eşim beni bıçakladı:(

Tabiii işten çıkartsınki onun eline mahkum olasın....Sizin hayatınızı mahvetmek için gerekli tüm koşulları kendine göre hazırlamış...Kölesisin sanki onun....Herhangi bir madde kullanımı varmı? yada içki gibi...kötü bir alışkanlığı...yani bu şiddet onun karakterimi ? (Daha doğrusu karaktersizliğimi?)...yoksa bi madde kullanımı yada içki tesirindemi yapıyor...

"Gıdecek bır yerı yok" dıye bır kavram yok.

Es dost yoksa devlet var.Yeterkı adım atılmak ıstensın.

hiç bişey kullanmaz kendi yapısı

Aman yarabbim
rapor nasıl almadın zaten eve kapatmış nasıl alıcaksınki
ara polisi durumu anlat anında gelirler delimisin
telefon yoksa netten ulaş ama ulaş
sonunda bıçağın yeri duruyodur
onlar çıkarırlar raporu
eniştem zamanında evin önünde rezillik çıkardı diye boşanma sürecinde bi kaç gün devriye durdu kapıda
pasif olmayın
önce çocuğunuz için sağlam olmalısınız
evde mümkün olduğunca uzak durun ondan
cinnet geçiren aileleri görüyoruz bu işin şakası yok ama hemen polise ulaş hemen
ailem yok polis kabul etmez bahane aramaya zamanın yok önce avladın için (ki ona da bişey yapabilir sinirlenince)sonra kendin için bişeyler yap
bak bize ulaştın başkalarınada ulaşabilirsin.

Çalışıyormusunuz,eviniz kiramı,çocuğunuz kaç yaşında?
Ve en önemlisi siz gerçekten bu adamdan kurtulmak istiyormusunuz.
Yapamayacağımız hiç bişey yok yeterki isteyelim inan buna...

Gidiceksin şikayet ediceksin arkadaşım napcamı mı var?

bugün kolundan bıçaklayan yarın göğsünden bıçaklar Allah korusun !

Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü
0312 419 29 64
Burayı arayıp ne yapabileceğini sorabilirsin yeri bildiğim kadarıyla Kolej'de önünden geçerken görmüştüm.Çankaya Belediyesi'nin karşı tarafına düşüyor TED kolejinin üstünde kalıyor.
Ama sakın bişey yapmadan oturup durma kendin için olmasada çocuk dünyaya getirmişsin onun için çaba sarfetmek zorundasın öyle düşün.

BİLMİYOR.ev kira iştende çıktım

e aranız nasıl şuanda ne kadar süre oldu siz eve geleli ...
ne dedi ..Gelmenize ..
İşten ayrılmasaydınız keşke ...yada yine girer çalışır geçinirsiniz..
böyle bir adamla yaşamaktansa bi odada yaşarım yine yaşarım.
Durumuzu ayarlamaya başlayın bence

çok tşk ederim bende internette araştırdım ama raporum yok ve beni eve kitliyo elimden bişey gelmiyo kadın sığınma evlerine rapor olmadan gidilirmi acaba

Telefonla ulaş,telefon yoksa internetten ulaşabilirsin.Gelir kapıyı kırarlar gerekirse.
Ama şunu da söylemek istiyorum:Bi arkadaş bahsetmiş barıştırmaya çalışıyorlar filan diye.Sakın ha! Eve geri dönme çıktıktan sonra. lmaz: kararlı ol,kadın sığınma evleri vs. var.
Sokakta bile yatsan bu adamın yanından iyidir.

bıçaklandıktan sonra eve kiltiledi diyorsun sonrada annemelre gittim geri geldim diyorusun burda çelişki var ..ama anladığım kadarıylada korkuyorsun..böyle sesizce oturma sanki artık ne yaparsa yapsın gibi hissetim bırakma kendini..bunaların hiçbirini haketmedin kendini suçlayıp bitirme iyiice bişekilde biryerlere ulaş lütfen ..aslında şu anda bile biz bunu öğrendik ve bundan haberdarız istersen polisi arayıp evine yönledireblirz..şiddete mazur kalıyorsun ve hapis tutuluyorsun buda bir yardım çağrısıdır..eşim polis arayıp ne yapılabileceğini öğrenebilirim..

of ya arkadaş çıkmış nasıl ulaşılırkii...burdan resmen yardım istiyor aslında bizse oturup akıl vermeye çalışıyoruz..şu anda psikolojiside çok kötüdür ne yaptığını bile bilmiyo bence..

eve kilitlemesi ve şuan raporun olmaması BİR ENGEL DEĞİL...

bıçak yarasının izi kalır dr.lar yine rapor vereblir. olay günü evde kilitli olduğunuzu söylersiniz.
ayrıca internetiniz açıksa internetten de ulaşabilirsiniz. telefon yok mu evde?

Nasıl üzüldüm :çok üzgünüm:
Çok çok geçmiş olsun..
Bir an önce kurtulmaya bakın o evden, o adamdan..
Çocuğunuz varmış birde, o yavrucak o ortamda neler görecek acaba daha..
O yavrunun psikolojisini bozmadan, kendinizi dahada fazla yıpratmadan faaliyete geçin nolur.
Arkadaşlar yazmış zaten, numaralar vs. Arayamıyorsanız netten irtibata geçin.
Susmayın sakın kabullenmeyin bu olayı !!

bence arkadaşı ailesi geri göndermiş ve sığınma evine yada polise gitmek istemiyor korkuyor böyle adımlar atmaya çocuğuyla düzenini bozmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…