Esim beni darp etti

Bosanayimmi son bir sans vereyimmi ?

• Bosan

OY: 395 98,8%
  • Son sansi ver...

OY: 5 1,3%

• Ankete Katılan
    400
Baban iş de kuracak mis gibi çocuklarına bakar paşalar gibi geçinirsin. Çok zor değil ben yapabildim gibi

Ailen seni kabul etmiş arkandayım demiş. Sana yalvarıyprum ne olur lütfen " bir kez görüşelim bak,son bu" diye söylenirse sakın ama sakın gitme. Iletişimini kes ne olursun. Bak haberleri görüyorsun o son buluşmalarda neler oluyor. Seni bu gün böylesine acımasızca döven adam seni canındanda eder. Boşanma davasını aç belirli sigortası işi de varsa al nafakanı kendi ayaklarının üzerinde dur. Aslanlar gibi bakarsın çocuklarına,korkma. Ailen arkanda.

Ilk bahtın altın tahtın derler,ilk karısını döven,söven sana daha beterlerini yapar. Bana yapmaz diye düşunmeyin,herkese söylüyorum bunu.

Son olarak genel bi şey söylemek istiyorum. Kaçarak evlenmeyin. Kaçmayın. Buda sitede ki genç kızlara bir örnek olsun.

Huylu huyundan vazgeçmiyor malesef. Kim bilir o anası ile seni geri döndürmek için ne hain planlar yapmislardir. Emin ol bu yalvarmalar, pismanliklar sen dönünce bitecek. baban sunun ağzını burnunu kirdirsaya birine. pislik adam. boşan da kurtul. yaşında küçük daha. ne çekeceksin o b.ku!

mrb sana bir arkadaşımın evliligini anlatıcam..okuyunca sen karar vereceksin dönüp donmemeye...birbirlerini severek evlendi arkadaşım..o kadar mutluyduki..daha evliliginin ilk haftasında kiskancliktan tokat yedi..3 ay sonra hamile olduğunu öğrendi..7 aylık hamileyken yine ikinci dayağıni hemde tekme yumruk yedi..çocuk doğdu..dayağı devam hemde sebepsiz yere oncecdovuyor sonra dizcokup affet diye agliyormus.tam 7 yıl böyle devam etti..ağzının içine silah sokMuş,kafasını duvarlara vuran vura günlerce hastanede yattı.arkadaşım o kadar iyi biriki hep affetti ama öldürme tehdidi ediyormuş .en sonunda pes etti oldurursen öldür diye ailesine anlattı.babası hemen aldı kızı.bosandilar.cocugunuda aldı.sürekli pismanlik msjlari ,yok doktora gidicem yok tedavi olucam hepsi yalan ,niye cünlü psikolojisi normal degilki..cocugunuda cok fena dovuyormus..senin eşinde birgün başlıcak çocuklarını dövmeye..katlanabilecrkmisin..duzelmez esin asla duzelmez.insanın ailesi gibisi yok.suan daha yeni olduğu için acaba donsemmi diyorsun..ama yok yok asla donme.güçlü ol.hayatini düzene sok.heran şimdi ne olcak dayak yiyecekmiyim diye ömür geçmez..ben bir tokatı bile kaldiramam.kimsenin kölesi değiliz.bu dünyaya birkez geliyoruz ama böyle kötü yaşamak için değil..emin ol çocukların içinde en hayırlısı böyle olacakzamanla göreceksin..Bundan sonrası senin için güzel olsun mutlu huzurlu ol.insanın annesi babası gibisi yok.

O dön diyen 3 kişi kim merak ettim, konu sahibinin eşi, anası, babası üye mi oldu naptı oy kullanmak için???

Yorumları okumadım ama çoğu arkadaş dönme demiş tabii ki
seni tebrik ediyorum darp raporu alıp şikayet ettiğin ve davanı açtığın için helal olsun
Sakın geri adım atma keşke her kadın senin gibi cesaretli olsa şiddete göz yummasa
Babanda arkanda şanslısın
Huzurlu bir hayat kur kendine çocuklarınla
Mutlu olacağına inanıyorum lütfen doğru kararından vazgeçme geri göndersen çok ama çok pişman olursun bu adam yine şiddet uygular allah korusun öldürmeye bile kalkar
Hayatına bak seni rahatsız ederse tekrar şikayet et

Burda bir uyeye esi yalvarmisti oda burda sordu yapmayin denmesine ragmen esine tekrar dondu. esi eve dondugu geceydi sanirim kadinda bulunan altinlari alip kadina sovup sayip kapiyi carpip cikmisti. ornekler bu. donebilirsin elbet ama ilk karisini dovmus senide dovmus ki bunu normal ve hak olarak goruyor belliki. simdi dondugunde sana bu cesaret edip yaptiklarindan oturu onu rezil ettigini soyleyip daha fazla yuklenme sansi var. bu arada sana birsey yapmaz cunku yapsa ilk karisina yapardi.

Öldürürse öldürsün kendini

Seni darp ederken Kafana ters gelip sende ölebilirdin nihayetinde

iyi yürekli temiz bi adam çıkar karşına tüm dünyan değişir. unutma 1 kere yapan tekrar yapar hemde daha kötüsünü. kendi değerini yitirme sakın

Bu kadar yorumu yapanlar acaba boşanmanın ne kadar zor olduğunu biliyormu ve yaşamışlar mı? Yine de baban arkanda olduğu için çok ama çok şanslısın eğer baban arkanda olmasa boşanma ...

Bu kadar yorumu yapanlar acaba boşanmanın ne kadar zor olduğunu biliyormu ve yaşamışlar mı? Yine de baban arkanda olduğu için çok ama çok şanslısın eğer baban arkanda olmasa boşanma ...
Annenizin karnından evli mi doğuyorsunuz? Neden arkanızda bir erkek olmadan ayakta duramayacağınıza inanıyorsunuz ki?

Psikolojisi bozulan kadın dövüyor arkadas yaa!
Bosan arkadasım. Bugün döven yarında döver cocuklarını düşünen insan eşine onların yanında şiddet uygulamaz, bagırıp cagırmaz. Ailen arkandaysa otur onların yanında hakkında hayırlısı olsun arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…