Eşim beni bugun çok üzdü ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tavrını koyacaksın bak nasıl paşa paşa gelecekti. O senin ağzına layık diyip susturacaktın. Bende küs kalmayı sevmem eşimle ama direnirim de

bazenn gerekiyorr canm tavir yapmak Yoksa bu senin icin tek kalmazz Cok yapar böyle
Zaten her zaman yapan bir insan degil . Ama yaptıgı zoruma gitti . O da pişman oldu ama iş işten geçti

Tavrını koyacaksın bak nasıl paşa paşa gelecekti. O senin ağzına layık diyip susturacaktın. Bende küs kalmayı sevmem eşimle ama direnirim de
Bu sefer saflıgıma denk geldi niyese basiretim mi baglandı anlamadım. Bide aglamamak için kendimi sıktım ya bunaldım o anda bişey de diyemedim

Sarılıp yatmak nesi ya bu la
Offf aynı evde ne kötü bir hayat tarzı ağız tadıyla kusemiycem tartisamiycam kendi evleri yokmu? Neden sizdeler yada neden siz onlardasiniz

Sanirim evhanimisiniz ve esiniz size zaman ayirdigi zaman disari cikip gezebiliyorsunuz.
Ben siz olsam akradasimla bi guzel avm gezer kocasiz yerdim o pizzayi.
Pizza yemek icin ona ihtiyacin olmadigini anlasin.
Birde onune yemek hazirlayip gece size sarilmasina izin verdikten sonra trip atmanin bir anlami yok.
Ters manuel yapiin, o lafi baska bir zaman ona yedirin.

Belli etmemek ayrı, ben olsam açlıktan geberse o tok biz eve gideriz zaten der geçiştirirdim. Üstüne ağzını açacak olursa alırdı cevabını...
Biz bir oturuyoruz canım

Trip atmıyorum ama sadece çok kırıldım 3den 7 ye kadar avmde suratım beş karış gezdim girdigi magazalara girmedim kapıda bekledim yemek yerine çıktık ordada tartışıyoduk sessiz kaldm yemek istemiyorum hiç bişey dedim ben yiyecegimi yedim doydum dedim .

Sarılıp yatmak nesi ya bu la

Offf aynı evde ne kötü bir hayat tarzı ağız tadıyla kusemiycem tartisamiycam kendi evleri yokmu? Neden sizdeler yada neden siz onlardasiniz
Onlar bizdeler canım k.pederim çalışmıyor emeklisi yok .

Ben olsam beni eve gotur demem birakirim orda onu eve giderim .Burnundan gelene dek de zehir ederim dunyayi ona . Nasıl bir laf o ya nefistir ceker .Sagolsun ust aldi falan ne kadar altta kalmissin oyle alacak tabi .Milletin icinde de bagirmazdim ama dunyayi burnuna getirirdim aldigi neyse de cope atarim.O size sunu canim cekti dese yaparsiniz ama o yapmiyor .Cok sinirlendim okurken dahi.

Not ; Birde sarilip yattin mi pes dogrusu

Avmde surat asmak zaten trip atmaya giriyor. Bence surat asan biriyle 4 saat gezme cabasida harbiden trajikomik olmus.
Yumusamani beklemis ozur dilemeden. Sende evde yemegini hazirlayalarak zaten yelkenleri suya indirmis bulundun.
Bu saatten sonra pek bir kari yok surat asip tavir yapmanin.

o mağazalara girdiğinde siz de kendiniz gidip pizzanızı yeseydiniz..
Pizzayı yemeye o laftan sonra inanki hiç aklıma getirmedim . Yani kimse olmasa bagıra bagıra aglardım o kadar doldumki .

Terbiyesiz kendisi yesin asıl onu , nasıl hemen yumuşadınız biliyorsunuz dimi devamı gelecek bunun .

Bu sefer saflıgıma denk geldi niyese basiretim mi baglandı anlamadım. Bide aglamamak için kendimi sıktım ya bunaldım o anda bişey de diyemedim
Olabiliyor canım sizi çok iyi anlıyorum. İnsanın kalbi kırılınca cevap verecek hali kalmaz. Ama lütfen bi daha fırsat vermeyin. Annesine belli etmeyerekte en iyisini yapmişsiniz

Evet yemegi koymasaydım bile ben küsüyorum ya o daha çok uzatıyo oda küsüyor busefer evde hiç huzur olmuyo sevmiyorum ben böyle seyleri

Asla ona bu uzuntunu anlatamazsinki birlikte yasiyosunuz ... burnunu surtemiyisun sen huzmet etmesen kayinvalden daha cok pohpohlayip hizmetleniyomus ... bence probleminiz bi bu kotu soz degil... problemin asil kaynagi birlikte yasamaniz. Yoksa esler hr hafta sonu biseyler yapar gezer yer icer eglenir birlkte. Sizinki kirkyilda bi lutfetmis bi cikarmis bisey slmis uc kurusluk pizzayida size zehir etmis bunlar ooo devede kulak kalir...ben gunu birlik bi gunluk kendi ailemde lsa boguluyorum... kocana bisey dicen olmaz opcen olmaz ykansan sorun ykanmasan sorun sorun sorun karsilikli muhabbet edebiliyo musunuz ki onlar varken seni anlasin... sarilmista lutfetmis pasazade... bence az asim kaygisiz basim ayri evde oturun ve calisin sanirim cocuk yok

Bitek benim tuhafıma gitti sandım bi an.
Hakkaten o nasıl bi ilişkidir öyle ya.. saolsun üst almış bide sarılıp uyumuş. Hay maşallah.

Terbiyesiz kendisi yesin asıl onu , nasıl hemen yumuşadınız biliyorsunuz dimi devamı gelecek bunun .
Ben şuan yumuşamadım yani o ona yemek verince yumuşadıgımı sanmıyor zaten yatakta yatıp bana sarılması bile benim ses çıkartmamda onun için yumuşadıgım anlamına gelmiyor. Ben sessizligimi korudugum sürece o benim onu affetmedigimi anlıyor.
Hatta dedim özür dileyene kadar yüzüm gülmicek dedim

Oyle yaptiginda hic karsilik vermeyin. Sessiz kalin sohbet acmayin ilgilenmeyin. Kus gibide davranmayin. O sordukca bisi oyle cevap verin. Eninde sonunda soracak neyin var diye veya hatasini anlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…