Eşim beni cezalandırıyor

arkadas bana yardımcı olmak istedi evet burda bana yardım etmek isteyen cok arkadas oldu cok da canımı yakan insanda insanlar kendilerini övmek için örnek verdiler ama kendileride cok iyi örnek degıllerdi ama artık yazmıyorum cunku millet benim olayı bırakıp satasmaya basladı konu kapanmıstır kızlar iyi niyetli herkese cok tskler

arkadasın dedıgı bu degıl insanların hayatında calkantı olabılır yorumda yapar ama ınsanlar sankı sorunlarını muhtesem cozuyormus gibi baskasına akıl verınce garıp oluyor bana cattınız ama görüyorsunuzki diger kızlarda buna takılıyor siz yanlı düsünüyorsunuz insanlar elestırır ama can yakmadan elestırsın

ben mi yanlı düşünüyorum, pardon???
iki mesaj önce konu kapanmıştır yazmışsınız diye cevap bile yazmadım.
2 saat sonra gelip siz yanlı düşünüyorsunuz yazıyorsunuz.

ben konunuzun başında gelip yorum yaptım size, o zaman yanlı demiyordunuz.
ben size çatmadım ayrıca bunu nerden çıkardınız?
bu kanılara nasıl vardınız meprak ettim doğrusu

nasıl yanii :uhm::uhm::uhm:

bu mesajlarda ben çatma yada sataşma göremedim ama:uhm:
siz nasıl algıladınız o da önemli tabi

bebek de yok ortada bence bu evlilik zaten bitmiş,saygı kalmamış.boşanın ve sizi mutlu edecek biriyle evlenin lütfen.
bu tür idare etmeler ancak bebek varsa olabilir,bebeğin hatrına.
şimdi siz hamile kalıp daha da kilo alcaksınız.bebek doğacak,lohusasınız,kilo cok,eşiniz destek olmayacak,acayip psikolojik sorunlar .............

evliliğin iyi gitmezken bebk düşünmen bence doğru değil..evliliği bebeğin kurtaracağına inananlardan olma bence..
eşin seninle evlendiğinde kilo problemin varmıydı..yani seni böyle beğenip böyle sevmedimi..
ne kadar çok kilolu kadın var çatır çatırda doğuruyolar...
bunun kiloyla bi alakası yokkii.
eşinin bi bahanesi bu..

yolunda gitmeyen evliliklerde çocuk kurtarıcı değil kötü kadere ortaktır dua etmelisiniz böyle bir adama çocuk doğurmadığınız için muhtemlen tedavi süresinde ilaçlardan kilo aldınız herşeyden önce gururunuzu kırıyor çok açıkça söylüyorum evli kalmazdım böyle bir adamla umarım düzelir herşey

Nasıl yani ya! şişmansın başka kadın filan off nekadar kötü kelimeler bunlar...Okumaya bile cesaret edemedim.. Bukadarda olmazki sen hala neyin peşindesin arkadaşım al ceketini yürü git...!

erkekler cok iyilermis gibi kadin begenmezler..kilolu olupta ne kadar hos olan bayanlar var..zayiflamaniz icin tesvik edebilir ama hakaret ASLA edemez..cocuk fikrini erteleyin bence...bu arada da guzel bir kilo verinde gorsun gununu kaydirigubbakcemile3

canım konuyu okudum. öncelikle Allah kolaylık versin, çok kötü sözler etmiş eşin. ama bence sorun senin kilon falan değil. madem rahatsızlığın var, evlenirken de incecik değildin eminim.

bence sorun eşinde. erken boşalma, hatta daha da fazlası bence iktidarsızlık problemi var ve cinsellikten bu yüzden kaçıyor. bunu da kendine yediremediği için senin kiloların yüzünden ilişki yaşamak istemediğini ileri sürüyor, sana hakaretler ediyor. onu bir dr a görünmesi için ikna edebilir misin bilmiyorum, umarım edebilirsin. bu sorunu beraber çözebileceğinizi, sadece psikolojik olduğunu ve atlatacağınızı falan anlatsan dinler mi acaba? bu durumda zaten çocuk fizyolojik olarak olamaz, hem dr. ve tedavi sürecinde birbirinize tekrar yakınlaşırsınız belki...

canım bence kendı eksıklıgını sana yuklemeye calısıyor senı suclayarak rahata erecek sen ona senın bıyerın kucuk desen ne yapar ?

tabıı ya katılıorum maynen.ustelık bıde su var sen hıc kendını uzme canım benım bı tanıdıgım 95 kıloyken hamıle kaldı 100 kusurlarda dogum yaptı.kıloyla alakalı degıl doktor soyledı ya sen ıcını ferah tut.boyle bı adamdan da cocuk mocuk yapacagım dıe de ugrasma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…