ohoooo sizinkiler iyiymiş. benimki hep kanepede yer, çorabı salona yada banyoya kadar gidip önüne atar. yeni aldığımız kanepeyi sigarasıyla yaktı hep. gösterdiğimde de olur öyle şeyler diyorburnundan kıl aldırmıyor. evi talan ediyorlar hep çocuk hem o. bende hiç ses çıkarmıyorum keyfime bakıyorum
ama cumartesi benim temizlik günüm ben aynen böyle
klasik üşengeç erkek..yapçak birşey yok hamilesin zaten boşuna sinir etme kendini..bir şekilde kurulcak o mobilya..
kardeşinize kesinlikle yaptırtmayın ayıp olur. siz de yapmaya kalkarsanız eşiniz işi iyice rahata vurur. Allah yardımcınız olsun. sevmiyorum böyle erkekleri.
Bende temizlik yapinca aynen o durumdayim benimkide giyer cikartir hepsini yere atar ..
yakacam tum elbiselerinj ohh olucak
valla ben bıktım artık kadın alcam görsün gününü. ama şu an param yok maalesef
üşengeç, tembel bir adam
canı tez bir kadın
ne sıkıcı olabileceğini tahmin edebiliyorum
ama sana tavsiyem, mobilyanın kurulması gerektiğini söylemen ve bir daha konuşmaman
sürekli söylenir durursan yalama olur, laçkalaşır
hele hele bir başkasına yaptırmaya sakın kalkma
ya ben burda eşşek başı mıyım deyip olay çıkarır
veya ohhh benden başka yapacak insan nasılsa bulunuyormuş deyip iyice rahatlar
söylemişin, e o da biliyor bekle bakalım
elbet bir gün keyfi olur
Canim ne cok simartmissiniz eslerinizi.
Hayret ediyorum, kocalariniz triplerine.
yok canım hamile hamile yaptırmazlar heralde..Kurulucakta is basa kalacak diye korkuyorum yine
Canim ne cok simartmissiniz eslerinizi.
Hayret ediyorum, kocalariniz triplerine.
cnm biz ne yaptıkki? bak sabah olanı anlatayım sana. sabah kalktım kahvaltıyı hazırladım çocuğun kıyafetleri ütülesdim eşimin kıyafetlerini kombin yapıp hazırladım. çocuğu eşimi kaldırdım. 5 dk yataklarında oturmalarını seyrettim.
kahvaltıya başladıklarında çocuğun evden okula gitme saati gelmişti. biraz acele etmelerini söyledim diye bana sesini yükseltti trip attı eline sağlık demeden yemeğin dibini sıyırıp kalktı. (bu arada dört aydır okula kendileri gidiyorlardı çocuğun hergün geç bıraktı 7 gün devamsızlık olmuş yarım yarım)
kapıda çocuğun ayakkabısı yırtılmış yapıştıralım dedi yavrucak bende yenisinisini
alırız dedi he para basıyozya biz deyip bir trip daha asıp çekti gitti. sinirim tepemde. napalım biz bu adamlara
Ne kadsr sinir bozucu bu erkekler ya , bi tesekkur etmeyi bilmezler eline saglik demeyi bilmezler ..
Ayrica cocuk bu tabiki yirtildiysa alinacak , para basmakla ne alaka ..
Ah canim allah sanada kolaylik versin
cnm biz ne yaptıkki? bak sabah olanı anlatayım sana. sabah kalktım kahvaltıyı hazırladım çocuğun kıyafetleri ütülesdim eşimin kıyafetlerini kombin yapıp hazırladım. çocuğu eşimi kaldırdım. 5 dk yataklarında oturmalarını seyrettim.
kahvaltıya başladıklarında çocuğun evden okula gitme saati gelmişti. biraz acele etmelerini söyledim diye bana sesini yükseltti trip attı eline sağlık demeden yemeğin dibini sıyırıp kalktı. (bu arada dört aydır okula kendileri gidiyorlardı çocuğun hergün geç bıraktı 7 gün devamsızlık olmuş yarım yarım)
kapıda çocuğun ayakkabısı yırtılmış yapıştıralım dedi yavrucak bende yenisinisini
alırız dedi he para basıyozya biz deyip bir trip daha asıp çekti gitti. sinirim tepemde. napalım biz bu adamlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?