Bazen insanın küsesi olmuyo ama bu kesinlikle o duruma girmez.Bende üzüldüm ama aynı zamanda kızdım. Hadi kusemiyosun bari sarılıp yatma :)
Aynen canım denilcek çok şey var ama ne bilim sessiz kalmayı tercih ettim ondada içim içimi yiyorEsiniz magazalari gezerken cikio yukari pizza söyleseydiniz ve yeseydiniz keske. Ben olsam oyle yapardim.sonrada eve gelipte yemek sorarsa elinden tutar tuvalete götürurdum. Buyur once uret sonra yersin diye.
Yani şimdi ben çok laf söyleseydim bu sefer kendini haklı çıkarmak için çok ugrascaktıSkacak laf cok da anlayacak adam yok ne desek bısey ıfade etmez
Öylede işte ne bilim kaynanama belli etmemek için verdim önüne yemegiBarışmışsınız zaten. Daha da sinirlenip düşünme bence. Sinir bozucu tabi ki insanda heves kalmıyor ama ben yemeğini bile koymazdım önüne. O yesin dediğini
Aynen öyle canım haklısın çatır çatır kavga etmek bende isterdim ama dışarda insanlar duymasın evde kaynanam kaynpederim duymasın ben napimBöbreğini değil kanını almışlar paşanın sakin olun...
O saygısızlığı kan verdi diye yutmazdım. Mesele pizza yedirmesi değil, söylediği söz ve terbiyesiz tavrı.
Yok biz barışmadık şuan konuşmuyoruz. Sadece önüne yemegi verdim . Yatınca bende sonradan yattım o kabahatli oldugu için sarıldı bende birşey demedim . Desem tartışıcaz sessiz kalmayı tercih ettim .Ay Yok gaza getirmeyeyim...barışmışsın o lafa daha neden konu açtın ki? Bir daha senle böyle terbiyesiz konuşursa lütfen bu kadar çabuk kapatma konuyu...
Bende anlamadım ki pek dışarda yemek yemegi seven biri degilBen eşime küsmem ama eşim de böyle bir şey bana diyemez. Diyemez yani. Bir pizza nedir ki neden öyle bir tepki verdi şaka gibi!
Aynen öyle canım haklısın çatır çatır kavga etmek bende isterdim ama dışarda insanlar duymasın evde kaynanam kaynpederim duymasın ben napim
Bende sessiz kalınca o elinden geleni yapıyor ama ben çen çen cevap verince haklıyken haksız duruma düşüyorumKesinlikle taviz vermeyeceksin gecen bizde tartistik ilk ben baslattim o uzatti onun icin hazirladigim kahvaltiyi yapmadi ben de hic yuz vermedim konusmadim iki yabanciya donduk sonra pasa pasa geldi ben seni boyle severken neden bunlari yasatiyorsun dedi.ama ben yanina gitseydim taviz verseydim beni cok kirardi eminim cunku onceden hep yanina giderdim paramparca ederdi.boyle olunca yaraniyorsun canm
Yani söyliyecegimi söyledim terbiyesiz dedim ben yiyecegimi yedim dedim bütün heveslerimi kaçırdın dedim anladıysa iyidir. Anlamışki sarıldı yatarken eger suçlu olduguna inanmasa yatakta hayatta dönmez hayatta sarılmazYahu sakin ol.
Çatır çatır kavga et mi dedim ben?
Bak bazı şeylerin belli bir üslubu vardır. Tamam yahu yiyeceğiz demek vardır, b.k yiyelim demek vardır. Sinirlendi diye o cümle kurulamaz, kurulmamalı.
Siz bunların üstüne sarılıp uyursanız yarın da size double b.k yemeyi teklif edecektir.
Sizin esiniz olduğunu, saygı duyması gerektiğini fark etmesi lazim. Bunun ixin çatır çatır kavga etmek değil düzgün düzgün konuşmak ve anlatmak anlamadigi takdirde anlayana kadar sınırları çizmek gerekiyor.
Kaynanama belli etmek istemedim şimdi şöyle bir olay var ben eşimle tartışmamı anlatınca kaynanama o daha çok ogluna hizmet ediyor bende sevmiyorum bu olayı. Pışpışlaması hoşuma gitmiyor. En iyisi belli etmemek dedimbana o lafı dedikten sonra ben bir de yemek ısıtıp önüne koyacam??? asıl o .... yesin. Tövbe tövbeee
Galiba ben zaten düzeltme yollarınıda bilmiyorum da sadece surat yapmayla yetiniyorumayy bu erkeklerde cidden bi yeşeremedi gitti Hep böyle odun mu kalicaklar
Galiba ben zaten düzeltme yollarınıda bilmiyorum da sadece surat yapmayla yetiniyorum
Belli etmemek ayrı, ben olsam açlıktan geberse o tok biz eve gideriz zaten der geçiştirirdim. Üstüne ağzını açacak olursa alırdı cevabını...Kaynanama belli etmek istemedim şimdi şöyle bir olay var ben eşimle tartışmamı anlatınca kaynanama o daha çok ogluna hizmet ediyor bende sevmiyorum bu olayı. Pışpışlaması hoşuma gitmiyor. En iyisi belli etmemek dedim
O yattı bende yorgunum diye yattım normalde haklı olduguna inansa hayatta dönmez arkasını . Ben yatınca da sarıldı hemen bende bişey demedim. Şuan sessizligimi koruyorum .Sarılıp yatmak nesi ya bu lafın üstüne ben orayı anlamlandiramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?