Eşim beni cezalandırıyor

ne kadar ayıp bi şey yaaklava: ben bu adama oyuncak bebek vermem bırak o en kıymetli varlığı....

EŞİNİZİN YAPTIĞI ÇOK AYIP MADEM CEZA VERİCEN O ZAMAN ŞÖLE YAP BU ZAMANA KADAR SEN ÇOCUK İSTİYODUN O İSTEMİYODU ROLLERİ DEĞİŞTİR KESİNLİKLE ÇOCUK İSTEMEDİĞİNİ ONA HİSSETTİR AMA ÖLE KIZDIĞIN İÇİN BU KARARI ALDIĞINI FALAN SÖLEME UMURSAMA ERKEKLER UMURSANMADIĞINDA OLAYIN PEŞİNE İYİCE DÜŞER İLGİLENME ONUNLA ŞÖLE CİLVELİ OL AMA KENDİNE YAKLAŞTIRMA kötükedihüso:dilcikar:

performanısı iyiymiş peh yesinler. bak şu an tam olarak 1,70 boyunda 85-64-90 ölçülerinde bir hatunum ve eşimden ayrıyım. ve benimde eşimle sorunum buydu benim ile birlikte olmazdı yok şöyle yok böyle bir sürü havadan kusur sayardı. anam yok adam kusurlu sana satıyor inan ona 90-60-90 kadın versen yine de yanaşmaz. hiç kendine mal edipte üzülme...

maşallahdoğumdan önceki halim geldi aklıma-tatlicadiarzu-

o uyuz herif daha bir böyle konuşsun sizde dinleyin bence bayağı bir zayıflarsınız dertten sonra da bebeniz olur.....

yuh yaa hem suçle hem güçlü.sizi aşagılayan bir adamdan çokcuk yapmak zaten hata olurdu..bence çocugu erteleyin bir güzelde zayıflayın sonra siz onu cezalandırın..

tombiş bacım dost acı söyler derler ama ben sende şunu gördüm sen yenilgiyi baştan kabul etmişsin yalnız ölmekten dul kalmaktan kısır kadın denmesinden korkarak yaşıyorsun ve bence sende aslında çocuk istemiyorsun aslında sen çocuğu kendin için değilde elalem için doğurucaksın gibi geliyor yani herkesin ağzı kapansın gibilerinden
ayrıca eşin seninle birlikte olmak istemiyorsa bunun sebebini sor açık söylücem bunuda başka bir kadınmı varki karısıyla birlikte olmak istemiyor bu adam insan şüphe eder böyle bir durumdan ne biliyim ya da ben mi çok şüpheciyim ayrıca troid olabilir hastalık nihayetinde ama ilacı var tedavisi var ilaçlarını al ve diyet yap eşin için değilsede kendin için yap ta şu kendine güvenin gelsin
ayrıca genel olarak kadınız katlanacaz herşeye demen de seni bağlar kadınlar senin dediğin gibi herşeye katlansaydı bu kadar boşanma davası olmazdı değilmi
katlanmayan kadın çoook bunu bil

kendi adınıza konuşun lütfen ,bunu asla hazmedemeyecek milyon kadın var ne yazıkki siz

onlardan değilsiniz.madem hazmedip oturacaksınız ne diye buraya konu açıyorsunuz

kaderinize razı olun oturun kocanızın dizi dibinde,burada vakit kaybetmeyin,insanlarada

senin de şuyun var buyun var demeyin lütfen

canımcım yalnızmı öleyim demişsin....şimdide değişik bişey yok sen gene yalnızsın senin anlattığına göre eşin bedenen evde ruhen nerde........

yalnız mı öleyim demişssin adım kısra çıktı demişsin her şeyin hayırlısı..hayatın sırf evliliğim yürüsün diye her gün bu şekilde devam etsin aşağılan hakrete uğra sonra bir kaç sene sonra psikologlarda derman ara...kendi hayatın knusunda eşin bile olsa karsındakı bencıl olmalı ınsan ...kendıne saygın olmalı..evlilikteki problemleri çocuk asla çözmez benim bebegım olsun ben onla ılglenırım gecınıp gıderım demekle olmuyor malesef...ozaman sorunlar daha cok buyuyor.ıletısım kuramadıgın sana hakret eden bırıyle ortak noktada bulusuo bır evlat yetıstırmek sence kolaymı?herseyde bır hayır var evlılıgını devam ettırıp ettırmemek senın elınde ama en azından bır sene cocouk yapma ıstedıgını ertelemen lazım

Nasıl yani....pes.......

size sisman oldugunu söylemiş neyse bunda pek kötü birsey yok diyeyim
ama baska zayıf biri olsa o kesin hamile kalırdı benden demesi çok ama çok agır bir laf bu ne demek oluyor ki?
çok üzüldüm bence sen de onu cezalandır bir diyetisyen uzmanına git spora basla adamına da hiç yüz verme kendi hayatını yasa..
madem öyle kısasa kısas...
sen de onu cezalandır ve ayrıca cocuk düşünme hersey yoluna girene kadar eger girebilirse...

okuduklarıma okadar şaşırdımki... yani bir erkeğin bunları söylemesinden çok canımı yakan bir kadının bunları kabullenmesi oldu... ne demek yalnızmı öleyim arkamdan kısır dediler hazmetmezsem bu evden gitmem laızm filan???? insan gururuyla doğar ve ölür... seni bukadar ezen çiğneyen hakaretler yağdıran bir erkek nasıl oluyorda üste birde affedilip hazmediliyor ben çözemedim doğrusu.. ayrıca yerinde olsam sorardım ne demek zayıf kadın olsa hamile kalır??? kaç zayıf kadın hamile bırakmış?? eğer sen ona bugüne kadar yalnız muhtaç filan gibi bir imaj yarattıysan oda bunu sonuna kadar kullanıyordur eminim.... ezik duranı dahada beter ezme güdüsü kocandaki.... çok afedersin ama sendekide kocaysa bizlerdekiler başka bişey.. o hiç erkek diye gezmesin senin başında.. bir kere o kendi namusuna neler söylüyor.. bu adam yarın bigün senin çocuğuna neler diyecek kimbilir??? hatayla hata düzelmez... inan kimsede size acımıyor ama doğabilecek bebek okadar masum ve günahsızki... onu bu çirkin çarka kaptırmaya hakkınız yok bence..... ilerde ayrılıp gitmekten korkuyorsun ama bu adamda ilerde elinde çocukla kapıya koyulmakta var ozaman ne olacak???? lütfen şu anda yaşama.. hayatta hep kötü örnekleri görüp korkan yanlarını tetikleme... bendede tiroit yetmezliği var 93 kg hamile kaldım.... ilaçlarımı alıyorum ve eşimede hiç kilomdan filan bir eksik gibi bahsetmediğim için oda bunu sorun edemiyor.. kendi saygınlığını sağlamak kendi elinde... adama hep gidemeyen pasif kadın imajı verirsen bu yaşadıklarında tesadüf olmaktan çıkar kaderin olur.. seçim senin.. bukadar insan mı yanılıyor sen mi bir düşün... kocanında annesi gibi davranmaktan lütfe kendi hayatın için vazgeç!!!

iyiide madem geçinemiyosunu neden bebek yapıosunuz böyle bi adamdan..:1no2:

Öncelikle bebek olmazsa olmazlardan KESİNLİKLE DEĞİLDİR....
Eşinizle konuşmalı uzlaşmaya çalışmalısınız... Bu şekilde ki davranışlar ceza değil ilişkinin kopma noktasına gelmesidir...

imza....
lila
a.s.

Yalnız ölmekten korktuğunuzu söylemi$siniz ama garantisi varmı ki yarınınızın?? ya da e$inizin yarınının garantisi var mı?? Kimin yarına çıkacağı belli mi? Ömür çok kısa inanın.. Onu iyi değerlendirmeli..

Birde afedersiniz kırarsam sizi özür diliyorum ama e$iniz hep böyle miydi evlendiğiniz den beri?? Yoksa sonra dan mı deği$ti her$ey?? $üphe çeken bir durumu var mı yani biri olabilir mi hayatında?? Hiç bu nu dü$ündüz mü??

: ama senin durumunla benim durumum bir diil canım bizim kavga sebebimiz tamamen eşimin gereksiz kıskançlıkları..ben bu sitede eşim beni kıskanmıor die ağlayanları biliorum..

yani???
kıskanıp kavga ettigi icin gururlaniyor musun bu durumda?kafamçokkarıştı

böyle bir insandan bebek sahibi olmayı neden düşünüyorsun canım....
Sana daha şimdiden hakaret ediyor sen doğum yapıcaksın vücudun deforme olacak bu sefer hiç yaklaşmayacak mı?

yani???
kıskanıp kavga ettigi icin gururlaniyor musun bu durumda?kafamçokkarıştı

konuyu baştan son akadar oku arkadaşımda bana onlarla gel..taraf tutan medya gibi konuşmalarımın içinden kafana esen cümleyi çekip çıkarıp beni onla yargılama...

Ne yani siz şimdi sırf yalnız kalmamak için böyle bir adamla evli kalmaya devam mı edeceksiniz. Peki sizin gururunuzu ayaklar altına alan bu adam için hayatınızı cehenneme çevirmeye bu kadar kararlıysanız neden fikrimizi soruyorsunuz ki. Kusura bakmayın ama sizinle dalga geçen bir adamdan ne koca nede baba olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…