- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Trip daha işe baslamadan atıldı amakocamı özledigimde bende trip atarım
belkide eşin seni özleyip göremedigi için bu şekilde belli ediyordur
Daha işe baslamadan böyle davrandı 3 gündür çalışıyorum pazartesi başladım işe eşim pazar günü canıma okuduBence sizi özlediği için bu durumdan hoşnut değil böyle tepki veriyor...
Bu erkekler böyle dengesiz, ters tepiyor davranışları...
Neden çıkayım ki boşuna mı okudum herkes işsizlik ile bogusurken iş bulmuşum neden birakayim ki. Ayrıca borcumuz var çalışmam da gerekişten çıkın bence ihtiyacınız yoksa.
Evet çok rahata alistirdim yeni evliyiz diye herhalde fazla abarttim. Ama hep çalışmamı istediğini söylüyorduEşin çalışmanı istemiyor ve bunu sana söyleyemiyor. Herhalde evde iken rahata fazlaca alıştırdınız. Yazık bir tatil gününüz var onda da dip temel temizlik yapmışsınız.
Canimm bak ben yukarida sana yazdimmm oku istersen bi yetemedigi hissini veriyor olabilirsin bu erkekler icin fazlasiyla dokunakli bi durumNeden çıkayım ki boşuna mı okudum herkes işsizlik ile bogusurken iş bulmuşum neden birakayim ki. Ayrıca borcumuz var çalışmam da gerek
Eşim de öyle bi durum yoktu ki zaten yine benden fazla maaşı bi kaç ay sonra işler değişebilir gerçi. Onun böyle hissettiğini düşünmüyorum çünkü borç bizim borcumuz ve hep konuşurken sende işe gitsen daha rahat kapatırız derdiCanimm bak ben yukarida sana yazdimmm oku istersen bi yetemedigi hissini veriyor olabilirsin bu erkekler icin fazlasiyla dokunakli bi durum
Titiz aslında ama baktı ben birsey demeden arkasını topluyorum ses çıkarmadan o da öyle alıştı. Mesela dolabinda gomlekler çok giyilenden az giyilene doğru siralidir bunun gibi saçma düzenleri varSanki işe başlayacak olman huzursuz etmiş de öyle saçma tepkiler vermiş gibi geldi.
Çok titiz adam çoraplarını ortada bırakıyor da nasıl sen topluyorsun, çöpleri bile
sen atıyorsun o kısımları hiç anlamadım. Bu kadar yüz vermemelisin bence.
Çok titiz madem çoraplarını ortada bırakmayacak, kendi düzenli oluşuyla örnek olacak önce.
Ayrıca çöp atmak evin erkeğinin işi olmalı bana göre..
Eşim annesiz büyüyen biri babası çok disiplinli öyle alışmış her şey düzenli olacak diye. Evlendigim günden beri her gün temizlik yaptım onun düzenini kurmaya özen gösterdim. Hiç bir kiyafetini asmaz bütün dolaplar neredeyse onun çekmeceler benim. Bütün ütüleri titizlikle yaptım onun düzenine göre yerlestirdim. Ama evim çok toz oluyor neden bilmiyorum her gün toz almak gerekiyor iki gün yapmasam çok fena oluyor. Evdeyim ama bunun haricinde eşimin ailesinin evine de gittim sık sık. Evde olmadığım zamanlarda iş yapamadım. Fakat bir misafir gelse her an buyur edebilecek vaziyetteyim. Buna rağmen evi bk götürüyor demesi çok zoruma gitti kendisi de benim her zaman yaptığım temizliği yaptı sadece bi kaç eşyanın yerini değiştirdi o kadar.titizse o zaman o da bir yerden sonra tutacak işlerin ucundan.o işteyken sen ona neden evi temizlemiyorsun diyormusun.ayrıca başak burcu filan mı o?yoksa iş sana gelince mi titiz değilsin diyo kendi eşyalarını etrafa savurup
Hep çalış ki daha rahat yaşayalım dediği için ihtimal vermemistim ama artık mantıklı geliyor pazara kadar beklicem bakalım. Gerçi bu sabah kaldırıp kredi kartı istedim (yine diğer odada yatmis) kartı verdi biraz da para verdi yüzüme bile bakmadı gitti yattı tekrar ben onu yolcu etmeden kapıdan ayrilmazdimBence o bu tavirlariyla sizin calismaniza olan tepkisini veriyor..
Hep çalış ki daha rahat yaşayalım dediği için ihtimal vermemistim ama artık mantıklı geliyor pazara kadar beklicem bakalım. Gerçi bu sabah kaldırıp kredi kartı istedim (yine diğer odada yatmis) kartı verdi biraz da para verdi yüzüme bile bakmadı gitti yattı tekrar ben onu yolcu etmeden kapıdan ayrilmazdim
Evde ek is yapmayi deneyin butun huzursuzlugu sizinle zaman geciremedigi icin olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?