Esim beni darp etti

Bosanayimmi son bir sans vereyimmi ?

• Bosan

OY: 395 98,8%
  • Son sansi ver...

OY: 5 1,3%

• Ankete Katılan
    400
Canim benim istihare yap.Bende dayak yuzunden bosanmistim ama kizim babasini cok ozluyor.Bu kadar zor olacagini bilmezdim

Canim benim istihare yap.Bende dayak yuzunden bosanmistim ama kizim babasini cok ozluyor.Bu kadar zor olacagini bilmezdim

Özlemek, bir çocuğun gözü önünde dövülen bir anne görmekten iyidir..
Zor olur elbet..ama annesine yapılanı gördükten sonra o babadan nefret etmek ve bununla yaşamak inanın daha zor.

bu soruyu sorman bile hata.asla geri dönme.

esimin yillarca evliligimin ilk haftasindan baslayan siddetlerine (fiziksel duygusal ) maruz kaldim.

konuyu şu cümlelerden sonra tamamlamadım.

boşan.

kolum paramparça, çocuklarım kolumu öpüyor yazınca gözlerim doldu. işte olmasam oturup ağlardım sanırım. lütfen aileni dinle bu kez. o çocuklarına eziyet etme. düşünüyorum onları da ne korkmuşlardır. 3 yaşında oğlum var eşimle şakalaşırken şakasına eliyle ittiriyor beni. oğlum hemen koşup babasına yapma! diye bağırır. sizin ki baya gerçek şiddet yani. yazık o yavrularıma. onlar için ve kendiniz için en doğru kararı verirsiniz inş.

Tüm onlemlerini almissin artik. Ailen de geri gel diyor maddi durum da iyi. Seni dondurecek ne var merak ediyorum. Seni degil de cocuklarini dovmeye baslasa nasil hissedeceksin hayal etmek ister misin ? Bence yolundan dönme madem ailen de arkanda. 4senedir dayak yemek az değil. Her kadin sen gibi guclu olsa keske guc bulabilecek senin gibi ailesi akıl vereni olsa da bunlar olmasa. Gecmis olsun oncelikle. Bir 50yila daha var misin sen bu adamla ? Veya 5yildan sonraki yasayacaklarina.

Neyse ki sana sahip cikan bir ailen var. Bu firsati neden degerlendirmiyorsun? bosa gitsin. gencsin omrunun sonuna kadar kolun paramparca bi sekilde mi gezmek istiyorsun? Cocuklarinin psikolojisini dusun. Annelerini darp edilmesine en fazla ne kadar dayanabilirler?

O arayan kaynana kayinpeder var ya milletin ağzına laf vermemek icin aramadiysa ben de bisey bilmiyorum.. Ilki gitti sen de gittin adlari cikacak ondan korkuyorlar gel diyorlar.. Kendilerini düşünüyorlar.. Ne demek ütü olmamis diur dayak bu nedir yaaaaa...

Sakin ama sakin geri donme yazik sanada cektiklerinede heleki oyle bi bAbayi asla uzme yazik bidaha donersen ayni seyleri yasarsin huylu huyundan vazgecmez ve sen bidah gidecek kapi bulamzasin babana sigin coxuklarini buyut oku koca nedir yaa senin iiki tane cicek gibi cocugun var

4,5 senedir sana değer kıymet vermeyen bu saatten sonra da vermez. Ailen de sana kucak açmışken dönme geri.

Ne sanslisinki ailen aslan gibi yanında arkanda.. 3 çocuğunla birde.. Hiç düşünmeyin arkaniza bakmadan yolunuza devam edin..

Gidecek yeri yok nasılsa deyim zulmetmek, gidebildiğinizi görünce de özür dilemek yalvarmak ne kadar onursuz bir davranış farkında mısınız?

Size hapis korkusundan dokunmayacak adam dünyanın öbür ucu kadar uzak olsun zaten.

Sonunu bile okumadan direk boşan oyunu kullandım çünkü seni darp etmesi zaten başlı başına bir boşanma sebebi aması falan yok. Çocuklarını düşün, onların doğru bireyler olması için huzur ve sevgi içinde yaşamaları lazım,öbür türlüsü eziyet olur.

Doğru olanı yapmışsın,geç bile kalmışsın. Sakın arkana bakma,belki zor olur ama kurtulursun elbet.. konu başlığında hala eşim yazabiliyor olman kötü,sakın dönme..

adam sırf artık sahip çıkanın olduğunu bildiği ve şikayet ettiğin için özür diliyor yoksa pişman falan değil, şöyle düşün döndün ve eşin sırf ailenden çekindiği için sana vurmadı, Allah geçinden versin ailen bu dünyadan göçüp gittiğinde ne olacak , gene kocanın bakış açısına göre sahipsiz kalacaksın, hem sen kendin diyorsun kendisi de şiddet görmüş diye, onun için bu durum normalleşmiş bari çocukların için bu durumu normalleştirme onlar sağlıklı büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…