- Konu Sahibi tombixsx11
-
konu sahibine yorum yapmak yerine niye yorum yapanların daha önce açtığı konular önlerine sürülüyor ısrarla.
kendi hayatında çalkantılar var diye başka bir konuya yorum yapılmaması mı gerekiyor?
arkadasın dedıgı bu degıl insanların hayatında calkantı olabılır yorumda yapar ama ınsanlar sankı sorunlarını muhtesem cozuyormus gibi baskasına akıl verınce garıp oluyor bana cattınız ama görüyorsunuzki diger kızlarda buna takılıyor siz yanlı düsünüyorsunuz insanlar elestırır ama can yakmadan elestırsın
arkadasın dedıgı bu degıl insanların hayatında calkantı olabılır yorumda yapar ama ınsanlar sankı sorunlarını muhtesem cozuyormus gibi baskasına akıl verınce garıp oluyor bana cattınız ama görüyorsunuzki diger kızlarda buna takılıyor siz yanlı düsünüyorsunuz insanlar elestırır ama can yakmadan elestırsın
sizi bu şekilde aşağılayan bir insandan bebek sahibi olmak için niye bu kadar çırpınıyorsunuz?
kocalığı layıkıyla yapamayan bir insan babalığı nasıl yapar?
eşiyken size saygı duymuyor, anne olunca mı duyacak?
öncelikle sizin kendi hayatınız mı önemli arkanızdan kısır kadın denmesi mi?
yalnızlık mı kötü yoksa bir ömür manevi işkence mi?
ben arkamdan kısır kadın lafını duyarak yalnız ölmeyi tercih ederim.
mutsuzluk kader değil, değiştirmek insanın kendi elindedir..
ama isteyene..
size yardımcı olmak için konunuza yazan bir arkadaşı da kendi konusuyla vurmanızı yakıştırmadım açıkçası..
herkesin yaşadığı kendinedir..
önemli olan benim yanlış anlamam değil arkadaşın yanlış anlaması idi ki o da aynen benim gibi anlamış ki cevabını yazmış.
ayrıca bana yapılsa kesinlikle hazmetmem.
genelleme yapmayın.
ben ayşe de değil, nazlı da değilim, derya da değilim çok şükür ki.
hazmetmem ve çekip çıkarım.
biri karnımda, biri sırtımda, biri eteğimde olsa gene çıkarım.
arkamdan ister dul desinler ister demesinler.
ister yalnız öleyim, ister yalnızlıktan sürüneyim..
ben kendimi kimseye ezdiremem...
konu sahibine yorum yapmak yerine niye yorum yapanların daha önce açtığı konular önlerine sürülüyor ısrarla.
kendi hayatında çalkantılar var diye başka bir konuya yorum yapılmaması mı gerekiyor?
slm kızlar 5 yıllık evliyim.evelendiğimizden beri hep tartışırız esimle.neyse dıyorum normal sıradan ama asıl sorun su esım cinselliğe cok düskün degıl tmm oda normalde bebek isteyınce durum kötü oldu doktorum yumurta takibi yapıyor bu aralar sık diyor adamın umrında degıl zaten senden olmuyor ben ıstemıyorum aslındada mıletın cocugunu yolda görse atlar bebegın ustune o biçim sever.artık kavgalar şiddetede basladı benım kılom fazla o gun kavga esnasında bana dıyorkı sen benım ailem hakkında konusurken iyiydi dimi aslında adamın perfonması iyiymiste ben sismanmıs benı napsaymıs baska kadın olsa nasıl hemen hamıle kalırmıs su laflaar bakın ya sımdıde sankı hıcbısey yokmus gıbı bıktım ya gercekten bıktım ya lanet olsun dıyecem bebegıde baska seyıde ozaman nıye evlıyım ya ilişki yok bebek yokk
bu ne kadar çirkin bir konuşma şekli...
bence eşiniz kusura bakmayın ama,baba olmayı haketmiyor...
önce karı koca olarak brbirinize saygılı ve sevgili olacaksınız ki,
ondan sonra bebeği düşüneceksiniz...
bence bir müddet eşinize de tavır alın,hiç hoş değil...
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?