- Konu Sahibi tombixsx11
-
bana cevap yazan kızlar hepinize duyarlılıgınız ıcın cok tskler pek yazmadım ama altta kalmıyorum kzıalr hic merak etmeyin simid her sarılmak isıtedıgınde bır sekılde kaytarıyorum acayıp kırıldım ogun kavgada emın olun ben daha agır seyler soyledım onda komplex oldu .bu yönde görüsleriniz dogru sımdı gıcık oldum ya ınadına zayıflayasım gelmıyor hem ben evlendıgımdede kıl gıbı degıldım
sizi bu şekilde aşağılayan bir insandan bebek sahibi olmak için niye bu kadar çırpınıyorsunuz?
kocalığı layıkıyla yapamayan bir insan babalığı nasıl yapar?
eşiyken size saygı duymuyor, anne olunca mı duyacak?
aslında adamın perfonması iyiymiste ben sismanmıs benı napsaymıs baska kadın olsa nasıl hemen hamıle kalırmıs
slm kızlar 5 yıllık evliyim.evelendiğimizden beri hep tartışırız esimle.neyse dıyorum normal sıradan ama asıl sorun su esım cinselliğe cok düskün degıl tmm oda normalde bebek isteyınce durum kötü oldu doktorum yumurta takibi yapıyor bu aralar sık diyor adamın umrında degıl zaten senden olmuyor ben ıstemıyorum aslındada mıletın cocugunu yolda görse atlar bebegın ustune o biçim sever.artık kavgalar şiddetede basladı benım kılom fazla o gun kavga esnasında bana dıyorkı sen benım ailem hakkında konusurken iyiydi dimi aslında adamın perfonması iyiymiste ben sismanmıs benı napsaymıs baska kadın olsa nasıl hemen hamıle kalırmıs su laflaar bakın ya sımdıde sankı hıcbısey yokmus gıbı bıktım ya gercekten bıktım ya lanet olsun dıyecem bebegıde baska seyıde ozaman nıye evlıyım ya ilişki yok bebek yokk
bnde kendimi anlamıyorum adama dedım bak dedım senın sorunun oabılır doktora gıdelım belkı fizyolojık belkı psıkolojıktır bana bak jınekologdan cıkmıyorum artık doktorda dedı tombıs hanım haftada 3 kez denenecek.yok onda hıcbır sorun yok tamamnn bndenmıs adama hıc bulasmıycan o ısteyınce yapacak mesela doktor dedıya 3 aksam kesın kızacak bırsey bulur yapmaz sırf bana ceza vermek ıcın ama bosansam napacam bu adamla boyle yasayıp gıtcem yalnızmı oleyım adım zaten kısııra cıktı
ben yolunda gitmeyen evliliklerin bebekle pekiştirilmesinden yana diilim..olan bebeğe olucak ilerleyen dönemlerde..eşine çok kızdım ne demek ya nebiçim laflar bunlar...ben hazmedemzdim....
''buda sana kapak olsun'' der gibi yazmışsın:çok üzgünüm: ama senin durumunla benim durumum bir diil canım bizim kavga sebebimiz tamamen eşimin gereksiz kıskançlıkları..ben bu sitede eşim beni kıskanmıor die ağlayanları biliorum..kaldıki eşim bana sana söylenenleri söylese senin kadar pasif kalmazdım..kaldıki benim olayımda ben pasif kalmadıgım için olaylar bu noktaya geldi...evet durumlarımız farklı dedim..bizim evliliğimizde bebek isteyen hep eşim oldu geçiştiren ise ben..ve ben eşşime hep bak bebeğimiz olmayabilirde rabbim ne nasip eder bilmioruz dedim ve eşim herseferinde olabilir herşey insanlar için dedi..biz elimizden geleni yaparız yani tedavisiydi şuydu buydu hallederiz dedi ve bana en ufak bi laf söylemedi...senden rica ediorumm beni burdan vurmaya kalkma....yoksa bende senin kalbini kırarım
konu sahibine yorum yapmak yerine niye yorum yapanların daha önce açtığı konular önlerine sürülüyor ısrarla.
kendi hayatında çalkantılar var diye başka bir konuya yorum yapılmaması mı gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?