Esim Beni Cileden Cikartiyor ...

yeni evliyken ben de çalışıyordum, tecrübesizim henüz elim çabuk değil, lütfen bana yardım et derdim, erkeğin yapıp yapmayacağı işler vardır der elini bile sürmezdi.
pazara giderdim anası oğluma pazardan ot çöp toplayıp yediriyorsun, manava açarsın telefon getirir derdi. sanki çok paramız vardı da ben harcamayı bilmiyordum.
ama şimdiki karısı ocağına inciri dikti üstüne birde suluyor.
yapmayın arkadaşlar, kocalarınızı tembelliğe alıştırmayın, eskilerin bir lafı vardır, iki kaşık mı var birini sen kır.
hoş ben o zihniyette olamadım, sandım ki ben çalışkan olursam, daha mutlu oluruz.

Son düzenleme:
Heh aynı bizimki. Dün cileden çıktım bende . Tamam çok yoruluyor işte biliyorum ama 1 ay oldu tasinali 2 tane Stor perde takamadi hala ya. Eski evde de 3 tablo almıştım 1 yıl boyunca asmadi. Dedim haftasonu hadi dinle cumartesi günü hiçbişey yapyaptirtmadim dün kalktım kahvaltı toparlan derken zaten saat 2 oldu. Supurgeligi kirikti evin tak diyorum 1 tane supurgeligi otura kalka miiiy miiiy miiiy miy 1 sasaatte takti. Benim zaten bi işi yapisim 10 saat sürüyor hem elim çabuk değil hem hamilelik. 1 aydır küçücuk evi yerlestiremedik bide mobilyaları alalım çocuğun dogumuna yetisirse iyi ay nasıl sinir bastı yine. Bi seninki değil yani merak etme hepsi yapıyo

Canım eşini bilmem de mobilyaların kokusu 2 ayda ancak çıkıyor o yuzden bir an önce kurun ve iki güne bir yumusatıcılı suyla silin

="Menesa, post: 38574471, member: 536478"]Inanirim canim , aslinda evlenince daha cok paylasmali insan .
Daha cok cikmali , sosyal aktivitelere katilmali ama malesef iste.[/QUOTE]
Kac senelik iliskiden sonra evlendiniz[/QUOTE]
2 yil canim

Kendisi küstü canim :)))

Alla alla , sorunlari ne bunlarin ya..

ohoooo sizinkiler iyiymiş. benimki hep kanepede yer, çorabı salona yada banyoya kadar gidip önüne atar. yeni aldığımız kanepeyi sigarasıyla yaktı hep. gösterdiğimde de olur öyle şeyler diyor burnundan kıl aldırmıyor. evi talan ediyorlar hep çocuk hem o. bende hiç ses çıkarmıyorum keyfime bakıyorum

ama cumartesi benim temizlik günüm ben aynen böyle

Nie yoruyounuz bu kdar kendinizi
Biraz da oluruna birakmak lazim ya
Hic senin isin degil gibi davrancaksin
Cocuk dogunca yatiracak yer bulamayinca mecbur yapardi esin
sinir oldugum icin, biraz da erkek diye kendini bisey sanmasin, ona muhtac olmadigimi gorsun diye.

sinir oldugum icin, biraz da erkek diye kendini bisey sanmasin, ona muhtac olmadigimi gorsun diye.

ona muhtaç olduğunu görmezse yapmaz zaten. oh o da benimle eşit der, kendi gücünün yeteceği şeyleri bile size yıkar. erkek diye kendini erkek sanmalı hatta. evin direği sanmalı. sanmalı ki kadının omzuna binmesin bu erkekler.

her erkek oyle degil iste. benimkinde bir ego var bir kompleks var goklere cikar.
bu yaptigim ona bir dersti yani. herkesin kocasinda ise yaramayabilir. benimki bu dilden anliyor.
onun icin esit olmamiz dunyanin en buyuk hakaretidir heralde

şu küsen erkeklere bi tokat atasım var sanki o hamile bide alınıyor :)

Keske erkekler de bizden bekledikleri isleri yapmadigimizda "sana muhtac degilim ben yaparim " deseler.
Ama hic duymadim boyle diyen erkek
"Sana muhtac degilim evi ben.supururum, silerim"
"Sana muhtac degilim utumu yaparim".........

Bu muhtaclik meselesi degil bence,

herkesin sorumlulugunu bilmesi, bilmediginde de hatorlatilmasi.

Neden 2 cins var ve bunlarin birlikte yasamasi gerek?
Aksi halde erkekler sadece s... bankasi mi yani ?
O zaman kimse evlenmesin gitsin bnkaya parasi neyse versin cocuk sahibi olsun ve tek basina buyutsun?
Oyle sey mi olur ya, cocugu doguran da sensin, karyilasini kuran da sen ?

Bu arada , bazen de soyle bir durum olur;

erkekler eslerinin kendilerine muhtac olmadigini farkettigininde yada kadin bunu direk soylediginde, esinden uzaklasir, gicik olur, falan, hani guclu kadinlar pek sevilmez ya , o mantik.
Ben bi kere sakayla karisik esime "ben tek basima gayet guzel yasayabilirim, sana muhtac degilim ki, tek basima her isimi gorurum " tarzi bisey demistim de esim. Uzuldu biraz kizdi .
Neyse uzatmayim de ,

siz siz olun her tasin altina elinizi sokmayin sonra elinizi degil kolunuzu da kaptiriyosunuz

,(yani biz kadinlar )

iste o dediginizi yapar benim esim.
mesela yemek yapmadim ya da ev daginik.sorar temizliyecek misin, yapacak misin diye, simdi degil derim , sinirli sinirli baslar yemek yapmaya evi temizlemeye
her erkek ayni degil genellemeler de tutmuyor haliyle.
ben aksamlari oglumun kakasini hayatta temizlemem.
zaten gun boyu temizliyorum derim esime yaptirirm.
bu kucuk bir ornekti. dedigim gibi ne her erkek ayni ne de her kadin .

Aman iyi o zaman canim yapsin yemegi de temizligi de
Genellememi degistiriyom o zaman "cok az erkek (ama ben gercekten gormedim ) yapiyo .

Aman iyi o zaman canim yapsin yemegi de temizligi de
Genellememi degistiriyom o zaman "cok az erkek (ama ben gercekten gormedim ) yapiyo .
valla yapmasin. iste ben de ondan asagi degilim. uyuz oluyorum oyle sinirli sinirli evi temizlemeye girismesine. hakaret gibi geliyor. hemen kavga cikariyorum.
cok nadir ortami yumusatmak icin hadi ordan bi kahve de kap gel diyorum, ama yapmayinca yine sinirleniyorum

herkes gorevini yapsin arkadas.
hani haftasonu yardim eder tamam da isten gelip uzerini cikarmadan takir takir is yapmaya baslamasi yardim degil hakarettir bana .

Menesagorunurde ev8576758 .!.:
="Menesa, post: 38574471, member: 536478"]Inanirim canim , aslinda evlenince daha cok paylasmali insan .
Daha cok cikmali , sosyal aktivitelere katilmali ama malesef iste.
Kac senelik iliskiden sonra evlendiniz[/QUOTE]
2 yil canim[/QUOTE]
Hmmm iyiymis bizimde
Su an 2,5 ama gorunurde evlilik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…