Esim Beni Cileden Cikartiyor ...

klasik üşengeç erkek..yapçak birşey yok hamilesin zaten boşuna sinir etme kendini..bir şekilde kurulcak o mobilya..

[QUOTE ="Anneoldu mben, post: 38576955, member: 516101"]Acaba beraber yapmayı teklif etseniz ne der. Yada kp e söyleyşm gelsin beraber yapsınlar.[/QUOTE]

Benim dokunmama izin vermiyoki

Bende temizlik yapinca aynen o durumdayim benimkide giyer cikartir hepsini yere atar ..
yakacam tum elbiselerinj ohh olucak

kardeşinize kesinlikle yaptırtmayın ayıp olur. siz de yapmaya kalkarsanız eşiniz işi iyice rahata vurur. Allah yardımcınız olsun. sevmiyorum böyle erkekleri.

Yok yaptirmicam zaten azcik sorumluluk almayi bilsin artik deli ediyor beni cunku

üşengeç, tembel bir adam
canı tez bir kadın
ne sıkıcı olabileceğini tahmin edebiliyorum
ama sana tavsiyem, mobilyanın kurulması gerektiğini söylemen ve bir daha konuşmaman
sürekli söylenir durursan yalama olur, laçkalaşır
hele hele bir başkasına yaptırmaya sakın kalkma
ya ben burda eşşek başı mıyım deyip olay çıkarır
veya ohhh benden başka yapacak insan nasılsa bulunuyormuş deyip iyice rahatlar
söylemişin, e o da biliyor bekle bakalım
elbet bir gün keyfi olur

Evet haklisin, birazda rahata alisti sanirim.
zaten suan benle konusmuyor, alinmis!
ben cok ustune gitmisim sozde , okadar vakit varmis ne acelem varmis ..

Canim ne cok simartmissiniz eslerinizi.
Hayret ediyorum, kocalariniz triplerine.

cnm biz ne yaptıkki? bak sabah olanı anlatayım sana. sabah kalktım kahvaltıyı hazırladım çocuğun kıyafetleri ütülesdim eşimin kıyafetlerini kombin yapıp hazırladım. çocuğu eşimi kaldırdım. 5 dk yataklarında oturmalarını seyrettim.

kahvaltıya başladıklarında çocuğun evden okula gitme saati gelmişti. biraz acele etmelerini söyledim diye bana sesini yükseltti trip attı eline sağlık demeden yemeğin dibini sıyırıp kalktı. (bu arada dört aydır okula kendileri gidiyorlardı çocuğun hergün geç bıraktı 7 gün devamsızlık olmuş yarım yarım)

kapıda çocuğun ayakkabısı yırtılmış yapıştıralım dedi yavrucak bende yenisinisini

alırız dedi he para basıyozya biz deyip bir trip daha asıp çekti gitti. sinirim tepemde. napalım biz bu adamlara

Ne kadsr sinir bozucu bu erkekler ya , bi tesekkur etmeyi bilmezler eline saglik demeyi bilmezler ..

Ayrica cocuk bu tabiki yirtildiysa alinacak , para basmakla ne alaka ..
Ah canim allah sanada kolaylik versin

Ne kadsr sinir bozucu bu erkekler ya , bi tesekkur etmeyi bilmezler eline saglik demeyi bilmezler ..

Ayrica cocuk bu tabiki yirtildiysa alinacak , para basmakla ne alaka ..
Ah canim allah sanada kolaylik versin

ay o kadar sinir oldumki çalışıyorum birde alırım çocuğuma yani nolcak. yok çocuğun ayakkabısı eskimesin üstü başı eskimesin lekelenmesin robotya bu

Iste guzelim, sen sadece cocugunu hazirlicaksin, cocugunun yiyecegi bir seyler yapip yediriceksin.
baktin gec mi goturuyor, ya paraya kiymiyacaksin servis tutucaksin ya da kendin gotureceksin.
Birak esin naparsa yapsin.
Yemegini kendi hazirlasin, utusunu kendi yapsin.

Adama bak.
Iste boyle herseyi hazirliyorsunuz sonra adamlar ufak bir seyde annelerine yaptiklari gibi size naz yapiyorlar.
Ben 3,5 yasindaki kizima bile boyle naz yaptirmiyorum sacma sapan seylerde.
bu arada cocuguna git al ayakkabi, sinir oldum esine, hadi ayakkabi alamicak durumda olsa.

Beraber yapin. Cok basit o mobilyalarin kurulumu ve zevkli.
Biz esimle en zeki benim taam mi havalarinda yaptik. Arada kafasina indirdim hatta tahtalari..

Ay çok tatlısınız bence ya :) eşiniz küçük çocuk gibi siDen ilgi bekliyor bence hıtcınlasmıs , şu an nasılsınız küslük devam mı

tam tersi hevesle ilk geldiği gün yapması gerekirdi
belkide anlamıyordur öyle işlerden söyleymiyordur

ben neler yaptırıyorum ki nöbetten geldiği gün bile hiççç acımam :)1.5 yılda her odayı gezdik degiştire değiştire bir hal olduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…