Esim beni darp etti

Bosanayimmi son bir sans vereyimmi ?

• Bosan

OY: 395 98,8%
  • Son sansi ver...

OY: 5 1,3%

• Ankete Katılan
    400
Bu Nasıl bir şanstır ki sizin ayağınıza gelmiş bakın aileniz hem size kucak açmış hem de evlatlarınıza dahası iş kurma vs gibi yardımlar da yapılacak
Gidecek kimsesi kalacak yeri olmadığı için nelere katlanan insanlar var yapmayın!
Sakın dönmeyin bu Ada'm değişmez! Yavrularınıza günah resmen bir travma yaşamışlar bu yaşadıklarınızı unutturacak güzel anılarınız olsun inşallah
Tekrar ediyorum sakın sakın dönmeyin lütfen aileniz de kapıyı kapatır o Zaman mahvolursunuz
Ada'm ilk eşine de yapmış ona yapan size de yapar bir de böyle düşünün lütfen ya!

Yahu hala bu adamın düzelebileceğini nasıl düşünürsün ve bundan sebep kafan karışır.
Bir daha gidersen bu adam seni yaşatmaz zaten.
Kurtulduğuna şükrediceğine hala bir umut besliyorsun.
Adam zaten sevmiyormuş sevse bunları yapmaz hala neden sana işkence yapan birine şans verme niyetindesin?

Adam hasta diyorsun hala barısmaktan bahsediyorsun kendini kurtardigina sükret barışırsan yarın öbür gün seni öldürürde

Seni gerçekten seviyor olsaydı kolunu parçalamazdı. Kıyamazdı vurmaya. Birde şunu merak ediyorum dönsende aynı yatağa girebilecekmisin arkadaşım. Aynı yastığa başkoyduğunda yaptıkları aklına gelmeyecek mi? Bu ölüm gibi bence.

Eğer eve dönersen bu adam öldürür seni haberin olsun.. belli ki psikolojisi ciddi derecede bozuk. Ailen arkandayken ve sana sahip çıkmışken sakın ola o adama bir daha dönme kurtar kendini.. BOŞAN

acaba bile demeden bosan..
kimseye kolay kolay yazmam bunu..
ama bu adam akillanmaz..
cok sanslisin ki ailen arkanda..
ya onlarda olmasaydi..

aileni bir kere uzmussun bir daha uzmeye hakkin yok..
babani dinle..
sakin donme ne hali varsa gorsun..

Kendini annenin, evden kaçan dovulen çocuğu da kızınin yerine koy. Ne hisseder ne düşünürdün bidaha gitmesin diye gözüne bakardin sakin bir daha üzme aileni. Dünyada en önemli şey huzur sağlık o psikolojik baskıya şimdi şunu derse vururmu kavga mi çıkar diye düşunmeye içine atmaya sinir sahibi olmaya çok mu meraklisin ilerisi hastalık belki alzaymir belki panik atak yapma bunu kendine sakin.kv ye de hep aklın eskideydi git ona yalvar eşin duzelmez bekleme karakteri o al arabanı kur işini bindir çocuklarını arabana git bi sahile huzurla çayını yudumlarken oynayan çocuklarını izle bundan güzeli varmı hiç dusunmeee Kaççç

Kesinlikle şiddeti görüp oy kullandım daha sonra okudum bende. Öyle bir eşe dönme ihtimalini silin kafanızdan. Psikolojik sorunları varsa baksaydı şimdiye kadar çaresine. Siz onu sevip kaçmışsınız el üstünde tutması gerekirken neden bu hadsizlik? Bizim de gelinimiz kardeşime kaçtı ailesi vermedi çünkü. Bizler o kendini kötü hissetmesin bunlar için mi ailemi karşıma aldım demesin diye hiç incitmedik.

Ayrıca bir kere ailenizi karşınıza alıp o adama kaçmışsınız buna rağmen babanız maddi manevi arkanızda 2.kez gitmeniz büyük yıkım olur. Allah korusun daha zor durumda kalsanız babanızda kabul etmeyebilir yine gidersiniz diye.

Kararından sakın vazgeçme evladım,erkek ne kadar pişman oldum desede yinede aynı sıkıntıları yaşatır sana..
Ailene ve çocuklarına sıkı sıkı sarıl onların desteğine çok ihtiyacın olacak..

ailenin hali vakti yerinde. seni de kabul etmişler. hala son bi şans diyosun. bu kaçıncı son acaba.

türk kadını dayak arsızı olmuş resmen.

bir yapan bir daha yapar babn var çok gençsin onlar gittiğinde seni koruck merhametli bir adama ihtiyacın olur belki böyle merhametsizlere değil ömrünü tüketme herşey eş deil ,çocuklarına işi ne ailene sarıl sevgi olmayan bu eve 3 çocuk vermişsin dahada zırnık verme tazminat iste ilk eşinde düzelirdi düzelse dönerse avucumda dye döndün dye kötüsünü yaşar sevgiszlkle ömür çürütürsn

HZ.Hatice 2.eşinden dayaktan ayrılmış http://www.haberturk.com/polemik/haber/177304-hz-muhammed-ile-haticenin-aski-tabulari-yikti

Son düzenleme:
Ben de 25im canım. Bekarım rahatım. Boşveeérrrr... 2 yavrun var diye kimse kocaya mahkum degil! Sen anasın o olmasada bakarsın. Erkek şart değil. Baba gibi baba olsaydı yani babanız gibi o zaman Adamdan sayardık! Bu genç yaşta bu eziyet cekilmez. Yavruların böyle bir baba ile büyüyeceğine 3nüzüde çek kurtul onun verdiği yaşamdan canım.

Bosan artık.kndine ve bebekkerine bu iğrenç durumu yaşatma.sakin affedip dönme.elalemin lafiyla da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…