Eşim beni cezalandırıyor

tombixsx11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
82
0
96
46
Bilecik
slm kızlar 5 yıllık evliyim.evelendiğimizden beri hep tartışırız esimle.neyse dıyorum normal sıradan ama asıl sorun su esım cinselliğe cok düskün degıl tmm oda normalde bebek isteyınce durum kötü oldu doktorum yumurta takibi yapıyor bu aralar sık diyor adamın umrında degıl zaten senden olmuyor ben ıstemıyorum aslındada mıletın cocugunu yolda görse atlar bebegın ustune o biçim sever.artık kavgalar şiddetede basladı benım kılom fazla o gun kavga esnasında bana dıyorkı sen benım ailem hakkında konusurken iyiydi dimi aslında adamın perfonması iyiymiste ben sismanmıs benı napsaymıs baska kadın olsa nasıl hemen hamıle kalırmıs su laflaar bakın ya sımdıde sankı hıcbısey yokmus gıbı bıktım ya gercekten bıktım ya lanet olsun dıyecem bebegıde baska seyıde ozaman nıye evlıyım ya ilişki yok bebek yokk

ben yolunda gitmeyen evliliklerin bebekle pekiştirilmesinden yana diilim..olan bebeğe olucak ilerleyen dönemlerde..eşine çok kızdım ne demek ya nebiçim laflar bunlar...ben hazmedemzdim....

sizi bu şekilde aşağılayan bir insandan bebek sahibi olmak için niye bu kadar çırpınıyorsunuz?
kocalığı layıkıyla yapamayan bir insan babalığı nasıl yapar?
eşiyken size saygı duymuyor, anne olunca mı duyacak?

aynen katılıyorum ve ekleyecek bişide bulamıyorum...

bnde kendimi anlamıyorum adama dedım bak dedım senın sorunun oabılır doktora gıdelım belkı fizyolojık belkı psıkolojıktır bana bak jınekologdan cıkmıyorum artık doktorda dedı tombıs hanım haftada 3 kez denenecek.yok onda hıcbır sorun yok tamamnn bndenmıs adama hıc bulasmıycan o ısteyınce yapacak mesela doktor dedıya 3 aksam kesın kızacak bırsey bulur yapmaz sırf bana ceza vermek ıcın ama bosansam napacam bu adamla boyle yasayıp gıtcem yalnızmı oleyım adım zaten kısııra cıktı

ben yolunda gitmeyen evliliklerin bebekle pekiştirilmesinden yana diilim..olan bebeğe olucak ilerleyen dönemlerde..eşine çok kızdım ne demek ya nebiçim laflar bunlar...ben hazmedemzdim....

güzelim öylede bir hazmediliyorki senin eşinde yapmadımı benzerini dövmeye kalktı naptın affettin ben bayılıyormuyum bu laflarla yasamaya artık aglamaktan gözlerimden yas cıkmıyor sen de yapacam diyordun bebek istiyoruz işte kadınız

bu ne kadar çirkin bir konuşma şekli...
bence eşiniz kusura bakmayın ama,baba olmayı haketmiyor...
önce karı koca olarak brbirinize saygılı ve sevgili olacaksınız ki,
ondan sonra bebeği düşüneceksiniz...
bence bir müddet eşinize de tavır alın,hiç hoş değil...
sevgiler...

bir erkeğin böyle kıyaslamalara gitmesi hiç hoş değil..insan eşini asla başka bir kadınla kıyaslamamalı..bir açığı varsada örtmeli..öfke anında bir takım sözler söylenir ama sonuçta siz yüzyüze bakacaksınız.bu kadarda olmamalı..kınıyorum

öncelikle sizin kendi hayatınız mı önemli arkanızdan kısır kadın denmesi mi?
yalnızlık mı kötü yoksa bir ömür manevi işkence mi?

ben arkamdan kısır kadın lafını duyarak yalnız ölmeyi tercih ederim.

mutsuzluk kader değil, değiştirmek insanın kendi elindedir..
ama isteyene..

size yardımcı olmak için konunuza yazan bir arkadaşı da kendi konusuyla vurmanızı yakıştırmadım açıkçası..

herkesin yaşadığı kendinedir..

Ne dedi "Baska bi kadin olsaymis hamilemi kaliramis hemen"
Bunu esin sana söylüyor ve sen ondan daha cocuk istiyorsun?
Esim bunu bana söylicek, yandi ozaman esim yandi

benı yalnıs anladınız oarkadasımı da asla incitmek isteemdim alınırsada öür dilerim benim kastettiğim hepimiz kadınız ve neyazıkkı affediyoruz ben hazmedemem deyınce oda hazmetti sizede yapılsa sizde hazmedeceksınız aysede nazlıda deryada hazmetmezsek cekıp cıkmamız lazım

ne koca ne de baba olmayı hakediyor bu tavrıyla eşiniz, bencilliği bırakır umarım bir an önce, siz de o zamana kadar sabredin ve bebek konusunu rafa kaldırın bir süre.

''buda sana kapak olsun'' der gibi yazmışsın:çok üzgünüm: ama senin durumunla benim durumum bir diil canım bizim kavga sebebimiz tamamen eşimin gereksiz kıskançlıkları..ben bu sitede eşim beni kıskanmıor die ağlayanları biliorum..kaldıki eşim bana sana söylenenleri söylese senin kadar pasif kalmazdım..kaldıki benim olayımda ben pasif kalmadıgım için olaylar bu noktaya geldi...evet durumlarımız farklı dedim..bizim evliliğimizde bebek isteyen hep eşim oldu geçiştiren ise ben..ve ben eşşime hep bak bebeğimiz olmayabilirde rabbim ne nasip eder bilmioruz dedim ve eşim herseferinde olabilir herşey insanlar için dedi..biz elimizden geleni yaparız yani tedavisiydi şuydu buydu hallederiz dedi ve bana en ufak bi laf söylemedi...senden rica ediorumm beni burdan vurmaya kalkma....yoksa bende senin kalbini kırarım

Ne dedi "Baska bi kadin olsaymis hamilemi kaliramis hemen"
Bunu esin sana söylüyor ve sen ondan daha cocuk istiyorsun?
Esim bunu bana söylicek, yandi ozaman esim yandi

o yandı da haberi yok bide utanmadan iki gündür benimle olmak istiyor dedım o dedıgın lalflar cıkmıyor akımdan sinirle söylemıs takmasaymısım ama öylede bir takılıyorki napacam boyle bır adam nasıl cezalandırlır kızlar varmı fikriniz

arkadasım seni kırmak veya sana laf sokmak istemedim dedimki ne yazıkkı sineye cekmek zorundayız cekmezsek kapı orda cıkıp gitmemiz gerek pasif kalmazdım dedin bnde kalmadım nerdeyse olay şiddete kadar vardı ama baska yapabılecegım varsa fikirlerine saygı duyuyorum

önemli olan benim yanlış anlamam değil arkadaşın yanlış anlaması idi ki o da aynen benim gibi anlamış ki cevabını yazmış.

ayrıca bana yapılsa kesinlikle hazmetmem.
genelleme yapmayın.
ben ayşe de değil, nazlı da değilim, derya da değilim çok şükür ki.
hazmetmem ve çekip çıkarım.

biri karnımda, biri sırtımda, biri eteğimde olsa gene çıkarım.
arkamdan ister dul desinler ister demesinler.
ister yalnız öleyim, ister yalnızlıktan sürüneyim..
ben kendimi kimseye ezdiremem...

Neden herseyi biz kadinlar hazmetmek zorundayis?
Bizde insan degilmiyiz, bizimde duygumuz, arzularimiz olamazmi?
Saten biz kadinlar böyle dedikce böyle sorunlar hep olacak.
Önce bizler düsüncemizi degistirmemiz lazim
Kocamin vurdu yerde gül biter misali, hicde gül bitmiyor aciyor.

sizin gerçektende sinirleriniz bozulmuş..yalnız ölmekten bahsediyorsunuz da valla bir insan ile sorun üstüne sorun yaşanıyorsa yalnız ölün daha iyi..ayrıca hayatınızdaki tek kişi o mu ki yalnız ölecem diyorsunuz..anne baba kardeş belki eşin yerini tutmaz ama bir insan ayrıldıktan sonra da başka biri ile mutlu olabilir..eşinizle ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz bilmiyorum ama çok sorununuz varsa,anlaşamıyorsanız çocuğu ertelemeniz daha iyi olur sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…