Eşim beni çocuğu gibi seviyormuş

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
sanırım evliliğimiz yok yere bitecek.. bugüne kadar çok şey atlattık.. aileler, anlaşmazlıklar, maddi sıkıntılar.. hayat bizden çok şey götürdü..hayallerimizi, isteklerimizi, arzularımızı... eşimde bende birbirimizi çok seviyoruz.. ama gel gelelim eşim beni eşi olarak değil çocuğu gibi görüyor. öyle seviyor. aramızda aylardır cinsel anlamda bi sevgi yok. o gayet isteksiz. beraber olsak da duygusuz ruhsuz. nedenini sorduğumda beni çocuğu gibi gördüğünü söylüyor. ama ben artık katlanamıyorum. evliliğimi bitirmeyi bile düşünüyorum artık. bu böyle nolcak.. sizce yanlış mı düşünüyorum. haksız mıyım. kendimi bi kadın gibi hissetmeyeli aylar oldu. noluur yardım edin abartıyor muyum? ben bu durumda sanırım ayrılacağım eşimden ...

gunaydin, bir sakincasi yoksa yaslariniz kac?

ona cocuk degil ama bir kadin oldugunuzu ve dogal olarak
duygusal olarak ihtiyaclarinizin oldugunu anlatmaya gayret edin...

gunaydin, bir sakincasi yoksa yaslariniz kac?

ona cocuk degil ama bir kadin oldugunuzu ve dogal olarak
duygusal olarak ihtiyaclarinizin oldugunu anlatmaya gayret edin...

ben 25 eşim 27 yaşında.. bunu defalarca anlattım ama değişen hiçbişey yok. elinde değilmiş beni çocuğu gibi seviyormuş.. oysa eskiden ne kadar istekliydi. o günleri- öyle sevilmeyi o kadar özledim ki...

merhabalar cnm çok üzüldüm peki ne olduda eşin değişti?nedenini sordunmu?yaşlarınız çok iyi bence

acaba eşinizin cinsel bir problemimi var yoksa cinsel ihtiyaçlarını karşıladığı başka kişi mi çünkü öle olur ya başka bir kadın varsa çiftlerin cinsel problemleri başlıyormuş...kusura bakmayın biraz sert oldu ama...

merhabalar cnm çok üzüldüm peki ne olduda eşin değişti?nedenini sordunmu?yaşlarınız çok iyi bence

aslında görünür bi nedeni yok canım.. dün gece yine konuştum. ve bana evlenmeden önce çok istediğinde benim onu terslediğimi falan söyledi. ama bu gayet normal değil mi evlenmeden önce hangi kadın isteklerini belli eder ki özgürce. hem evlendiğimiz ilk zamanlar böyle değildi. sonradan değişti. ilk zamanlar yaşadığımız sıkıntılar beni çok gerdi ve isteksizdim. ve ilişki sırasında acı oluyordu. sanırım bu eşime yansıdı ama üstünden aylar geçti. şimdi hiç bi sorun yok neden hala böyle oluyo anlamıyorum...

bence eşin hemen bir pisikolojik destek alsın.

çocuğu gibi sevmek ne demek .çocuğunuz yok mu? farklı kişilere karşı hissettiğimiz sevgide farklı olmalı.eş eş olarak
kardeş kardeş olarak, çocuk çocuk olarak sevilmeli...
eğer altında aldatma gibi bir durum yoksa,yani eşiniz söylediğinde ciddiyse, bu durum çok mide bulandırıcı
en vahimi sizi çocuğu gibi görüp,yine de zaman zaman birlikteliğiniz oluyorsa .......

çocuğu gibi ne demek yaaaa...
çok ilginç valla....
valla otur konuş güzel güzel..
sonuçlarının neler olabileceğini anlat..

sanmıyorum canım. eşim sürekli beni ne kadar sevdiğini, beni asla aldatmayacağını söyler ve hissettirir. böyle bişey olsa hissederdim. attığı her adımı biliyorum zaten..bilmiyorum başka bi kadına ihtimal bile vermek istemiyorum..
ama kendi kendini tatmin ediyo olabilir..

beni en çok inciten de bu zaten. hem çocuğu gibi görüyor hem de mecbur birlikte oluyor.. inan psikolojim bozuldu artık. çocuk yok henüz. ve bana ne zaman bu konuyu açsam.ne zamana kadar böyle devam edecek desem. "çocuğumuz olunca onu çocuğu beni eşi gibi severmiş" öyle diyor. doktora gitmesin ide söyledim. gideceğini söyledi ama yok

Yani bu sizin kendinizi kötü hissettiğiniz için kullandığınız tabir değil, eşiniz bunu açık açık söylüyor öyle mi ?

Çok ayıp, çok saygısızlık bu söylediği..Ne demek çocuğum gibi seviyorum.

Mutlaka bir aile terapistine gidin..

Çözüm olmazsa tabiiki ayrılmalısınız.

senin yine de gözün açık olsun bu erkek milleti hep sözler verir söyler ama genelde tutmaz sonra düşündüm de cinsel bir problemi olsa ilk günden olur siz önceden çok mutluydum yazmışsınız,

inşallah başka bir kadın yoktur bu basit bir psikolojik rahatsızlıktırda zamanla geçer ama bir kadın için kadın olduğunu hissetmemek acı verir dahada büyümeden radikal kararlar almalısın...

çocuğu olunca seni karısı gibi görecek demek....
koşullu sevgi yani....
allah yardım etsin

on o kadar seviyorum ki ayrılmak öyle kolay mı ama böyle de hep mutsuzum heeeep
onu düzeltmenin eskisi gibi olmanın bi yolu yok mu ? biliyorum doktora gitmez. giderim der yine gitmez başka bişey başka bişey olmalı...

ya da gerçekten artık bitmeliii.............

Son düzenleme:
peki ilişkiniz nasıl? sorunlarınız var mı? eşinizin iş hayatında sorunları var mı?

sizi çoçucu gibi görüyor ve siz uzun zamandır cinsel bir birliktelik yaşamıyorsunuz yanlış anlamadım umarım?
peki sormuyormusunuz biz neden evliyiz diye?sizi çocugu gibi sevmesi için mi?
bu nasıl bir vahamettir sizi çocugu gibi seviyor.daha neler duyacagım yarabbim cok büyük ayıp ve GÜNAH!bir insanın eşini çocugu gibi
sevmesi kabul edilebilir bir şey değil.ne münasebet nasıl müsaaede ediyorsunuz bu kadar rencide edilmeye?
eşinizin hayatında biri olmadıgına bu kdar inanıyormusunuz gerçekten?
ilk zamanlar 40 yıl düsünseniz sizi çocugu gibi sevecegı aklınıza gelirmiydi??
o yüzden olmaz olmaz demeyin...hadi o ihtimal % 100 yok diyelim
o zaman acil bir psıkologa görünmesi lazım...
çoka vahim bir durum.
Allah yardımcınız olsun...

cnm bi şekilde eşini psikoloğa gitmeyi ikna et böyle olmaz evliliğiniz böyle devam etmez

canım ne yap ne et sen onu doktora ikna et.

o tedaviye başlamadan da birlikte olmayı düşünme. en azından sen biraz çabalada sonra keşkelerin olmasın.

bence çocuk işi filan biraz beklesin. tedavi olmazsa çocuğunu kim gibi görür bilemem.
Allah yardımcın olsun..

peki ilişkiniz nasıl? sorunlarınız var mı? eşinizin iş hayatında sorunları var mı?

şu an sorunumuz yok çok şükür. iş hayatı iyi. ama biraz maddi sıkıntılar var. ikmizde çalışıyoruz ama öyle bunalıma girecek bi durum yok ortada. sorun kendiyle alakalı. adam beni çocuğu gibi seviyo....

Hemen ayrilmayi düsünmeyin.
1. Kendinize bakim yapin, sacinizda vs. degisiklik yapin.
2. Spora baslayin, varsa fazlaliklariniz verin.
3. Ikna edin bir terapiste görünsün, depresyonda olabilir.
4. Sefkat gösterin, durumu cok önemsiyor gibi görünmeyin.
5. Ona cok iyi davranin, cinselligin sizin önemli oldugunu dile getirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…