- Konu Sahibi tombixsx11
-
sizi bu şekilde aşağılayan bir insandan bebek sahibi olmak için niye bu kadar çırpınıyorsunuz?
kocalığı layıkıyla yapamayan bir insan babalığı nasıl yapar?
eşiyken size saygı duymuyor, anne olunca mı duyacak?
ben yolunda gitmeyen evliliklerin bebekle pekiştirilmesinden yana diilim..olan bebeğe olucak ilerleyen dönemlerde..eşine çok kızdım ne demek ya nebiçim laflar bunlar...ben hazmedemzdim....
ben yolunda gitmeyen evliliklerin bebekle pekiştirilmesinden yana diilim..olan bebeğe olucak ilerleyen dönemlerde..eşine çok kızdım ne demek ya nebiçim laflar bunlar...ben hazmedemzdim....
bnde kendimi anlamıyorum adama dedım bak dedım senın sorunun oabılır doktora gıdelım belkı fizyolojık belkı psıkolojıktır bana bak jınekologdan cıkmıyorum artık doktorda dedı tombıs hanım haftada 3 kez denenecek.yok onda hıcbır sorun yok tamamnn bndenmıs adama hıc bulasmıycan o ısteyınce yapacak mesela doktor dedıya 3 aksam kesın kızacak bırsey bulur yapmaz sırf bana ceza vermek ıcın ama bosansam napacam bu adamla boyle yasayıp gıtcem yalnızmı oleyım adım zaten kısııra cıktı
güzelim öylede bir hazmediliyorki senin eşinde yapmadımı benzerini dövmeye kalktı naptın affettin ben bayılıyormuyum bu laflarla yasamaya artık aglamaktan gözlerimden yas cıkmıyor sen de yapacam diyordun bebek istiyoruz işte kadınız
güzelim öylede bir hazmediliyorki senin eşinde yapmadımı benzerini dövmeye kalktı naptın affettin ben bayılıyormuyum bu laflarla yasamaya artık aglamaktan gözlerimden yas cıkmıyor sen de yapacam diyordun bebek istiyoruz işte kadınız
Ne dedi "Baska bi kadin olsaymis hamilemi kaliramis hemen"
Bunu esin sana söylüyor ve sen ondan daha cocuk istiyorsun?
Esim bunu bana söylicek, yandi ozaman esim yandi
''buda sana kapak olsun'' der gibi yazmışsın:çok üzgünüm: ama senin durumunla benim durumum bir diil canım bizim kavga sebebimiz tamamen eşimin gereksiz kıskançlıkları..ben bu sitede eşim beni kıskanmıor die ağlayanları biliorum..kaldıki eşim bana sana söylenenleri söylese senin kadar pasif kalmazdım..kaldıki benim olayımda ben pasif kalmadıgım için olaylar bu noktaya geldi...evet durumlarımız farklı dedim..bizim evliliğimizde bebek isteyen hep eşim oldu geçiştiren ise ben..ve ben eşşime hep bak bebeğimiz olmayabilirde rabbim ne nasip eder bilmioruz dedim ve eşim herseferinde olabilir herşey insanlar için dedi..biz elimizden geleni yaparız yani tedavisiydi şuydu buydu hallederiz dedi ve bana en ufak bi laf söylemedi...senden rica ediorumm beni burdan vurmaya kalkma....yoksa bende senin kalbini kırarım
benı yalnıs anladınız oarkadasımı da asla incitmek isteemdim alınırsada öür dilerim benim kastettiğim hepimiz kadınız ve neyazıkkı affediyoruz ben hazmedemem deyınce oda hazmetti sizede yapılsa sizde hazmedeceksınız aysede nazlıda deryada hazmetmezsek cekıp cıkmamız lazım
benı yalnıs anladınız oarkadasımı da asla incitmek isteemdim alınırsada öür dilerim benim kastettiğim hepimiz kadınız ve neyazıkkı affediyoruz ben hazmedemem deyınce oda hazmetti sizede yapılsa sizde hazmedeceksınız aysede nazlıda deryada hazmetmezsek cekıp cıkmamız lazım
bnde kendimi anlamıyorum adama dedım bak dedım senın sorunun oabılır doktora gıdelım belkı fizyolojık belkı psıkolojıktır bana bak jınekologdan cıkmıyorum artık doktorda dedı tombıs hanım haftada 3 kez denenecek.yok onda hıcbır sorun yok tamamnn bndenmıs adama hıc bulasmıycan o ısteyınce yapacak mesela doktor dedıya 3 aksam kesın kızacak bırsey bulur yapmaz sırf bana ceza vermek ıcın ama bosansam napacam bu adamla boyle yasayıp gıtcem yalnızmı oleyım adım zaten kısııra cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?