- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Triplerde birde ha..Bu haklı gibi üste çıkmalarıda neyin kafası anlamış değilim..Boşver güzelim hiç muhattap olma ne yaparsa yapsın..Bunlarla konuştukça afedersin biryerleri kalkıyor..Şimdi sen ona soru sordun ya yumuşadın ve konuşmaya çalışıyorsun sandı o yüzden havalandı hemen..Hiç konuşma o konuşursa sen tersle hatta..Ay hadi normal zamanı anlarımda birde hamilesin ya çok abartmış eşin..Hamile insanda idare edilir yani zaten hormonlar alt üst olmuş..Bencil adamlar yaBen salondayim bir saat once uyumaya gitmisti , geldi oturdu neden uyumadin dedim.
Seni ilgilendirmez , ister uyurum ister uyumam.
Ne yapuyorum yapmiyorum benim sorunum dedi kapiyi carpti gitti yatak odasina. .
Iyice kafayi yedi
Triplerde birde ha..Bu haklı gibi üste çıkmalarıda neyin kafası anlamış değilim..Boşver güzelim hiç muhattap olma ne yaparsa yapsın..Bunlarla konuştukça afedersin biryerleri kalkıyor..Şimdi sen ona soru sordun ya yumuşadın ve konuşmaya çalışıyorsun sandı o yüzden havalandı hemen..Hiç konuşma o konuşursa sen tersle hatta..Ay hadi normal zamanı anlarımda birde hamilesin ya çok abartmış eşin..Hamile insanda idare edilir yani zaten hormonlar alt üst olmuş..Bencil adamlar ya
Hiç takma kafana boşver..Kendi sağlığına bak bebeğinin sağlığına bak Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Triplerde evet ..
Hemde fena bir sekilde , zaten tavir yapip gidip uyumustu geldi bilerek bende oyle sorunca uste.cikmaya calisti ..
Iyi bir dersi hak ediyo artik ..
Agzinin ortasina vurasim geldi , ama vazgectim.
Haaa yeni perdeler gelecek yarin bide kardesi ugrayacakmis , yataktan kalkti onu soylemek icin ben takarim kimse takmasin kocan var senin .. bla bla
Cevap vermedim neden uyandin dedim ters tepti...
Tesekkür ederim canimmmHiç takma kafana boşver..Kendi sağlığına bak bebeğinin sağlığına bak Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Hiç mi hiç heycanlanmıyor eşiniz? İnsan bir heveslenir, yapalım/edelim der.
Âllah sabır versin
Mobilyadan kastın ne bilmiyorum ama aldığınız firmanın kurması lazım. Keza gerçekten çok yorucu olabilir sizin için, büyük parçaysa.Merhaba Arkadaslar. Iyi pazarlar.
Sizlerinde fikirlerinizi almak istedim , cünkü ben sinir oluyorum artik ..
Allah kismet ederse cok yakin zamanda Bebegimiz olucak , kardesimde ilk defa dayi olacagi icin bebegin A dan Z ye tüm mobilyalarini aylar önce hediye olarak aldi ..
Mobilyalar kartonda bebek odasinda duruyor ..
Esim bir haftadir izinli evde oturuyor bugun dedimki o mobilyalari yap cunku daha sobra hic izinli gunun olmayacak , Kalkmis ne dese begenirsiniz bugun pazar dinlenecem halbuki bir haftadir evde zaten dinleniyor..
Birak dedim ben yaparim baskasina yaptiririm , Iyi olur diyor bide ..
Biz de ilk zamanlar oyleydik simdi yanyana gelince o TV izliyor ben de öyle oturup sinir oluyorumAhh canim evlenmeden once gitmedigimiz yer kalmadi , geznedigimiz yer..
Ama evlenincr bir tuhaflasiyorlar sanki ..
Biz de ilk zamanlar oyleydik simdi yanyana gelince o TV izliyor ben de öyle oturup sinir oluyorum
Ama öyle hic guzel değilkiiiigenel manada evlenince içlerinden yontulmamış bişi çıkıyor. tabi herkesinki değişik versiyonu,kimi oyun, kimi net, kimi tv, kimi uyku...vs....
Daha cok sinir olursun ..
Benim esim resmen ev kedisi oldu , bende anlayamadim neden niye ..
Oysaki gezmeyi cok seven bir insandi ..
Evlenince bir tuhaflasiyorlar , bi rahatlik geliyor adamlara ..
haklısın ama erkekler genelde böyle kursun çünkü mobilya kokusunun çıkması için bir süre hava alması gerek yoksa bebişin kıyafetlere siniyor yada oda mobilya kokuyor.erkeknden kurunda kokusu gider.allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı naspi etsin ama emin ol babalar ağırdan alıyor bende hep olsun istiyordum en son isyan ettimde odası öyle kuruldu.Merhaba Arkadaslar. Iyi pazarlar.
Sizlerinde fikirlerinizi almak istedim , cünkü ben sinir oluyorum artik ..
Allah kismet ederse cok yakin zamanda Bebegimiz olucak , kardesimde ilk defa dayi olacagi icin bebegin A dan Z ye tüm mobilyalarini aylar önce hediye olarak aldi ..
Mobilyalar kartonda bebek odasinda duruyor ..
Esim bir haftadir izinli evde oturuyor bugun dedimki o mobilyalari yap cunku daha sobra hic izinli gunun olmayacak , Kalkmis ne dese begenirsiniz bugun pazar dinlenecem halbuki bir haftadir evde zaten dinleniyor..
Birak dedim ben yaparim baskasina yaptiririm , Iyi olur diyor bide ..
Inanirim canim , aslinda evlenince daha cok paylasmali insan .Evlilikten sogudum resmen
Al bendende okadar , bende uyuz oluyorum.tembel erkeklere uyuz olurum uyuz
baba olacak adam bir sorumluluk alır heves eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?