- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi pessimistic_02
-
ee yani ya nelerini biliyorum ben .. kadın içerde kocasını bekelr onlar eş ve arkadaşları oyun oynar( pes futbol) Felan sonra bide o evde kalılar yuzsuzler butun hafta ust uste gelırler... Ya ben severima rkadaş ilşkilerini ama senin adam da fazla egoluymuş.. yani braz hadi biladaer bizim programımız var desin yada yediremiyorsa Başım agryor hasatyım detyip kaçsın ya her ne olursa olsun biraz zamn tanı.. herşey yoluna girer.
mesela ben esimden ornek veriyim Allahdan arkadaslariyla ayri sehirde olduklarindan cok az gorusurler bana giderken hep bak nolur beni arama sonra basliyolar esinden korkuyor soyle boyle diye ben zamaninda bi mazaret bulur kalkarim diyo ben de tamam diyorum napiyim onu da dusunuyorum
eşiniz cinsel anlamda isteksiz olduğundan sizden kacmak için yollar arıyor olabilir ama bu sizi beğenmediğinden değil belki de kendinden utandığındandır..onu isteklendirecek seyler yapın,vakit gecirmeye calısın ha baktınız hala olmuyor onun la konusun sizden kacmasına gerek olmadığını onu bu haliyle de sevdiğinizi söleyin...
mrb arkadaşlar daha öncede konu açmıştım,eşimle cinsel sorunlarımız var diye,şimdide eşimle vakit geçirememekten muzdaribim,yine arkadaşlarıyla dışarı çıktı ben yanlız kaldım daha 9 aylık evliyim haftanın 3 günü dışarda,ben sanki evde hizmetçiyim beni farketmiyo bile ,sevdiğini falan söylüyo ama uygulama yok,benimle vakit geçirmekten zevk almıyo zaten cinsel anlamdada pekistekli değil,napıcam bilmiyorum,evlenmeden önceki halinden eser yok,bıktım artık annemlerle konuşuyorum sabret diyorlar,sabır sabır daha ne kadar Çok seviyorum eşime düzelsin istiyorum,kendimi ev arkadaşı gibi hissediyorum,sizce geçici bir durum mu yoksa devam eder mi,lütfen görüşlerniz çok önemli benim için
çalışıorum akşam 5 te eve geliyorum işimde stresli evdede bu durum olunca iyice hayattan soğudumcanım bak evde boş boş durma,bende bir zamanlar eşimle bir sıkıntıya girmiştim,herrgün yerdik birbirimizi.tabi ben evde 24 saat akşama kadar 40 tilki gezdiriyorum kuyruklarını deydirmeden.
akşam eve gelince haydaaa başlasın tekrar kavga.
sonra kendime uğraş buldum çiçek ekmeye başladım,sonra yeşillikler sabah uyanır uyanmaz onların yanına giderdim.gün içreerisinde de ilgilenirdim.terapi gibi geldi bana.eşimde beni mutfaktan izlerdi.
bence bu konuyu açık açık konuşun bu şekilde mutlu olmadığınızı söyleyin neden bu şekilde davranışlarda bulunduğunu sorun hatta biraz tavır alın tavır alın ki nerde hata yaptım da bu şekilde davranıyor diye düşünsün...
babam böyleydi..akşamları eve gelmek bilmezdi annem saatlerce camda beklrdi onu..haftasonları sabah dışarı çıkış o çıkış..akşam ezanında gelirdi bazen gece yarılarına kadar dışarıda arkadaşlarıyla olurdu çocukluğum kavga gürültüyle geçti evde.ne zamanki babam 45 yaşlarına geldi o zaman annemin dibinden ayrılmaz oldu annem bi yere gitçek olsa ne zaman geliceksin falan diye sordu..bbam 30 yaşında evlenmiş yani olgunluk yaşına kadar bekar hayatı yaşamanın etkisi sanırım evliliği kabullenememek bir diğer etkenin de erkeğin kadını evde hizmetçi gibi görmesi kadınla vakit geçirme zamanını kısaltıyo diye düşünüyorum.cinsel yönden yakınlaşmaması konusuna gelince bence br araştırın sağlık problemi olabilir ya da cinsel ihtiyaçlarını başka türlü giderdiği için size gerek kalmıyor da olabilir.bazı erkeklerde masturbasyon bağımlılık yapıyor ve gözü ne kadın görüyor ne başka bişey...
çok konuştum böyle olma benden sıkıldınmı,sorun ne diye ama sorun yok sen abartıyosun git sende arkadaşlarınla gez hep benden ilgi bekliyosun diyo
hmmm o zaman onun dediğini yap canım sende arkadaşlarınla vakit geçir kendine yeni uğraşlar bul ona umrunda değilmişsin hissini ver.we haksızlık yapma kendine bence dışarıda hayat var eve kapanma o kadar çünkü değer bilmiyormuş zaten.bide bırak seni özlesin o istesin senle vakit geçirmeyi .
hmmm o zaman onun dediğini yap canım sende arkadaşlarınla vakit geçir kendine yeni uğraşlar bul ona umrunda değilmişsin hissini ver.we haksızlık yapma kendine bence dışarıda hayat var eve kapanma o kadar çünkü değer bilmiyormuş zaten.bide bırak seni özlesin o istesin senle vakit geçirmeyi .
bende dört yıl kadar flörtle evlendim aynı benimkide böyleydi üstelik içer gelirdi .....
sonra baktım balıkları çok seviyor gittim akvaryum aldım içini balık doldurdum ....gittim alkol aldım balık kızarttım roka vs. akvarymun önünde küçük bir çilingir sofrası hazırladım...gel sahilde yemek yiyelim dedim gördüğünde çok sevindi ...her akşam balıklarla ilgilenmeye başladı yok yavrulayacaktı yok kavga edeceklerdi diye hiç bir yere gitmez oldu beraber izliyorduk onları arkadaşlarını ve onların kız arkadaşlarını da yemeğe davet ettim ...bekar arkadaşlarına inceden laf soktum...iş tamam oldu arkadaşları çağıracaksa bile çağırmadılar sonrada zaten bebek olunca onun hevesinden erkenden gelmeye devam etti şimdi bensiz hiç bir yere gitmez ...
şimdi de gitsede arkadaşlarımı çağırsam diyorum ama gitmiyor ki ...
seninkide düzelir gör bak
eğer ilgisizlik haricinde eşinden başka bir şikayetin yoksa ...önce güzel güzel bir doktora görünmeyi teklif et...ne kadar kırıldığını üzüldüğünü anlat baktın olmuyor keyfinden ödün vermiyor sende yemek yapma ütü yapma bakalım keyif değil mi canım istemiyor belki hastayım de eğer sen doktora gidersen ben de giderim de
bende işe yaramıştı ama benimki adam değildi
haaayııır yapacağın şeyi söyleyeyim sana. kesinlikle eşine sırnaşma, yanaşma, yüz verme ama suratsız davran demiyorum. kendi kendine çok eğleniyormuşsun, birsürü şeyle ilgileniyormuşsun, hayatını yaşıyormuşsun gibi yap. bak nasıl peşinden koşacak o zaman. eşine de iyi davran ama o sana yanaştığında ya da konuştuğunda ya da biryerden geldiğinde falan çok az böyle sevinçli neşeli bir halde ilgi göster sonra sanki hep başka şeyler ilgini çekiyormuş gibi başka birşeye yönel. hımm bu arada süper giyin evin içinde. çok neşeli ol arkadaşlarınla gezmeye tozmaya çalış. o evdeyken bile biz arkadaşlarla şuraya gidicez de çık mesela. gelince de trip yaparsa sen gayet neşeli çok eğlendiğini falan söyle. bak o kendisi sana yanaşacak. çünkü gönül kaçanı kovalar.
bende arkadaşa katılıyorum.
biraz da sen uzaklaş bakalım ne yapacak.
kitap oku.
ingilizce kursuna git.
tiyatroya git.
sinemaya git.
alışverişe git.
sonrada ballandıra ballandıra anlat ona.
yine forumda bir arkadaş vardı.
giyiyorum süslü püslü geceliklerimi dönüp totomu yatıyorum diyordu.
1 dayanıyor 2 dayanıyor en sonunda yanaşıyor diyordu.
sende öyle yap bakalım ne kadar dayanacak.
birde böyle dene.
denemekle hiçbirşey kaybetmezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?