- 22 Mayıs 2017
- 426
- 256
- 18
Zaten her zaman yapan bir insan degil . Ama yaptıgı zoruma gitti . O da pişman oldu ama iş işten geçtibazenn gerekiyorr canm tavir yapmak Yoksa bu senin icin tek kalmazz Cok yapar böyle
Bu sefer saflıgıma denk geldi niyese basiretim mi baglandı anlamadım. Bide aglamamak için kendimi sıktım ya bunaldım o anda bişey de diyemedimTavrını koyacaksın bak nasıl paşa paşa gelecekti. O senin ağzına layık diyip susturacaktın. Bende küs kalmayı sevmem eşimle ama direnirim de
Offf aynı evde ne kötü bir hayat tarzı ağız tadıyla kusemiycem tartisamiycam kendi evleri yokmu? Neden sizdeler yada neden siz onlardasinizKaynanama belli etmek istemedim şimdi şöyle bir olay var ben eşimle tartışmamı anlatınca kaynanama o daha çok ogluna hizmet ediyor bende sevmiyorum bu olayı. Pışpışlaması hoşuma gitmiyor. En iyisi belli etmemek dedim
Biz bir oturuyoruz canımBelli etmemek ayrı, ben olsam açlıktan geberse o tok biz eve gideriz zaten der geçiştirirdim. Üstüne ağzını açacak olursa alırdı cevabını...
Trip atmıyorum ama sadece çok kırıldım 3den 7 ye kadar avmde suratım beş karış gezdim girdigi magazalara girmedim kapıda bekledim yemek yerine çıktık ordada tartışıyoduk sessiz kaldm yemek istemiyorum hiç bişey dedim ben yiyecegimi yedim doydum dedim .Sanirim evhanimisiniz ve esiniz size zaman ayirdigi zaman disari cikip gezebiliyorsunuz.
Ben siz olsam akradasimla bi guzel avm gezer kocasiz yerdim o pizzayi.
Pizza yemek icin ona ihtiyacin olmadigini anlasin.
Birde onune yemek hazirlayip gece size sarilmasina izin verdikten sonra trip atmanin bir anlami yok.
Ters manuel yapiin, o lafi baska bir zaman ona yedirin.
Onlar bizdeler canım k.pederim çalışmıyor emeklisi yok .Sarılıp yatmak nesi ya bu la
Offf aynı evde ne kötü bir hayat tarzı ağız tadıyla kusemiycem tartisamiycam kendi evleri yokmu? Neden sizdeler yada neden siz onlardasiniz
ayh ne şansizsin hem kvdeyle yaşa hemde kocadan böyle muamele:)B
Birlikte oturuyoruz canım
Trip atmıyorum ama sadece çok kırıldım 3den 7 ye kadar avmde suratım beş karış gezdim girdigi magazalara girmedim kapıda bekledim yemek yerine çıktık ordada tartışıyoduk sessiz kaldm yemek istemiyorum hiç bişey dedim ben yiyecegimi yedim doydum dedim .
Pizzayı yemeye o laftan sonra inanki hiç aklıma getirmedim . Yani kimse olmasa bagıra bagıra aglardım o kadar doldumki .o mağazalara girdiğinde siz de kendiniz gidip pizzanızı yeseydiniz..
Olabiliyor canım sizi çok iyi anlıyorum. İnsanın kalbi kırılınca cevap verecek hali kalmaz. Ama lütfen bi daha fırsat vermeyin. Annesine belli etmeyerekte en iyisini yapmişsinizBu sefer saflıgıma denk geldi niyese basiretim mi baglandı anlamadım. Bide aglamamak için kendimi sıktım ya bunaldım o anda bişey de diyemedim
Evet yemegi koymasaydım bile ben küsüyorum ya o daha çok uzatıyo oda küsüyor busefer evde hiç huzur olmuyo sevmiyorum ben böyle seyleriAvmde surat asmak zaten trip atmaya giriyor. Bence surat asan biriyle 4 saat gezme cabasida harbiden trajikomik olmus.
Yumusamani beklemis ozur dilemeden. Sende evde yemegini hazirlayalarak zaten yelkenleri suya indirmis bulundun.
Bu saatten sonra pek bir kari yok surat asip tavir yapmanin.
Ben olsam beni eve gotur demem birakirim orda onu eve giderim .Burnundan gelene dek de zehir ederim dunyayi ona . Nasıl bir laf o ya nefistir ceker .Sagolsun ust aldi falan ne kadar altta kalmissin oyle alacak tabi .Milletin icinde de bagirmazdim ama dunyayi burnuna getirirdim aldigi neyse de cope atarim.O size sunu canim cekti dese yaparsiniz ama o yapmiyor .Cok sinirlendim okurken dahi.
Not ; Birde sarilip yattin mi pes dogrusu
Ben şuan yumuşamadım yani o ona yemek verince yumuşadıgımı sanmıyor zaten yatakta yatıp bana sarılması bile benim ses çıkartmamda onun için yumuşadıgım anlamına gelmiyor. Ben sessizligimi korudugum sürece o benim onu affetmedigimi anlıyor.Terbiyesiz kendisi yesin asıl onu , nasıl hemen yumuşadınız biliyorsunuz dimi devamı gelecek bunun .
Kadinlar bu hale getiriyor bu adamlari.Bu kadar yuceltiyorsun goklere çıkarıyorsun köle gibi oluyorsun sonundaBitek benim tuhafıma gitti sandım bi an.
Hakkaten o nasıl bi ilişkidir öyle ya..saolsun üst almış bide sarılıp uyumuş. Hay maşallah.
Oyle yaptiginda hic karsilik vermeyin. Sessiz kalin sohbet acmayin ilgilenmeyin. Kus gibide davranmayin. O sordukca bisi oyle cevap verin. Eninde sonunda soracak neyin var diye veya hatasini anlayacak.Kızlar kaç gündür canım pizza çekiyodu eşime dedim pazar kimseye söz verme gezmeye gidelim diye. O da aradı beni hadi gidelim dedi namaz kılıp çıkarız dedim her neyse giyindim kuşandım çıktık ama nasıl hevesliyim eşimle gezmeye gitmeyi çok seviyorum arada bir gideriz her zaman gitmem gezmeye. Neyse iki üç magaza gezdik sagolsun bana bi üst aldı . Sonra ordan çıkınca ben acıktım canımda pizza istiyordu ya hemen yemek istedim. Pizza yiyelim mi aşkım dedim . B*k yiyelim dedi. Bende ne diyosun sen terbiyesiz dedim. Sabahtan beri pizza pizza diyosun dedi. İnanki abartıyor bir kere evde bir kerede avm de yiyelim dedim. Bide sesli bagırarak söyledimi millet bize bakacak diye astım yüzümü hiç konuşmuyorum ama aglamamak için kendimi zor tuttum . Okadar zoruma gitti. Neyse ilerledik o magazalara girdi sinirliyim ya girmedim bende magazalara. Sonra beni yemek bölümüne götürdü ben yiyecegimi yedim dedim yemiyorum hiç birşey beni eve götür dedim. Bide orda tartıştık .insana söyletiyosun diyor . Sen benden özür diliceksin dedim. Yemin ettim yemem diye yemedim de. Eve geldik kayınvalideme benim karnım tok anne çay yapalım dedim . Yemekleri ısıttım verdim eşimin önüne yedi. Kan verdi başı çok agrıyodu küslügü uzatmak istemedim. Şimdi sarıldı yattık . Ama hala zoruma gidiyor yaptıgı içim içimi yiyor . Resmen günümü zehir etti bana . O da pişman oldu ama iş işten geçti. Ben bu adama ne yapsamda yola gelir fikir verin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?