Eşim beni bugun çok üzdü ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Esiniz magazalari gezerken cikio yukari pizza söyleseydiniz ve yeseydiniz keske. Ben olsam oyle yapardim.sonrada eve gelipte yemek sorarsa elinden tutar tuvalete götürurdum. Buyur once uret sonra yersin diye.
Aynen canım denilcek çok şey var ama ne bilim sessiz kalmayı tercih ettim ondada içim içimi yiyor

Barışmışsınız zaten. Daha da sinirlenip düşünme bence. Sinir bozucu tabi ki insanda heves kalmıyor ama ben yemeğini bile koymazdım önüne. O yesin dediğini
Öylede işte ne bilim kaynanama belli etmemek için verdim önüne yemegi

Ay Yok gaza getirmeyeyim... barışmışsın o lafa daha neden konu açtın ki? Bir daha senle böyle terbiyesiz konuşursa lütfen bu kadar çabuk kapatma konuyu...

Böbreğini değil kanını almışlar paşanın sakin olun...

O saygısızlığı kan verdi diye yutmazdım. Mesele pizza yedirmesi değil, söylediği söz ve terbiyesiz tavrı.
Aynen öyle canım haklısın çatır çatır kavga etmek bende isterdim ama dışarda insanlar duymasın evde kaynanam kaynpederim duymasın ben napim

Ay Yok gaza getirmeyeyim... barışmışsın o lafa daha neden konu açtın ki? Bir daha senle böyle terbiyesiz konuşursa lütfen bu kadar çabuk kapatma konuyu...
Yok biz barışmadık şuan konuşmuyoruz. Sadece önüne yemegi verdim . Yatınca bende sonradan yattım o kabahatli oldugu için sarıldı bende birşey demedim . Desem tartışıcaz sessiz kalmayı tercih ettim .

Ben eşime küsmem ama eşim de böyle bir şey bana diyemez. Diyemez yani. Bir pizza nedir ki neden öyle bir tepki verdi şaka gibi!
Bende anlamadım ki pek dışarda yemek yemegi seven biri degil

Aynen öyle canım haklısın çatır çatır kavga etmek bende isterdim ama dışarda insanlar duymasın evde kaynanam kaynpederim duymasın ben napim

Yahu sakin ol.
Çatır çatır kavga et mi dedim ben?

Bak bazı şeylerin belli bir üslubu vardır. Tamam yahu yiyeceğiz demek vardır, b.k yiyelim demek vardır. Sinirlendi diye o cümle kurulamaz, kurulmamalı.
Siz bunların üstüne sarılıp uyursanız yarın da size double b.k yemeyi teklif edecektir.
Sizin esiniz olduğunu, saygı duyması gerektiğini fark etmesi lazim. Bunun ixin çatır çatır kavga etmek değil düzgün düzgün konuşmak ve anlatmak anlamadigi takdirde anlayana kadar sınırları çizmek gerekiyor.

Bende sessiz kalınca o elinden geleni yapıyor ama ben çen çen cevap verince haklıyken haksız duruma düşüyorum

Yani söyliyecegimi söyledim terbiyesiz dedim ben yiyecegimi yedim dedim bütün heveslerimi kaçırdın dedim anladıysa iyidir. Anlamışki sarıldı yatarken eger suçlu olduguna inanmasa yatakta hayatta dönmez hayatta sarılmaz

bana o lafı dedikten sonra ben bir de yemek ısıtıp önüne koyacam??? asıl o .... yesin. Tövbe tövbeee
Kaynanama belli etmek istemedim şimdi şöyle bir olay var ben eşimle tartışmamı anlatınca kaynanama o daha çok ogluna hizmet ediyor bende sevmiyorum bu olayı. Pışpışlaması hoşuma gitmiyor. En iyisi belli etmemek dedim

ayy bu erkeklerde cidden bi yeşeremedi gitti Hep böyle odun mu kalicaklar
Galiba ben zaten düzeltme yollarınıda bilmiyorum da sadece surat yapmayla yetiniyorum

Belli etmemek ayrı, ben olsam açlıktan geberse o tok biz eve gideriz zaten der geçiştirirdim. Üstüne ağzını açacak olursa alırdı cevabını...

Sarılıp yatmak nesi ya bu lafın üstüne ben orayı anlamlandiramadim
O yattı bende yorgunum diye yattım normalde haklı olduguna inansa hayatta dönmez arkasını . Ben yatınca da sarıldı hemen bende bişey demedim. Şuan sessizligimi koruyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…