Eşim beni cezalandırıyor

bukadar insan böyle düsünüyor galiba ben gercekten ya korkagım yada cocuk ısteyerek aptalım dimi kzılar gözüm birsey görmüyor

imza...

sivribiber
sengözlerimebaksanab

konu senden çıkıp bana dönmesin sdc cümlelerini kurarken lütfen daha dikkatli ol...karşındaki insanlarında senin kadar hassas oldugunu unutma..ha ayrıca ben veya kendini ezdirmek istemeyn biçok bayan sineye çekmek zorunda diil..ben kendi topiğimdede belirtmiştim..evlenmek nekadar doğalsa boşanmakta okadar doğal..çok ii okumuş oldugunu düşünüorumki ben böylesine bi sebepten ötürü işi boşanmaya getirdiim..çnk benimde bi gurum var...ve çeker kapıyıda giderdim..arkadaşımında dediği gib boşanmış demişle yok dul demişler umrumda bile diil...buradaki bayan arkadaşlar benim aklımı başıma getiridiler..bölesine basit bi olay yüzünden boşanmay adeğmez die..demekki neymiş ben hazmedemiomuşum...bayanız die aciz diiliz....yine söylüorum.benim eşim bunları söylese ben çoktan restimi çekmiştim..ha sana yanlış örnek olmı sana yap demiorum ama birza kendine güven...sadece güven..sen sahipsiz değilsin..

YAZIK EŞıNıZE NASIL BUAKDR CAHıL DÜŞÜNEBıLıYOR HAYRET YANı ÇOK ACIDIM ŞıMD
ı EŞıNıZE AMA

öyle bir hakediyorki aslında o dediğini yapmamıda offf gubetet sayılırım ailem cok uzakta calıstıgım ıs yerı baska bir ilçede nereye gıdecem zaten iyice yüzgöz olduk kavga kavga

bukadar insan böyle düsünüyor galiba ben gercekten ya korkagım yada cocuk ısteyerek aptalım dimi kzılar gözüm birsey görmüyor

dediğim gibi eşinizle yaşadığınız sorunları bilmiyoruz ama sizin hayatınızı sanırım bir gözden geçirmeniz lazım..
neden insanların size kısır gözü ile baktığını düşünüyorsunuz?bunu ima ediyorlarsa hadlerini bildirin,düşünmüyoruz falan diyin..insanların isteği ile ısmarlama çocuk mu yapacaksınız..bir çocuk için maddi ve manevi hazır olmanız lazım,değilseniz ertelersiniz..çocuk diyen insanlar ,çocuk olunca kapılarını kapatacaklar ve siz çocukla başbaşa kalacaksanız.onun sorunlarıyla sizler ilgileneceksiniz,o yüzden kimseyi ilgilendirmez sizin durumunuz...maddi durumunuz yetersizse ve o çocuğa bir şey alamayacaksanız,çocuk diyen insanlar mı size para verecek..bırakın başkalarını ve hayatı nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın...kimsenin ipi ile kuyuya inilmez..
eşinize gelince eşiniz hep sizi kırıcı laflar mı eder? ne kadar uyumlusunuz? geçinebiliyormusunuz?iyi kötü yönleri nedir? gerçekten çocuk istiyor mu?siz ne kadar çocuğa hazırsınız? evliliğiniz genelde nasıl? bir kaç soruya sakince cevap bulmanız lazım

oyyyyyyyy bu ne kötü durum yaaa canım allah kolaylık versin ama bir diyetisyene felan git de kilo ver en azından çabanı görsün boyle şey olmaz yanı

suan benım esıme sorsanız hıc bısey olmadı hersey günlük gülistanlık normalde iyidir ama en son söyleyeceğini ilk basta soyler cıkar.benım adama cinsellikten hıc bahsetme ısteme senden ıyısı yok bunun 2 sebebı var ya ıstemıyor yada yeterlı degıl ama 2.sıkkı asla kabul etmez sucuda bana atar cıkar

Ben umuyorumki bu lafları eşiniz bir kızgınlık anında söyledi.
5 yıllık bir evlilik ki kısa bir dönem değil.Eğerki eşiniz istemiyor ise çocuk yapmayı bence sizde yapmayın.Öncelikle eşiniz ile aranızdaki bu kötü giden yada anlaşamadığınız noktaları saptayın.Çünkü şimdi böylesine tartışmalar çocuğunuz olduktan sonra daha da büyüyebilir ve olay ayrılığa kadar gidebilir.
Öncelikle evliliğinizi süzgeçten geçirin ve devam edip edemiyeceğine karar verin.
Eğer siz kendi kilolarınız ile barışıksanız eşiniz neden böyle çirkin bir laf söyledi bunada anlamış değilim yaa!!!
Herşey gönlünce olsun canım,sevgiler.

benim tiroidlerim calısmıyor ve metablozmam cok yavas sıtesemde yılda 1-2 kılo hepsını denedım bır ara bayagı zayıfladım o zamanda bu adam böyleydi

eşim cocugu bnden cok ıstıyor amanın yolda cocuk görse üstüne atlar yegenı var günde 100kere arar ama esım ya yapamıyor yada bnden yapmak ıstemıyor cocuk harıcı halen daha kuzum canım askım cınsellıge gelıpte olmayınca laflar asagılamalar

aynen

Ayrica birseyden nefret ediyorsam...öyle kadin gibi küsen kapris yapan nazlanan adamlardan

çok doğru söylemişsin arkadaşım...

o zaman eşinde sorun var canım
sağlıklı bir erkek neden eşiyle cinselliği yaşamak istemesinki
bence öncelikle eşinin iyi bir tedaviye ihtiyacı var
umarım söylediği o sözleride bir anlık sinirle sarf etmiştir.eğer her zaman sizi aşağılıyorsa evliliğinizi gözden geçirin derim.bu şartlarda çocuk yapma önce eşinle aranı düzelta.s

Yalnız ölmek ya da dul kalmak korkusu ile eşinizin hakaretlerini sineye çekmek zorunda olduğunuzu söylüyorsanız..
Evet bence çekmek zorundasınız..
Hayatımızı yönlendirmek bizim elimizde öyle değil mi?
Yapacak pek bir şey görünmüyor bence..

ayy bunlar nasıl aşşağılayıcı ne kadar iğrenç konuşmalar
bu adamdan kesinlikle çocuk falan yapmayın bence
ne demek bu yaaaaaa
keşke sende sorun bende değil başka adam olsa bak nasıl hamile kalıyorum deseydin dicem ama biz kadınlar o kadar küçülemiyoruz işte
bu adam nasıl baba olacakki
hem niye kilonu ortaya atıyorki
hayat bu,insanlık hali insan kiloda alır kiloda verir
iyi günde kötü günde demedik mi?
ayrıca kaç kilosunkii

senin tombişliğin çaresi var sıkı bi rejimle geçer ama onun hayvanlığını ne çare olur acaba nasıl adam herşeyden önce nasıl insan olur bilemiyeceğim kötükedihüso

böyle şeyleri okuyunca çok üzlüyorum insan sevdiğini nasıl incitir nasıl onurunu kırar bu nasıl insanlıktır yaaklava:

imza atarken iyi günde kötü günde beraberiz denmiyormu ne oluyo bu evliliklere böyle ? :çok üzgünüm:

bizlere iyi örnek olacaklarına istisnalar hariç %60 nın çivisi çıkıyor çok yazık

valla ben senin yerinde olsam tatlım eğer halimden memnunsam ve ortada sağlığımı etkileyecek bir kilo sorunum yoksa hiçde kendimi kasıp o adam için
rejim filan yapmam

beni sevecek adam böyle sevsin sevmiosada defolup gitsin hayatımdan en azından birkaç ay üzülür yas tutarım daha sonrada üzüldüğüm kadar elbette sevinirim rabbim doğrunun yanında yerimseniben
tek kişinin çabasıyla nereye kadar sürerki bu evlilik sürse bile ne kadar sağlıklı olur orası tartışılır -tatlicadiarzu-

yinede ben iyi dileklerimi sunmak istiyorum çıkmadık candan ümit kesilmezmiş
umarım herşey gönlünce olur dilerim birsabah uyandığında herşey yoluna girmiş ve sen o güne hamiş olarak uyanırsın:1hug:

Son düzenleme:
bu adamı birde baba yaparak ödüllendirecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…