- Konu Sahibi tombixsx11
-
öncelikle sizin kendi hayatınız mı önemli arkanızdan kısır kadın denmesi mi?
yalnızlık mı kötü yoksa bir ömür manevi işkence mi?
ben arkamdan kısır kadın lafını duyarak yalnız ölmeyi tercih ederim.
mutsuzluk kader değil, değiştirmek insanın kendi elindedir..
ama isteyene..
size yardımcı olmak için konunuza yazan bir arkadaşı da kendi konusuyla vurmanızı yakıştırmadım açıkçası..
herkesin yaşadığı kendinedir..
arkadasım seni kırmak veya sana laf sokmak istemedim dedimki ne yazıkkı sineye cekmek zorundayız cekmezsek kapı orda cıkıp gitmemiz gerek pasif kalmazdım dedin bnde kalmadım nerdeyse olay şiddete kadar vardı ama baska yapabılecegım varsa fikirlerine saygı duyuyorum
bukadar insan böyle düsünüyor galiba ben gercekten ya korkagım yada cocuk ısteyerek aptalım dimi kzılar gözüm birsey görmüyor
adamın perfonması iyiymiste ben sismanmıs benı napsaymıs baska kadın olsa nasıl hemen hamıle kalırmıs
slm kızlar 5 yıllık evliyim.evelendiğimizden beri hep tartışırız esimle.neyse dıyorum normal sıradan ama asıl sorun su esım cinselliğe cok düskün degıl tmm oda normalde bebek isteyınce durum kötü oldu doktorum yumurta takibi yapıyor bu aralar sık diyor adamın umrında degıl zaten senden olmuyor ben ıstemıyorum aslındada mıletın cocugunu yolda görse atlar bebegın ustune o biçim sever.artık kavgalar şiddetede basladı benım kılom fazla o gun kavga esnasında bana dıyorkı sen benım ailem hakkında konusurken iyiydi dimi aslında adamın perfonması iyiymiste ben sismanmıs benı napsaymıs baska kadın olsa nasıl hemen hamıle kalırmıs su laflaar bakın ya sımdıde sankı hıcbısey yokmus gıbı bıktım ya gercekten bıktım ya lanet olsun dıyecem bebegıde baska seyıde ozaman nıye evlıyım ya ilişki yok bebek yokk
Ben umuyorumki bu lafları eşiniz bir kızgınlık anında söyledi.
5 yıllık bir evlilik ki kısa bir dönem değil.Eğerki eşiniz istemiyor ise çocuk yapmayı bence sizde yapmayın.Öncelikle eşiniz ile aranızdaki bu kötü giden yada anlaşamadığınız noktaları saptayın.Çünkü şimdi böylesine tartışmalar çocuğunuz olduktan sonra daha da büyüyebilir ve olay ayrılığa kadar gidebilir.
Öncelikle evliliğinizi süzgeçten geçirin ve devam edip edemiyeceğine karar verin.
Eğer siz kendi kilolarınız ile barışıksanız eşiniz neden böyle çirkin bir laf söyledi bunada anlamış değilim yaa!!!
Herşey gönlünce olsun canım,sevgiler.
sizi bu şekilde aşağılayan bir insandan bebek sahibi olmak için niye bu kadar çırpınıyorsunuz?
kocalığı layıkıyla yapamayan bir insan babalığı nasıl yapar?
eşiyken size saygı duymuyor, anne olunca mı duyacak?
sizi bu şekilde aşağılayan bir insandan bebek sahibi olmak için niye bu kadar çırpınıyorsunuz?
kocalığı layıkıyla yapamayan bir insan babalığı nasıl yapar?
eşiyken size saygı duymuyor, anne olunca mı duyacak?
eşim cocugu bnden cok ıstıyor amanın yolda cocuk görse üstüne atlar yegenı var günde 100kere arar ama esım ya yapamıyor yada bnden yapmak ıstemıyor cocuk harıcı halen daha kuzum canım askım cınsellıge gelıpte olmayınca laflar asagılamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?