Esim Beni Cileden Cikartiyor ...

Ben salondayim bir saat once uyumaya gitmisti , geldi oturdu neden uyumadin dedim.
Seni ilgilendirmez , ister uyurum ister uyumam.
Ne yapuyorum yapmiyorum benim sorunum dedi kapiyi carpti gitti yatak odasina. .
Iyice kafayi yedi
Triplerde birde ha..Bu haklı gibi üste çıkmalarıda neyin kafası anlamış değilim..Boşver güzelim hiç muhattap olma ne yaparsa yapsın..Bunlarla konuştukça afedersin biryerleri kalkıyor..Şimdi sen ona soru sordun ya yumuşadın ve konuşmaya çalışıyorsun sandı o yüzden havalandı hemen..Hiç konuşma o konuşursa sen tersle hatta..Ay hadi normal zamanı anlarımda birde hamilesin ya çok abartmış eşin..Hamile insanda idare edilir yani zaten hormonlar alt üst olmuş..Bencil adamlar ya

Triplerde evet ..
Hemde fena bir sekilde , zaten tavir yapip gidip uyumustu geldi bilerek bende oyle sorunca uste.cikmaya calisti ..
Iyi bir dersi hak ediyo artik ..
Agzinin ortasina vurasim geldi , ama vazgectim.

Haaa yeni perdeler gelecek yarin bide kardesi ugrayacakmis , yataktan kalkti onu soylemek icin ben takarim kimse takmasin kocan var senin .. bla bla

Cevap vermedim neden uyandin dedim ters tepti...

Hiç takma kafana boşver..Kendi sağlığına bak bebeğinin sağlığına bak Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Hiç mi hiç heycanlanmıyor eşiniz? İnsan bir heveslenir, yapalım/edelim der.

Âllah sabır versin

Kızımın odasına mobilya aldığımızda bir pazar günü kurmasını istemiştim eşimden ben de. Tamam dedi. Ben kızımla ilgileniyordum. Yaklaşık 1,5 saat sonra gittiğimde nasıl olduğuna bakmak için, aa ne göreyim nescafesini almış, telefonda oyun oynuyor :) kuruluma başlamamış bile... Dır dır yapmamak için zor tutmuştum kendimi ama birkaç laf söyledim yine de. Neyse ki kurdu o gün... Hem keyif yaptı hem kurdu. Bir dolabın kurulması yaklaşık 5 saat sürer mi? Sürdü işte..
Tabi yerleştirme işi yine ertesi güne kalmıştı bana.. İş uzadı benim için..
Bazen gerçekten çok yüzeysel düşünüyor bu erkekler..

Öncelikle bebişin hayırlı olsun mutlu Mesut ağlamasız, gazsız, sancısız kucağına al.

Rahatlık, tezcanlılık biraz aileden gelen öğrenilen bi durum.

Öyle gördüyse normal.
Tatlı dil ve sabır herşeyi çözer.
Kartonu yırtıp hayatım gel birlikte kuralım deseydin çıkartsaydın bi kaç parçayı mecbur kalırdı.

Hem sana bişey olmasın diye hem heveslisin diye.

Erkeğin tripliside atarlısıda hiç çekilmiyor, sende yapma mecbur yapacak...

Mobilyadan kastın ne bilmiyorum ama aldığınız firmanın kurması lazım. Keza gerçekten çok yorucu olabilir sizin için, büyük parçaysa.

Biz de ilk zamanlar oyleydik simdi yanyana gelince o TV izliyor ben de öyle oturup sinir oluyorum

Daha cok sinir olursun ..
Benim esim resmen ev kedisi oldu , bende anlayamadim neden niye ..
Oysaki gezmeyi cok seven bir insandi ..
Evlenince bir tuhaflasiyorlar , bi rahatlik geliyor adamlara ..

haklısın ama erkekler genelde böyle kursun çünkü mobilya kokusunun çıkması için bir süre hava alması gerek yoksa bebişin kıyafetlere siniyor yada oda mobilya kokuyor.erkeknden kurunda kokusu gider.allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı naspi etsin ama emin ol babalar ağırdan alıyor bende hep olsun istiyordum en son isyan ettimde odası öyle kuruldu.

tembel erkeklere uyuz olurum uyuz

baba olacak adam bir sorumluluk alır heves eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…