Esim Beni Cileden Cikartiyor ...

Ahh canim evlenmeden once gitmedigimiz yer kalmadi , geznedigimiz yer..
Ama evlenincr bir tuhaflasiyorlar sanki ..

hiç yeme o tripleri kardeş, ilk bebekse o duyguyu bilmediği için ağır davranıyor olabilir.
ayrıca küserseniz, yapma ben yaparım derseniz ekmeğine yağ sürmüş olursunuz, ceza değil ödül olur

Haklisin birazda rahata alisti aslinda , her yapmadigi seye birini cagirdim yaptirdim ..
Bundan sonra asla yaptirmicam yapmicamda.

hıc mı heyecan yapmaz ınsan sankı tek basınıza yaptınız bebeğı sızde kurdurttuktan sonra kıtleyın odanın kapısını çatlasın meraktan

Ay yok asla merak etmez kitlersem her konuda cok rahat o .
Hicc heycanlanmaz hic umursamaz .

genel manada evlenince içlerinden yontulmamış bişi çıkıyor. tabi herkesinki değişik versiyonu,kimi oyun, kimi net, kimi tv, kimi uyku...vs....

Bunlar aynı model bacım Benimkide öyle sürekli arkasını toplamak lazım,her aldığını atar sağa sola..Yatak odası üst katta bunun kıyafetleri alt kata kadar geliyor salonun ortasına öyle bir dağınık yani..İnsanın sinirleri bozuluyor artık..Hiç emeğe saygısı yok..Kadın yapıyor arkasından o dağıtıyor..Sonra ben yapıyorum benim arkamdanda dağıtıyor..Şimdi yalnız bıraktım ne hali varsa görsün..Döndüğümde evi nasıl bulcam artık bilmiyorum..Ben aşırı düzenli bir insanım..Yemek masasında yemek yenir yani böyle salonun ortasında yemek,yatağın tepesinde yemek sevmiyorum ya rahatsız oluyorum yani..Benim sevmediğim ne kadar şey varsa o bayılıyor..Aşırı uyumlu bir çiftiz

Şuanda erken diye düşünüyor erkeklerin heyecanı farklı , bende birseyler alalım istiyordum zaman var zaman var diye pek şey yapmadı ama bebeğimin hastane süslerini kendi eliyle yapti,giyecegi tuluma keçeden isim yaptı. ..şuanda çok büyük yardımcim bebek doğunca değişiyor herşey

Sen gel bide bana sor , duygusaligim tavan yapmis durumda herseye aglayasim var hersey boguyor beni ..
Bide esimle ugrasiyorum bu durumda.
benim gebeliğim çoğuldu ve riskliydi benimki ona rağmen beni çıldırtırdı, bende diyordum çocuklar senin yüzünden hırçın olur inat olur bak beni çileden çıkarıyorsun yapma böyle diyordum, tınlamıyordu ben napıyorumki diyordu. bende en sonunda bi gün sıyırdım İnşallah çocuklar sana senin bana davrandığın gibi davransın dedim, Bana niye beddua ediyorsun demezmi adam, noldu dedim hani sen bana iyi davranıyordun:) bizimkinin renk değişti tabi:) azcık toparlandı sonra. şimdi çocuklara kızarsa bende hatırlatıyorum bir bir:)

Bende asiri titiz bir insanim ve benle dalga geciyor hata bazen asiri dikkatcisin der .
Mesela kazagini soyar temizmi derim evet temiz ozaman birkez giyilen tarafa koy derim yok kalsin burda yatagin ustunde yahu neden kaliyor , ee kalsin ne olucak .
Yok kalmasin dedigimde kavga ariyorsun der.
Yemek yer mesela , tabagi alir tezgaha atar neden bulasik makinasina koymadin diyorum koyarim der ama aslaaa koymaz ..
Ya anlat anlat bitmez .
Dunde gomlegim utulenecek dedi, sen utule dedim, benim kalkacak halim yok gece diyo bide bunu ben utuleyemem demezmi ..
Kendisi 7 yil yalniz yasamis yemegi temizlisi utusu hep kendi yapmis , ben bilmiyorum diyorrr ya bide yuzume baka baka ..
Sinirrrrrr...

Hahaha gece gece güldum allahim ya bide beddua etme diyor :))))
Benim esim sanki benle beraber hamilelik sendromunda ..

Hahaha gece gece güldum allahim ya bide beddua etme diyor :))))
Benim esim sanki benle beraber hamilelik sendromunda ..
yok sendrom diğil o ben anladım, güya hamileyken sanki keyiften naz yapıyoruz gibi algılayıp yüz vermeme tepelerine çıkartmama çabası. bizimki bebekler bi doğdu sanki o adam o adam değil, benden daha anne oldu neler yaptı, doğum yapınca Rabbim intikamını otamatikman alır merak etme:)

Aynen benimkide aynı model değişmezler..Mesela takım elbiseleri gelmişti bir kere kuru temizlemeden astım bende dolaba..Sonra sabah işe giderken birini giymiş birini çıkartmış atmış hep yatak odasında birini puf'un üstüne atmış birini yatağın üstüne atmış..Sonrada erken gelmiş o gün eve yatmış uyumuş..Bende akşam geldim işten..Bana diyor ki bu takım elbiselerim kırışmış niye böyle oluyor kuru temizlemeyi ara söyle diyor bana..Bende dedim sen üstünde yatıp uyursan kırışması normal değil mi adamlar ne yapsın? Birde benle ne alakası var diyor Yaptıklarınıda kabul etmiyorlar.. Gerçekten insanı sinir hastası ederler ya

Bizimkide bana der lutfen dolabima elleme hic duzenli degilsin hahahaha , kendim yaparim der 6 aydir yapacak sozde birgun gercekten karismicam pjamalarla ise gidecek

Benimki bana bugun diyorki , herseye kiziyosun aliniyosun her istedigin hemen olsun istiyorsun ..
Bosuna sinir ediyosun kendini , dahada sinir oluyorum boyle diyince.

Bizimkide bana der lutfen dolabima elleme hic duzenli degilsin hahahaha , kendim yaparim der 6 aydir yapacak sozde birgun gercekten karismicam pjamalarla ise gidecek
Hahah Boşver düzelmezler öyle kabul edicez yapcak birşey yok..Önemli olan öleceğimiz güne kadar bu yılları en az zararla atlatmak ve akıl sağlığımızı korumak

Son düzenleme:
Madem cok biliyor birak kendi haline , insallah cocuk dogunca esyalar hazir olmazda o kartonlari kafasina gecirirsin bi guzel ,
Böyle rahat insanlardan nefret ediyorum valla

Madem cok biliyor birak kendi haline , insallah cocuk dogunca esyalar hazir olmazda o kartonlari kafasina gecirirsin bi guzel ,
Böyle rahat insanlardan nefret ediyorum valla

Aynen bende nefret ediyorum boyle rahat insanlardan , sinirlerim bozuluyor.
Yapilicak birse varsa yaparim ve otururum ama yok ..

Hahah Boşver düzelmezler öyle kabul edicez yapcak birşey yok..Önemli olan öleceğimiz güne kadar bu yılları en az zararla atlatmak ve akıl sağlığımızı korumak

Ben salondayim bir saat once uyumaya gitmisti , geldi oturdu neden uyumadin dedim.
Seni ilgilendirmez , ister uyurum ister uyumam.
Ne yapuyorum yapmiyorum benim sorunum dedi kapiyi carpti gitti yatak odasina. .
Iyice kafayi yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…