Eşim beni bugun çok üzdü ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya koptum yemin ederim. Bide sımdı sarıldık yattık demişsin bence de bu lafın üstüne yapılacak en güzel şeyi yapmışsın
ben de bir ben mi koptum diyordum :)

bir de ne kadar erken yatmislar
gulmekten okuyamadım ye dedikten sonrasını.

Eşime mağzada çok para harcatınca üstüne yemeğe gidelim deyince tam olarak böyle demesede mutlaka sinirleniyor belki aynı kafadalar..

Belli ki adam üstüne birşey almak istememiş. Para harcayınca da sinirleri bozulmuş. Abuk subuk bir laf etmiş.

Size pizza ısmarlamak istedim bi an..
Önce güldüm sonra üzüldüm
Neden böyle bişey der ki insan acaba para harcamak mı istemedi

aman allahım birde kvdeylemı yaşıyorsunuz

B..k yiyelim ..lafini okuduktan sonra güldüm.

Acaba espri mi yapti diycem ama anlamadim niye oyle demis.

Valla bana komik geldi.

Keske hic uzatmasaydiniz da.. sen b..k ye ben pizza yicem deyip yeseydiniz

Manyakmi ne ? Ne alaka yani söylenecek söz mü o? Ben olsam sen ye der soyledigine pişman ederdim. Erkeklerinde kadınlar gibi regl dönemleri olsa anca bu kadar olurdu sanırım

Dimi enteresan ben farketmemiştim. Lutfetmis almis gibi bide ustüne ... yiyelim demiş sonra sarılıp yatmislar. Bu durumda konu sahibinde var biraz eksiklik

Dimi enteresan ben farketmemiştim. Lutfetmis almis gibi bide ustüne ... yiyelim demiş sonra sarılıp yatmislar. Bu durumda konu sahibinde var biraz eksiklik

Bende güldüm filan ama bazi cumlelerine dikkatli bakinca üzüldüm ben kadincagiza ya. "Bana üst aldi sagolsun" cumlesi özellile...
Cok sık gezmeye cikmiyor, cikacagi zamanda cok heyecanlaniyor heralde biraz fazla tekrar etmiş oyuzden. Adam boyle davranmasaymis keske.

Bende üzüldüm ama aynı zamanda kızdım. Hadi kusemiyosun bari sarılıp yatma :)

Esiniz magazalari gezerken cikio yukari pizza söyleseydiniz ve yeseydiniz keske. Ben olsam oyle yapardim.sonrada eve gelipte yemek sorarsa elinden tutar tuvalete götürurdum. Buyur once uret sonra yersin diye.

Konu sahibi eşinin kollarında bol malzemeli rüyaya daldı
Kapı sessizce çekip çıkalım bence
Yok canım kalktım yataktan arkadasım çaya cagırdı oraya indik kaynanamla gitmeyin bi yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…