Eşim beni cezalandırıyor

Nasıl bu kadar hakarete sessiz kalıyorsun.Zayıf olsan hamile kalımışsın senin gibi şişmanı ne yapsınmış.18 senelik evliyim zaman zaman kilo alırım veririm çok aşırı kilolu olmamışımdır ama kilomdan rahatsızlık duymuşumdur ama eşim bu konuda kesinlikle bırak ciddiyi şakasına bile olsa birşey dememiştir.Derse başına geleceği bilir.Niye müsade edersiniz anlamıyorum.Hem ne demek ayrılmam yanlızmı öleyim.Niye yanlız öleceksin en azından senin kıymetini bilecek sana değer verecek bir insan karşına çıkabilir.Kendini bu kadar ezdirme ve bu zihniyetteki bir adamı baba yapmayada uğraşma.

bence bu cinsel durumu eşinde komplekse sebep olmuş o yüzden seni şişman bulup beğenmediğini söylüyor bir şekilde kompleksini bastırmaya çalışıyor üzülme asıl üzülecek durumda olan kendisi

bu adama haddini bildir... o kilolari ver ve asla cocuk da yapma canim...
ne zaman ki akli basina gelir,kendisi cocuk diye ,cinsellik diye yalvarir..o zaman dusunursun..
ama bu aralar o 15 de bir istiyorsa sen ayda 1 iste,,,bunu dene bakalim ne olacak?

bana cevap yazan kızlar hepinize duyarlılıgınız ıcın cok tskler pek yazmadım ama altta kalmıyorum kzıalr hic merak etmeyin simid her sarılmak isıtedıgınde bır sekılde kaytarıyorum acayıp kırıldım ogun kavgada emın olun ben daha agır seyler soyledım onda komplex oldu .bu yönde görüsleriniz dogru sımdı gıcık oldum ya ınadına zayıflayasım gelmıyor hem ben evlendıgımdede kıl gıbı degıldım

Yo yoooo.....

Sakın ha! Böyle bir durumda olan evliliğe bebek mi lütfen biraz daha düşünün...

Hem hakaret, hem ilgisizlik kim için bebek ne için bebek?

Eşinizi atıp yuvanızı yıkın demiyorum ama bence biraz daha zaman tanıyın bebek için...

Sevgilerimle...

şimdi şöyle düşünelim o sana bir kadının en hassas olduğu konulardan birinde ağır laflar etmiş ama sende ona bir erkeğin hayatında en hassas olduğu noktada ağır laflar söylemişsin bu birbirinizi ezme güdüsü böyle devam eder gider
en kötüsü söylenilen ağır laflar asla hatırdan silinemez bence sakince karşılıklı oturup bu konuyu konuşun belkide eşinin cinsel olarak tedavi görmeye ihtiyacı vardır

çok doğru söylemiş arkadaşımm

ayrıca siz canınızı sıkmayın kilo verın bıryandan
bırda o bu isteksizliğini size ceza olarak kullanıyor gibime geldi yanı sizi bastırıyo sadece laf söyluyo ama icraat zaten yok

aslında adamın perfonması iyiymiste ben sismanmıs benı napsaymıs baska kadın olsa nasıl hemen hamıle kalırmıs

Size olan sevgisinden emin misiniz ? Yani seviyor mu eşiniz sizi ?

Ortada sevgi yoksa, cinsellik yoksa, bebek yoksa , sizi sevmeyen ve hoş bulmayan biriyle evlilik

gerçekten düşündürücü...

eşiniz cümleleri için ben sadece " komik" tanımlaması yapacağım... zayıflık ve hamile kalmak arasında nasıl bir bağlantı var acaba ...

belki zayıflamanı istiyor olabilir ama bunu bu şekilde ifade edebilmek de ayrı bir beceri ister sanırım ...

bence birbirinize ceza vermekle geçirdiğiniz günlerinizi birbirinizi anlamaya ve aranızdaki problemi çözmeye çalışarak geçirin...

açıkçası ben de böyle bir evliliğe çocuk getirmek için bu kadar çabalamazdım...
hakkınızda hayırlısı olsun...

canım eşin son sözü söylemiş olaya noktayı koymuş..................
bırak o senin peşinden koşsun

bi üroloğa götürmelisin eşini.sonra psikoloğa.yoksa düzeliceğini sanmam.Allah yardımcın olsun.senin için hayırlıysa ve o çocuk böyle bi babayla mutlu olabilecekse umarım olur canım.sevgiler

Yaaa inanamıyorum :1shok:
O lafları ne cüret söylüyo eşinizz kötükedihüso
Canım sen hiç tepki vermiyor musun yaptığı büyük bir terbiyesizlik gerçekten incitici ve kırıcı sözleri klava:
Bence eşinizi ürologtan önce psikiyatra götürün gerçekten durumu vahim:mymeka:

kusura bakma canım ama sende hakediyosun gibi bi his var içimde sana inanamıyorum yalnız öl çok çok iyi sırf yalnız kalmamak için bu adamın hakaretlerine aşşağalamalarına mı katlanacaksın o zaman böyle hergün oturup ağlarsın şoka girdim inan böyle düşündüğüne inanamıyorum bu kadar değersizmisin sen böyle bi adama muhtaçsan psikolojinde bi sorun olmalı canım lütfen toparlan ve kendin gel seni böyle yıpratmasına ve incitmesine izin verme..

ben yolunda gitmeyen evliliklerin bebekle pekiştirilmesinden yana diilim..olan bebeğe olucak ilerleyen dönemlerde..eşine çok kızdım ne demek ya nebiçim laflar bunlar...ben hazmedemzdim....

Tatlicik, yazmissin ahkam kesmissin de senin konunu da iki gun once okuduk. sen kendi esinin davranislarini pek guzel hazmettin 2 gunde. bebek bile yapmaya karar verdiniz. pek de sevincliydin.

Canim bak hemen savunmaya gecmissin de, herkesin durumu bir degildir, onunki farkli seninki farkli. seninki de surukledi yakandan tuttu kapiyi kirdi. annesi gelmeseydi dovecekti de. kiskanclik sence sevgi gosterisi midir? oyle bir yazmissin ki sitede kiskanmiyor kocam diye aglayanlar var diye. ne yani kiskanmasindan dolayi o hareletler mazur mu gorulmeli?

yani bence once kendimize bir bakalim.

ha ben tombis11 arkadasimizin esinin dediklerini vs mazur gormuyorum. O adamdan cocuk falan yapilmaz hatta bir an once o adama dersini vermeli.

ama ben sadece dediklerine takildim. diyene de bak seklinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım tombis11 benzer durumları ben de zaman zaman yaşıyorum. Ne yapayım diye sormuşsun ya, arkadaşların da dediği gibi bebek uğraşlarına hemen son ver. Sonra da kendine bak, kendinle ilgilen. Kilo vermek öyle kolay bişi değil biliyorum ama azmedip onu da başarıcaz inşallah. Hele bu tedaviyi benim gibi uzun sürdüredir devam ettiriyorsan elbette hormonlardan kilo almışsındır. Hiç psikolojini bozma. Gez toz, eğlen. Eşinle bebek konusunu hiç açma, çek kendini biraz. Bunları yapabilirsen herşey düzelecek inşallah. Ben de nerden mi biliyorum? Benim burda bir iyilik meleğim var, Onun tavsiyelerini dinliyorum ve işe yarıyor. Kuaföre git, alışverişe çık, dışarıdaki havayı içine çek, seni mutlu edecek herşey senin içinde, kimseye bağlı değil. Ne bebeğe ne eşine. Polemiklere girmek istemiyorum herkesin durumu kendine özel. ınsan hayatta yapmam dediği şeyi öyle zaman geliyor ki yapabiliyor. Asla denecek birşey yok bu dünyada. Şımdi belki başka arkadaşlar da benzer tavsiyelerde bulundular bilmiyorum ama önce kendini arıza bakıma al. Bebek psikoljisi bozulmuş bir anne istemez. Hadi birlikte zayıflayalım. Herşeyin üstesinden birlikte gelelim...Var mısın?

konu sahibine yorum yapmak yerine niye yorum yapanların daha önce açtığı konular önlerine sürülüyor ısrarla.

kendi hayatında çalkantılar var diye başka bir konuya yorum yapılmaması mı gerekiyor?

Kesinlikle katılıyorum. Ben de tam bunu söyleyecektim...

Hiç hoş değil gerçekten :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…