Eşim beni çok üzdü nasıl davranmam lazım

Bence sizi özlediği için bu durumdan hoşnut değil böyle tepki veriyor...
Bu erkekler böyle dengesiz, ters tepiyor davranışları...

Eşin çalışmanı istemiyor ve bunu sana söyleyemiyor. Herhalde evde iken rahata fazlaca alıştırdınız. Yazık bir tatil gününüz var onda da dip temel temizlik yapmışsınız.

Bence sizi özlediği için bu durumdan hoşnut değil böyle tepki veriyor...
Bu erkekler böyle dengesiz, ters tepiyor davranışları...
Daha işe baslamadan böyle davrandı 3 gündür çalışıyorum pazartesi başladım işe eşim pazar günü canıma okudu

Eşin çalışmanı istemiyor ve bunu sana söyleyemiyor. Herhalde evde iken rahata fazlaca alıştırdınız. Yazık bir tatil gününüz var onda da dip temel temizlik yapmışsınız.
Evet çok rahata alistirdim yeni evliyiz diye herhalde fazla abarttim. Ama hep çalışmamı istediğini söylüyordu

Neden çıkayım ki boşuna mı okudum herkes işsizlik ile bogusurken iş bulmuşum neden birakayim ki. Ayrıca borcumuz var çalışmam da gerek
Canimm bak ben yukarida sana yazdimmm oku istersen bi yetemedigi hissini veriyor olabilirsin bu erkekler icin fazlasiyla dokunakli bi durum

Canimm bak ben yukarida sana yazdimmm oku istersen bi yetemedigi hissini veriyor olabilirsin bu erkekler icin fazlasiyla dokunakli bi durum
Eşim de öyle bi durum yoktu ki zaten yine benden fazla maaşı bi kaç ay sonra işler değişebilir gerçi. Onun böyle hissettiğini düşünmüyorum çünkü borç bizim borcumuz ve hep konuşurken sende işe gitsen daha rahat kapatırız derdi

madem yüzyüze görüşemiyorsunuz ona işe gitmeden önce eve geldiğinde görebileceği bi yere not yaz bırak. onu çok özlediğini sorunun ne olduğunu falan yaz. ya da ne bileyim doğaçlama bişeyler işte

Allah askina isi bikan diyen hanimlar yapmayin ya hayatinizi erkeklerin isteklerine gore olusturmayin sonucta siz onun gece gec saate kadar calismasina isi oldugu icin saygi duyuyorsaniz o da size saygi duyacak baska secenegi yok. Esinizin bu duruma alismasi gerek bence suan ilginin onun uzerinden azaldigini artik ilgilenecek bir isin de oldugunu bildigi icin ilgi cekmeye calismis zamanla alisir ve duzelir... bir de basta nasil alistirirsan oyle gidermis bosver bazi seyleri cok üstüne dusersen iyice kacacaktir...

Sanki işe başlayacak olman huzursuz etmiş de öyle saçma tepkiler vermiş gibi geldi.

Çok titiz adam çoraplarını ortada bırakıyor da nasıl sen topluyorsun, çöpleri bile
sen atıyorsun o kısımları hiç anlamadım. Bu kadar yüz vermemelisin bence.

Çok titiz madem çoraplarını ortada bırakmayacak, kendi düzenli oluşuyla örnek olacak önce.
Ayrıca çöp atmak evin erkeğinin işi olmalı bana göre..

Titiz aslında ama baktı ben birsey demeden arkasını topluyorum ses çıkarmadan o da öyle alıştı. Mesela dolabinda gomlekler çok giyilenden az giyilene doğru siralidir bunun gibi saçma düzenleri var

titizse o zaman o da bir yerden sonra tutacak işlerin ucundan.o işteyken sen ona neden evi temizlemiyorsun diyormusun.ayrıca başak burcu filan mı o?yoksa iş sana gelince mi titiz değilsin diyo kendi eşyalarını etrafa savurup

Eşim annesiz büyüyen biri babası çok disiplinli öyle alışmış her şey düzenli olacak diye. Evlendigim günden beri her gün temizlik yaptım onun düzenini kurmaya özen gösterdim. Hiç bir kiyafetini asmaz bütün dolaplar neredeyse onun çekmeceler benim. Bütün ütüleri titizlikle yaptım onun düzenine göre yerlestirdim. Ama evim çok toz oluyor neden bilmiyorum her gün toz almak gerekiyor iki gün yapmasam çok fena oluyor. Evdeyim ama bunun haricinde eşimin ailesinin evine de gittim sık sık. Evde olmadığım zamanlarda iş yapamadım. Fakat bir misafir gelse her an buyur edebilecek vaziyetteyim. Buna rağmen evi bk götürüyor demesi çok zoruma gitti kendisi de benim her zaman yaptığım temizliği yaptı sadece bi kaç eşyanın yerini değiştirdi o kadar.

Tamam tek hatam artık ev işinden sıkıldım bütün gün evde oturduğum için ütü işini biraz aksattim ama giyecek bir çok kıyafeti vardı utulenecek olanlar daha çok benim kiyafetimdi.

Bence o bu tavirlariyla sizin calismaniza olan tepkisini veriyor..
Hep çalış ki daha rahat yaşayalım dediği için ihtimal vermemistim ama artık mantıklı geliyor pazara kadar beklicem bakalım. Gerçi bu sabah kaldırıp kredi kartı istedim (yine diğer odada yatmis) kartı verdi biraz da para verdi yüzüme bile bakmadı gitti yattı tekrar ben onu yolcu etmeden kapıdan ayrilmazdim

Evde ek is yapmayi deneyin butun huzursuzlugu sizinle zaman geciremedigi icin olabilir mi

Evde ek is yapmayi deneyin butun huzursuzlugu sizinle zaman geciremedigi icin olabilir mi

Bu dönemde iş buldum benim için ne kadar zor birseydi ve başardım. Evde ek iş yapamam yetenegim ya da öyle işlerle ugrasacak sabrim yok benim. Zaten 5 ay evde oturdum o süre zarfında sürekli çok bunaldin iş bulsak diye hep destek oldu. Beraber gittik görüşmelere beraber baktık ilanlara hatta bir gün bakmayı unutsam niye bakmadin diye başımın etini yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…