Esim Beni Cileden Cikartiyor ...

Acele ettigimi dusunuyor , ama kuracagi yatak dolap ve regaller var monta edilmesi gerekiyor ..
O yapsinki bende son alisverise cikayim diyorum , ne uyumlu olur neyi nereye koyarim vs vs ..
Ama malesef orali olmadi , kendi bildigini yapti ..
Ustune ustun bide küstü.

Daha erken değil mi kurmak için? 1 ay filan bence daha durmalı

Daha erken değil mi kurmak için? 1 ay filan bence daha durmalı
Erken degil canim kurmakla bitmiyorki , kurulucak kokusu cikicak oda temizlenecek eksikler varsa tamamlanacak , mobilyalarin dizimine gore eksikleri alacaz ..
Izinli haftasiydi diye diretim izni olmayacak cunku .

Erken degil canim kurmakla bitmiyorki , kurulucak kokusu cikicak oda temizlenecek eksikler varsa tamamlanacak , mobilyalarin dizimine gore eksikleri alacaz ..
Izinli haftasiydi diye diretim izni olmayacak cunku .
ya acıkcası bizim odamıs 33 haftada gelmişti bende 3 hafat sonra doğum yapmıştım kokusunun çıkması 1 haftada hallolmuştu bilemedim.
daha önceden kirlenir tozlanır diey getirtmemiştim mobilyaları ev e

Belki eşyaları kardeşinin almış olmasından rahatsız olmuştur da sana söyleyememiştir.
o yüzden sallıyordur.
bazen erkeklerin neye taktıklarını anlamak zor oluyor.
belki kendi heveslenip almış olsaydı farklı hareket ederdi

Benim aklıma da bu geldi. Hani kardeşin aldı getirdi yığdı buraya.
Monta ettirseydi der gibi bir umursamazlık var gibi geldi.
Bir hafta evde izinli olupta o işlerle ilgilenmeyişi kötü olmuş.
Ayrıca erkende değil anca.. sen 1-2 ay sonra dahada ağırlaşacaksın.
Çarşı pazar eksikleri almaya belki bu kadar halin olmayacak... E kışta geldi

Hic sanmiyorum , oturma odasi takimi aldigimizdada bir hafta bekleti zar zor yapti

Yok canim kardesimin almasiyla alakasiz , cunku bizim oturma odasi mobilyasi geldigindede bekletmisti bir hafta .

sevgili Menesa sen kurdur mobilyalarını hiç bekleyipte sinir olma, geniş adam demek ki.
halbuki o mobilyaların kurulup boya cila kokusunun çıkması gerekiyor. yatağının nevresiminin yıkanıp havalanması, yaa herşeyi geçtim heves etmişsin.
eski kocam böyleydi, Allahım sinir olurdum, ben tezcanlıyım, herşeyi erteler hobilerinle ilgilenirdi, ayrıca bebeğim olunca da hiçbirşey değişmedi. adam aynı çünkü.
matkap kullanmayı öğrendim, inşaat işlerini öğrendim, bütün usta işlerinin muhatapı bendim. mobilya kurmak, boya yapmak çatı bodrum inşaat zibilini kamyonetle taşımak... vs vs vs birsüre sonra kendini kadın gibi onu da erkek gibi görmüyorsun zaten.
birilerine yaptırabiliyorsan yaptır, kendin yapmaya kalkma, iyice tembelliğe alışıyorlar.
dipnot; şimdiki karısı pisin pisi, elinden su içilmiyor.

Evet oynuyor hemde nefes almadan , 34 yasina girdi ya kucuk cocukta degil ..
Bos zamanlarinda oynasa hadi neyse ama insan onceliklerini halleder sonra bos vaktinde oynar.
Beni sinir eden , dinlenecem demesi bir haftadir zaten dinleniyo ..
Erkek kaç yaşında olursa olsun büyümüyor :)

ben 36 haftalik hamileyken kendim kurdum karyolasini. ayni boyle delirtti esim beni bugun yarin diye diye. dogurunca mi kuracaksin be adam!
karnim kasila kasila kurdum valla!
utanmazlar bunlar.
Nie yoruyounuz bu kdar kendinizi
Biraz da oluruna birakmak lazim ya
Hic senin isin degil gibi davrancaksin
Cocuk dogunca yatiracak yer bulamayinca mecbur yapardi esin

ee peki şimdi ki karısına yardım ediyor mu? benim eşim de rahattır ama ben şunu yap bunu yap diyorum herşeye atlamıyorum ben de tez canlıyım ama diyorum bunu ben yaptım bunu da EVİN ERKEĞİ YAPAR diyorum gücüne gitsin de yapsın diye

hem de nasıl yardım ediyormuş, kızım söylüyor. mutfağın yolunu bilmeyen adam, gözüne yakın gözlüklerini takıp hazır çorba yapmaya çalışıyormuş, mutfak temizliği, ev süpürmesini o yapıyormuş. eskiden kızım giderdi şimdi içi kaldırmıyor bunlara şahit olmayı istemiyor. kızım gittiği zaman dolapta herşey küflü tarihleri geçmiş babam farketmiyor anne derdi.
yaa daha neler neler anlatsam inanmazsınız çünkü ben inanmak için epey zaman harcadım.
demek ki hata bendeymiş, rahata ben alıştırmışım.

[/QUOTE]="Menesa, post: 38574471, member: 536478"]Inanirim canim , aslinda evlenince daha cok paylasmali insan .
Daha cok cikmali , sosyal aktivitelere katilmali ama malesef iste.[/QUOTE]
Kac senelik iliskiden sonra evlendiniz

ya işte şimdi ki karısı yapmayınca yapıyor, yok yok bunlara çok yüz verilmez ben de bir gün eşime dedim ki ya bari sofrayı kaldırmama yardım et yiyip kalkıyor!! ne dese beğenirsin bırak aşkım sen elleme ben yaparım demişim ne zaman dedim ben hatırlamıyorum dedim ee 5 sene önce yeni evlendiğimizde deediiiiii

Bazi erkekler sürekli birseylerle ugrasir haldedir hatta is yoksa da evde kendine bir şeyleri is edinir, bazisi da miskin, usengec ve sorumsuz oluyor iste. Sizin esiniz de o hesap.. Benim erkek arkadasimda usengecgillerden birseyi yap derim tamam der o kalkana kadar en az 50 kere söylemiş olurum :) Allah sabir versin ne diyim sinir bozucu durum. Ama hamile karisina karsi bu tavirla davranması usengecligi de geçtim dusuncesizce olmus. Bence küsün uzulsun azcik aklima başka yol gelmedi :) Tepkinizi koymazsaniz aliskanlik edinebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…