Eşim beni bugun çok üzdü ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Keşke kocan sana o lafı söylediğinde "aaa sen varken bana düşmez onu yemek"deseydiniz.
Güzel laf ama öyle laflar o anda aklıma gelmiyorki insanlar duymasn diye çırpınıyorum bi taraftan.

hep mi böyle peki? adamın yaptığı o kadar manasız geldi ki bana hiçbirşey diyemiyorum. benim eşim bana dese sen ye b.kunu ben yemeğimi yicem derdim herhalde. öyle kolay kolayda barışmazdım
Yok her zaman böyle degil bugun çok iyi başlamıştık kötü bitti. Üzüldüm ya

Ben sarılmıyorum suan da o sarılıyor suçlu ya suçunu iyi biliyor . Biraz küsmeyi banada anlatın ya . Hiç küsemezmi insan eşine
Ben eşime küsmem ama eşim de böyle bir şey bana diyemez. Diyemez yani. Bir pizza nedir ki neden öyle bir tepki verdi şaka gibi!

Güzel laf ama öyle laflar o anda aklıma gelmiyorki insanlar duymasn diye çırpınıyorum bi taraftan.
Ah benim anında geliyor aklıma öyle laflar,
Tamam o zaman sen b.k ye,ben de şurada pizzamı yerim derdim anında,
Akşama da evimde kendime aile boyu pizzamı yapar- hep evde kendim yaparım-ona da yemek bile vermezdim,kendine layık olanı yapar ve yerdi

sen böyle küslügü uzattamadım yemeyi önüne koydum beni eve götür dedim diye pasif olursa daha cok o kelimeyi kullanır

o mağazalara girdiğinde siz de kendiniz gidip pizzanızı yeseydiniz..

O dediğin şey senin ağzına daha çok yakışıyor hayatım sen ye deseydin valla gebertirim adamı

O dediğin şey senin ağzına daha çok yakışıyor hayatım sen ye deseydin valla gebertirim adamı

Ayıp etmiş. Kusura bakmasın ama ben burnundan getirirdim sanırım. Yazım dilinizde sanki erkek egemen. Bana kıyafet aldı vs demişsiniz. Bişeyler aldık demek yerine. Küslük olmasın sarılsın. Kv anlamasın yemek yesin. Bu şekilde düşünürseniz maalesef bu tarz söylemlerle karşı karşıya kalmanız olağan.

Kesinlikle taviz vermeyeceksin gecen bizde tartistik ilk ben baslattim o uzatti onun icin hazirladigim kahvaltiyi yapmadi ben de hic yuz vermedim konusmadim iki yabanciya donduk sonra pasa pasa geldi ben seni boyle severken neden bunlari yasatiyorsun dedi.ama ben yanina gitseydim taviz verseydim beni cok kirardi eminim cunku onceden hep yanina giderdim paramparca ederdi.boyle olunca yaraniyorsun canm

Benim eşimin de sabri çok çabuk taşıyor sinirleniyor. Kayinvalidem hep çocukken havale geçirdi ondan der. Bu konuda eşini yola getirenlerin yorumlarını ben de bekliyorum.

Ya koptum yemin ederim. Bide sımdı sarıldık yattık demişsin bence de bu lafın üstüne yapılacak en güzel şeyi yapmışsın

Bu saatte nasıl uyunur ki

Hiç laf atmayacaksınız
suratına bakmayacaksınız
Surat asmadan evde yok gibi davranacaksınız

keske hemen affetmeseydin bi cabasi olsaydi da oyle barissaydin..
kan verdiyse verdi kan vermede bisey yok ki
sen kiyamamissin barisasin varmis ama alistirma boyle
bunun icin cok tartismaya da gerek yok ama milletin ortasinda bok ye diye bagirirsa bende kuserdim o gun ta ki gonlumu alincaya kadar
gonlunu almasi lazimdi
bi de durduk yere niye oyle dedi ki biseye mi canı sıkkındi

evet ya o benim de dikkatimi cekti
"ustume bisey aldi sagolsun"
yabanci mi bu adam senin kocan ne demek aldi sagolsun alacak tabi :)
ayrica kocanin parasi senin de paran "aldik" demek daha dogru.
sanki sen sahipsiz kimsesiz kadinsin da "bana aldi sagolsun" diyomussun gibi olmus
yanlis konu sahibi bu tavirlarini degistirmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…