benim eşim de bazen bana yanlışlıkla anneciğim ya da kızım diyor:)))
bir keresinde babacığım dedi, dayanamayıp "yuh artık" dedim:)))
neyse ki sadece yanlışlıkla söylüyor. Mesela annesi ile telefonda konuştuktan sonra bana seslenecekse yanlışlıkla anneciğim diyebiliyor:)))
sizler olsanız ne yapardınız. susar,sabreder,sevdiğiniz insana güvenir, o eski günlerdeki gibi olmasını bekler miydiniz. bu kadar bilinmezin içinde sabredebilir miydiniz. yoksa hiç kendini yıpratmadan bitirir, unutmaya çalışır,yarana tuz basar yeni bi hayatı mı seçerdiniz ?
bir süre sende onu umursama,giyin süslen çık dolaş.eminim ki eşin birşeylerin değiştiğini farkedecek. o zaman sende dersin.sen beni çocuğun gibi görüyorsun ya bende babam gibi görmeye başladım
sanırım evliliğimiz yok yere bitecek.. bugüne kadar çok şey atlattık.. aileler, anlaşmazlıklar, maddi sıkıntılar.. hayat bizden çok şey götürdü..hayallerimizi, isteklerimizi, arzularımızı... eşimde bende birbirimizi çok seviyoruz.. ama gel gelelim eşim beni eşi olarak değil çocuğu gibi görüyor. öyle seviyor. aramızda aylardır cinsel anlamda bi sevgi yok. o gayet isteksiz. beraber olsak da duygusuz ruhsuz. nedenini sorduğumda beni çocuğu gibi gördüğünü söylüyor. ama ben artık katlanamıyorum. evliliğimi bitirmeyi bile düşünüyorum artık. bu böyle nolcak.. sizce yanlış mı düşünüyorum. haksız mıyım. kendimi bi kadın gibi hissetmeyeli aylar oldu. noluur yardım edin abartıyor muyum? ben bu durumda sanırım ayrılacağım eşimden ...
ayda ortalama 3 tane dert topici açan biri için çok iddialı bir giriş olmuş..
yok yere bitirmek?
anlaşamamanın her türlü formunu yaşayan bir çiftsiniz siz
eşiniz size aşık değil, siz de ona
sadece arada bir alışkanlık bağı var
ayrılmayı beceremeyen 2 insansınız
ortada öyle takdir görecek bir sevgi de yok, davranışlar da..
bu sağlıksız ilişki nereye kadar sürer bilmiyorum
herhalde taraflardan birinin güçlü bir duruş sergilemesine kadar böyle sürüncemede gidecek
bu süreçte 2 taraf da daha çok yıpranmak dışında fazlaca birşey yapmayacak
açtığım konuların içeriği hep aynı maalesef...evet aşamıyoruz sorunlarımızı.. ama ben bu güne kadar hala yürütebiliyorsam bu ilişkiyi sırf eşimi çook sevdiğim içindir...siz şimdi neye dayanarak sevgi yok diyorsunuz ? 3-5 sözle siz insanların içindekileri bilemezsiniz. ve bu kadar acıya rağmen hala kopamamışız buna sadece alışkanlık diyemezsiniz..
kişiye beslenen duygu sağlıklı olursa anlamlıdır
sağlıksız temeller üzerine kurulu ise, ruhsal bozukluktur
size yalanlar söyleyen, sizi aldatan, kendini içkiye veren, zaten temelde ayrı dünyaların insanı olduğunuzu düşündüğünüz birine duyduğuz şey sevgi değildir.
sizi kaçırmasa, kendini öldürmekle tehditler etmese, evli bile olmayacaktınız
bu mu sevgi? sevgi duysanız "bir hata yaptım ve evlendim" der misiniz
sevgi duysanız, "eşime çok yüklendim, onun psikolojisini bozdum" diyebilir misiniz
bu olsa olsa, kendini sevdiğine inandığın kişiye duyduğun ilgi, alışkanlık, saplantı, falan filan..
ne aşk, ne sevgi
eşin dürüst davranmış, sana duyduğu şeyin aşk olmadığını itiraf etmiş
sen de kendine dürüst davransan, ona duyduğun şeyin sadece mazide sana gösterilen sevgi gösterilerine duyduğun sempatiden başka bişey olmadığını idrak etsen, önünüze daha kolay bakacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?