- Konu Sahibi tombixsx11
-
performanısı iyiymiş peh yesinler. bak şu an tam olarak 1,70 boyunda 85-64-90 ölçülerinde bir hatunum ve eşimden ayrıyım. ve benimde eşimle sorunum buydu benim ile birlikte olmazdı yok şöyle yok böyle bir sürü havadan kusur sayardı. anam yok adam kusurlu sana satıyor inan ona 90-60-90 kadın versen yine de yanaşmaz. hiç kendine mal edipte üzülme...
benı yalnıs anladınız oarkadasımı da asla incitmek isteemdim alınırsada öür dilerim benim kastettiğim hepimiz kadınız ve neyazıkkı affediyoruz ben hazmedemem deyınce oda hazmetti sizede yapılsa sizde hazmedeceksınız aysede nazlıda deryada hazmetmezsek cekıp cıkmamız lazım
okuduklarıma okadar şaşırdımki... yani bir erkeğin bunları söylemesinden çok canımı yakan bir kadının bunları kabullenmesi oldu... ne demek yalnızmı öleyim arkamdan kısır dediler hazmetmezsem bu evden gitmem laızm filan???? insan gururuyla doğar ve ölür... seni bukadar ezen çiğneyen hakaretler yağdıran bir erkek nasıl oluyorda üste birde affedilip hazmediliyor ben çözemedim doğrusu.. ayrıca yerinde olsam sorardım ne demek zayıf kadın olsa hamile kalır??? kaç zayıf kadın hamile bırakmış?? eğer sen ona bugüne kadar yalnız muhtaç filan gibi bir imaj yarattıysan oda bunu sonuna kadar kullanıyordur eminim.... ezik duranı dahada beter ezme güdüsü kocandaki.... çok afedersin ama sendekide kocaysa bizlerdekiler başka bişey.. o hiç erkek diye gezmesin senin başında.. bir kere o kendi namusuna neler söylüyor.. bu adam yarın bigün senin çocuğuna neler diyecek kimbilir??? hatayla hata düzelmez... inan kimsede size acımıyor ama doğabilecek bebek okadar masum ve günahsızki... onu bu çirkin çarka kaptırmaya hakkınız yok bence..... ilerde ayrılıp gitmekten korkuyorsun ama bu adamda ilerde elinde çocukla kapıya koyulmakta var ozaman ne olacak???? lütfen şu anda yaşama.. hayatta hep kötü örnekleri görüp korkan yanlarını tetikleme... bendede tiroit yetmezliği var 93 kg hamile kaldım.... ilaçlarımı alıyorum ve eşimede hiç kilomdan filan bir eksik gibi bahsetmediğim için oda bunu sorun edemiyor.. kendi saygınlığını sağlamak kendi elinde... adama hep gidemeyen pasif kadın imajı verirsen bu yaşadıklarında tesadüf olmaktan çıkar kaderin olur.. seçim senin.. bukadar insan mı yanılıyor sen mi bir düşün... kocanında annesi gibi davranmaktan lütfe kendi hayatın için vazgeç!!!
: ama senin durumunla benim durumum bir diil canım bizim kavga sebebimiz tamamen eşimin gereksiz kıskançlıkları..ben bu sitede eşim beni kıskanmıor die ağlayanları biliorum..
yani???
kıskanıp kavga ettigi icin gururlaniyor musun bu durumda?kafamçokkarıştı
bnde kendimi anlamıyorum adama dedım bak dedım senın sorunun oabılır doktora gıdelım belkı fizyolojık belkı psıkolojıktır bana bak jınekologdan cıkmıyorum artık doktorda dedı tombıs hanım haftada 3 kez denenecek.yok onda hıcbır sorun yok tamamnn bndenmıs adama hıc bulasmıycan o ısteyınce yapacak mesela doktor dedıya 3 aksam kesın kızacak bırsey bulur yapmaz sırf bana ceza vermek ıcın ama bosansam napacam bu adamla boyle yasayıp gıtcem yalnızmı oleyım adım zaten kısııra cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?