gunaydin, bir sakincasi yoksa yaslariniz kac?
ona cocuk degil ama bir kadin oldugunuzu ve dogal olarak
duygusal olarak ihtiyaclarinizin oldugunu anlatmaya gayret edin...
ben 25 eşim 27 yaşında.. bunu defalarca anlattım ama değişen hiçbişey yok. elinde değilmiş beni çocuğu gibi seviyormuş.. oysa eskiden ne kadar istekliydi. o günleri- öyle sevilmeyi o kadar özledim ki...
merhabalar cnm çok üzüldüm peki ne olduda eşin değişti?nedenini sordunmu?yaşlarınız çok iyi bence
acaba eşinizin cinsel bir problemimi var yoksa cinsel ihtiyaçlarını karşıladığı başka kişi mi çünkü öle olur ya başka bir kadın varsa çiftlerin cinsel problemleri başlıyormuş...kusura bakmayın biraz sert oldu ama...
bence eşin hemen bir pisikolojik destek alsın.
çocuğu gibi sevmek ne demek .çocuğunuz yok mu? farklı kişilere karşı hissettiğimiz sevgide farklı olmalı.eş eş olarak
kardeş kardeş olarak, çocuk çocuk olarak sevilmeli...
eğer altında aldatma gibi bir durum yoksa,yani eşiniz söylediğinde ciddiyse, bu durum çok mide bulandırıcı
en vahimi sizi çocuğu gibi görüp,yine de zaman zaman birlikteliğiniz oluyorsa .......
ben 25 eşim 27 yaşında.. bunu defalarca anlattım ama değişen hiçbişey yok. elinde değilmiş beni çocuğu gibi seviyormuş.. oysa eskiden ne kadar istekliydi. o günleri- öyle sevilmeyi o kadar özledim ki...
sanmıyorum canım. eşim sürekli beni ne kadar sevdiğini, beni asla aldatmayacağını söyler ve hissettirir. böyle bişey olsa hissederdim. attığı her adımı biliyorum zaten..bilmiyorum başka bi kadına ihtimal bile vermek istemiyorum..
ama kendi kendini tatmin ediyo olabilir..
beni en çok inciten de bu zaten. hem çocuğu gibi görüyor hem de mecbur birlikte oluyor..inan psikolojim bozuldu artık. çocuk yok henüz. ve bana ne zaman bu konuyu açsam.ne zamana kadar böyle devam edecek desem. "çocuğumuz olunca onu çocuğu beni eşi gibi severmiş" öyle diyor. doktora gitmesin ide söyledim. gideceğini söyledi ama yok
beni en çok inciten de bu zaten. hem çocuğu gibi görüyor hem de mecbur birlikte oluyor..inan psikolojim bozuldu artık. çocuk yok henüz. ve bana ne zaman bu konuyu açsam.ne zamana kadar böyle devam edecek desem. "çocuğumuz olunca onu çocuğu beni eşi gibi severmiş" öyle diyor. doktora gitmesin ide söyledim. gideceğini söyledi ama yok
peki ilişkiniz nasıl? sorunlarınız var mı? eşinizin iş hayatında sorunları var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?