çekidüzen ver dış görünümünden psikolojne kadar..kendine güven ,kendini sev.eşimle bebek olana kadar hiç soğukluk yaşamadık ama bebek doğduktn sonra mecburen yaşadık ,malum bebek ağlıyor geceleri kalkyrm falan eşimle ayrı odalarda yattık uzun süre..hamilelikte aldığım 20 kilo :) eşim ne kadar desede ben seni herhalinle beğeniyorum diyede bunun kocaman bir yalan olsuğunu seziyordm,bebeğimz 2 yaşına geldğnde o kilolardan kurtuldum,çalışma hayatına döndüm,eşimin toplantıları ,konuşmalarında hep yanında oldum.tabikide alımlı güzel kıyafetlermle bakımlı halimle,arkadaşları hep çok şanslısın çok anlayışlı seni hep destekleyen bir eşin var diyolarmış:))) çok güzel bir duygu ..ama dediğim gibi kadın olmak eş olmak üstelik hemde anne olmak gerçekten zormuş bende evliliğimin 8.yılında daha iyi anladım...belki çok yeni evlisin bu sorunları yaşamak için çok erken ama inanıyorumki şimdiden bunlarla başetmeyi öğrenirsen kuursuz bir evliliğn olacaktır.çok uzun oldu kusura bakma yardımcı olabildysem ne mutlu ,bende dahil herkes kendi hayatından örnekler veriyor uygun olanları uygula canım

haftada üç gece seni yalnız bırakıp çıkmak nedemek yaa.. o adamı sallar sallar atarım. evliliğin nasıl birşey olduğunun farkında değil sanırım. tepkini koy bence. kesin sınırların olsun.

merhaba canım öncelikle duruma üzüldüğümü belirtmek istiyorum ama bence biz kadınların en büyük hatası tepkilerimizi fazla göstermek bunu bağırmak çağırmak anlamında sölemiyorum duygusal olarak ve erkekler bu duygusallıktan bunalabılıyorlar sen o gittiğinde evde yanlız kalıyorsan evde yanlız olabıldıgını ve onsuzda vakit geçirebiliceğini, düşünür o giderken ben evde yanlız kalamıyorum benıde anneme gotur atıyorum arakdasıma bırak diye onu mecbur kılmalısın bı sure sonra senı bıryere bırakmadan dısarı cıktıgında kendısı aklında kalıp rahatsız olucaktır. benim sözlüm daha evlenmeden bana peşin peşin söylüyor her cumartesi arkadaşlarımla dısarı cıkarım aile içerisnde özel prgram olmazsa senide annene veya benım anneme yada bır arkadasına bırakırım doneerken alırım ve arkadaslarıın hepsi bekar şimdi vazmıgeçicem onunla evlenmekten hayır herşey bızım elımızde . cinsellık anlamında söyliceğimde eğer flört döneminizde beraberlık yasadıysanız muhakkak onun tadını almış ve artık heyacanı kaçmış olabilir ama aranızda bu heyecanı yaratacak olanda sensın bence müzikten içkiden seksi kıyafetten ziyade yatakta en azından sende onu arzuladığını ve istediğini belli et gayret göster cok korkuyorum bır gun esım benımle sevısırken aklından baska bırseyler gecer ben ona yetmezsem dıye düşünsene seninle beraber oluyo ama aklından geçenler kendini tatmin etmek için snei kullanıo gibi çok kötü ..... bu yüzden ondan gözlerini ayırma karşısındakının sen oldugunu hatırlat guzel cumleler fısılda veeeeeeeeee biran önce kendını toplaaaaaaaaaaaaa zayıflaaa en azından bir göz kalemi bir ruj evdeyken bıle sür :))) inşallah düzelir aranız canım

çok basit bir yöntem onu hayatının merkezinden alıp güzel bir köşeye yerleştireceksin arada tozunu alacaksın sonra o merkeze kendini koyacaksın ben çok güzelim ben süperim edasıyla yaşayacaksın herşeyi başar alışverişi kendin yap ufacık bir eksiğinde ondan isteme git kendi beğendiğini istediğini al yalnızda olsan gez toz hafta sonu planlar yap kendin için bir arkadaşın varsa onla yoksa kendinle çık dışarıya kendine yemek ısmarla mesela sonra çok beğendiğin bir şeyi al kıyafet takı toka herşey olabilir aldığını hemen kullan beğendinmi diye sorma onun farketmesini bekleme eğer farkeder sorarsa çok beğendim banada çok yakıştı aldım de sen önce kendine inandır değerli olduğunu sonra gerisi gelir sıyrıl kabuğundan yeni bir sen ol
birde kilo aldım demişsin kilo vermekle başla yürüyüş yap sen yürüyüşe çıkarken ben yürüyüş yapacam de çağırma onu bak arkandan nasıl geliyor erkek yaaa idare etmesi öyle kolay ki sadece biraz zamana ihtiyacın varmış bak yardım ediyoruz sana ben kendim çözdüm olayı:)))

Son düzenleme:

vavvv güzel taktik bunlar benimde sorunum arkadaşınkine benziyor
hafta sonu pazar geldimi eşim bir yerlere kaçıyor iş stresini atmak için ya arkadaşlarına gider yada başka şeyler mutlaka bulur
her hafta sonu değil ama genelde böyle birde benim kızım var zaten işten geç geliyor.
hiç vaktimiz kalmıyor bunları uyguladım biraz evet etkili oldu ama ben devam ettiremedim malum kızımdan dolayı ama erkeği merak ettirmek lazım buna inanıyorum

lütfen önce kendini sev...
sonra azcık mesafe koy araya..
bakımlı süslü ol...
kendine güven...
gerisi gelir...
güleryüzlü olmayıda unutma tabş buarada..
mutluluklar...

Bence bir süre ilgisiz bırak, cinsel anlamda da.. Ama kendine bak süslen püslen ve neşeli ol, onsuz dışarı çık bikaç kez onu evde tek bırak... Bak nasıl adam oluyor.. Ona onsuz da mutlu olacağını göstermezsen olmaz benden söylemesi... Allah Yardımcın olsun. Ya Vedüd Celle Celalühü oku bol bol.

hepinize çok teşeşkkür ederim

sanki cinselliği zorla yaşıyo isteksiz,bu yüzdende ben soğuyorum

güzelim sorunlarının aynısı bendede vardı. benim konuma bi göz at istersen. vallahi bende çok ağladım yalvardım ,ama o arkadaşlarını seçti çoğu zaman. şimdi Allahıma şükürler olsun iyi aramız.

cinsellik olayına gelince ,ben yanlız kaldığımız zamanlarda onun aklında böyle bişey olmasa bile giriyorum kanına. en azından nefsi kırılsın istiyorum. denediğim çoğu zamanda işe yarıyo açıkcası. mesela çok özenmiyorumda ,askılı badilerimden giyiyorum içimde başka hiç bişey olmuyo sütyensiz olduğumu fark edince dikkati bana yöneliyo :)) çok muzurum ya ,anlatırken farkettim :)) olur olmadık sohbet ederken bile git kucağına otur sırnaş ,cilve yap. o uzanırken üzerine yat ama öylesine yatmışsın gibi hareket et. ozaman daha çok isteği geliyo bizimkinin. yani sen çok istekli ol ama öyle görünme. normal bişeymiş gibi davran. inşallah düzelir aranız. Allah yardımcın olsun.

inşallah canım Allah razı olsun hepiizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…